Головна » Архів матеріалів
Чергові змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбулись 05-06 вересня в місті Василівка. Змагались юні футболісти 2003-2004 років народження. Ігри проходили на полях зменшених розмірів за правилами «Шкіряного м`яча» ( 8 польових гравців + воротар). Серед 8 команд , які прийняли участь в цих змаганнях, сильнішою стала команда з Приморського району (тренери Олег Іорганський, Віктор Клименко). У фіналі приморці у напруженому поєдинку з рахунком 2-1 здолали господарів майданчику – команду Василівського району (тренер Андрій Мицик). ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.09.2015

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ «ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ ГОЛОВУ ВІЛЬНЯНСЬКОГО СФОК "КОЛОС" ПІЛЯВСЬКОГО ІГОРЯ АНАТОЛІЙОВИЧА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.09.2015

У святкові дні та напередодні Дня знань “Пришибську ЗОШ І - ІІІ ст. ім. Миколи Архиповича Шаламова” чекав подарунок від Благодійного фонду ім. М.А. Шаламова. Це вже не перша акція Фонду. Сонячним ранком в День Незалежності України подвір’я школи наповнилося дитячим гомоном, сміхом та веселим настроєм. Вишиванки, музика, різнокольорові надувні кульки, державний прапор України та прапори АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГ «Агроцентр», ФГ «Агро-Константа» прикрашали урочисте відкриття баскетбольного майданчика на подвір’ї школи. На відкриття майданчика прийшло більш ніж двісті школярів та їх батьків. Також на урочисте відкриття майданчика завітали поважні гості - голова райдержадміністрації Олександр Стулень, голова районної ради Сергій Передерій, Пришибський селищний голова Олена Сочкова, які привітали всіх присутніх з цією подією. Відкрила захід своїм привітанням голова наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова. Zemlyakoff | Дата: 31.08.2015

25-26 серпня 2015р. у м Приморськ Запорізької області пройшли обласні змагання з пляжного волейболу та настільного тенісу серед юнаків та дівчат обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» . У змаганнях прийняли участь команди Приморського, Вільнянського, Оріхівського, Василівського, Михайлівського, В.Білозерського, Якимівського, Мелітопольського, Кам’янсько –Дніпровського, Розівського, Новомиколаївського районів. На базі відпочинку «Прибій» на березі Азовського моря відбувались змагання з пляжного волейболу. У юнаків сильнішого у фіналі визначали волейболісти Вільнянського (тренер Віталій Гиря) та Оріхівського (тренер Юрій Шкуро) районів, які по черзі здолали своїх суперників у підгрупі з однаковим рахунком 2:0. Фінальна дуель проходила у запеклій боротьбі. Та все ж переможцем став дует Манелюка Ярослава та Базарова Олега з Оріхова. Вільнянці у складі Данилкіна Андрія т ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.08.2015

З 15 по 22 серпня у смт. Залізний Порт Херсонської області проходив всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 1999-2000 років народження. У змаганнях прийняли участь команди Дніпропетровської ,Чернігівської, Миколаївської, Хмельницької та Запорізької областей. Ігри проходили за коловою системою . Вдало виступили на цьому турнірі волейболістки Вільнянської ДЮСШ «Колос» Запорізької області (директор Ігор Пілявський, тренер Віталій Гиря). Наші дівчата з 7 ігор виграли 5 , поступившись лиш двічі : волейболісткам з міста Новомосковськ Дніпропетровської області та міста Нетішин Хмельницької області. У підсумку підопічні Віталія Гирі здобули бронзові медалі та посіли почесне третє місце змагань. Склад бронзових призерок: Фоменко Вікторія , Фоменко Діана , Руденко Алевтина , Стародубцева Анастасія , Євдокименко Альона , Маргаринт Карина , Скуйбіда Валерія , Євтушенко Анастасія , Плахута Вікорія, Галумова Марія . Zemlyakoff | Дата: 28.08.2015

22 серпня в селищі Веселе Запорізької області відбулася традиційна, щорічна спартакіада серед населення сільських та селищної рад присвячена Дню незалежності України. У програму головних змагань були включені 8 видів спорту: міні-футбол, волейбол, перетягування канату, жіночий баскетбол, шашки, настільний теніс та гирьовий спорт. Під час урочистого відкриття спортсменів району тепло привітав голова районної державної адміністрації Мігуля І.І. В цьому році прийняло участь 9 команд: Новоуспенівсьої, Калинівської, Менчикурівської, Чкаловської, Запорізької, Широківської, Гоголівської, Білоріцької сільських рад та Веселівської селищної ради. У кожному з видів змагання проходили напружено і яскраво. Так першу перемогу своїй команді на спартакіаді принесла, вигравши легкоатлетичний крос 500м., Т ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.08.2015

21-23.08.2015 року в м. Токмак відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок та ветеранів. В змаганнях взяли участь 120 спортсменів із 15 областей України. Збірна Запорізької області посіла ПЕРШЕ місце. На другому місці – атлети з Житомирської області, на третьому – з Донецької. В складі Запорізької області блискуче виступили вихованці Мелітопольської районної ДЮСШ під керівництвом Заслуженого тренера України Кубрака Сергія Івановича. Результати: Данилевський Сергій (в.к.65 кг) – ІІІ м серед юніорів та ІІІ м серед дорослих. Олійник Валентин (80 кг) – ІІІ м серед юніорів, Конюхов Роман (до 90 кг) – ІІІ м серед юніорів, Маранді Павло (+80 кг) – ІІ м серед юніорів. Серед ветеранів не було рівних тренеру-викладачу з гирьового спорту Мелітопольської районної ДЮСШ Кубраку С.І. (в.к. до 70 кг) – І місце. Zemlyakoff | Дата: 27.08.2015

23 серпня в селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області відбувся відкритий обласний турнір з футзалу, присвячений Дню Державного Прапора та Незалежності України, організатором якого виступила Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос». На майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ «Азовець» змагались 8 команд юнаків 2000 року народження та молодше. Матчі проходили в двох групах за коловою ситемою. В результаті зіграних поєдинків переможцями своїх груп стали мелітопольський «Аріс-2» (тренер Станіслав Заброда) та нещодавній учасник всеукраїнських ... Читати далі »
Переглядів: 454 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.08.2015

22 серпня в селищі Новомиколаївка Запорізької області на центральному стадіоні ім. О.В. Андрєєва, за сприянням Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», обласної федерації футболу та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», пройшов міжобласний футбольний турнір, який був присвячений 65-річчю з дня утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. На святковому відкритті змагань голова Запорізької обласної організації «Колос» Анатолій Земляков за дорученням обласної федерації футболу нагородив почесними дипломами за розвиток футболу в сільській місцевості головного тренера і президента футбольного клубу «Таврія» (смт. Новомиколаївка) Анатолія Лютого та головного спонсора команди Миколу Павелка. Також він привітав ... Читати далі »
Переглядів: 749 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.08.2015

22 серпня в селищі Новомиколаївка Запорізької області на стадіоні ім.О.В. Андрєєва відбудеться міжобласний турнір з футболу, присвячений 65-й річниці заснування Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"АПК України.В змаганнях приймають участь 5 команд.
Переглядів: 446 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.08.2015

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 121 122 »