Головна » Архів матеріалів

17 жовтня в селищі Михайлівка були зіграні матчі останнього туру серед юнаків 2002-2003 років народження. Саме там і визначились переможець та призери відкритої обласної першості з футболу, яку проводе Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос». З результатом 19 очок, не маючи жодної поразки, чемпіоном першості з футболу серед юнаків 2002-2003 рр.н. стала команда «Темп» з міста Енергодар. Підопічним Ігоря Черненка в звітному турі потрібно було набрати хоча б одне залікове очко, аби забезпечити собі чемпіонство. І вони цього добились, зігравши в нічию з Токмацьким «Дизелістом». А ось боротьба за другу та третю сходинку була цікавою та непередбачуваною. З турнірної таблиці видно, що різниця між другим та шостим місцями складає всього три очки. Це говорить про те, що команди були майже рівні та ма ... Читати далі »

Переглядів: 728 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.10.2015

17 жовтня в місті Мелітополь змаганнями з гирьового спорту, в яких переможцями стали господарі майданчику, завершилась відкрита обласна спартакіада сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?, яку проводила Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос". Напротязі всієї спартакіади точилася запекла боротьба за переможця між чотирма районами області: Приморським, Вільнянським, Василівським та Мелітопольським. Командна першість визначалась за найбільшою сумою очок у восьми кращих видах спорту з чотирнадцяти проведених. В підсумку з результатом 2160 очок переможцем спартакіади вдруге поспіль за два роки став Василівський район. Всього дванадцятьма балами йому поступився Мелітопольський район, третю сходинку посів Вільнянський район, у якого в активі 2082 очка. Приморці цього разу опинились на четвертому місці. Загалом в змаганнях спартакіади прийняло участь понад 1000 чоловік. Підсумкову таблицю обласної спартакіади за 2015 рік можна спостерігати нижче: 

... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.10.2015

26 спартакіада серед студентів ВУЗів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України, ініціатором якої є Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України розпочалась наприкінці вересня цього року в Приморську змаганнями з легкої атлетики серед юнаків та дівчат, де переможцями стали студенти Оріхівського сільськогосподарського технікуму, друге місце – у ВСП «Ногайський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету» міста Приморська, третє місце – у ВСП «Мелітопольський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету». А 15-16 жовтня в місті Оріхів відбулись чергові змагання з гирьового спорту та міні-футболу. У гирях сильнішими виявились оріхівські спортсмени, друге місце – за мелітопольцями. А в змаганнях з міні-футболу переможцями стали студенти Мелітополя, срібні призери – приморці, бронзові – оріхівці. Поточна таблиця після трьох видів змагань наведена нижче: Zemlyakoff | Дата: 20.10.2015

З 8 по 12 жовтня в мальовничому гірському селищі Ворохта, що на Івано-Франківщині, проходили Всеукраїнські змагання серед голів обласних, районних організацій, директорів ДЮСШ Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. На відкритті змагань з вітальним словом виступив голова всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олександр Мендусь та голова Івано-Франківської обласної організації «Колос» Михайло Вінтоняк. Показові виступи з «фрі-файту» для учасників та гостей продемонстрували вихованці місцевої ДЮСШ. Кожна делегація отримала по святковому караван від гостинних господарів. Zemlyakoff | Дата: 15.10.2015

10 жовтня в місті Дніпрорудне на центральному стадіоні «Гірник» були зіграні матчі третього туру серед юнаків 2004 -2005 та 2002-2003 років народження. Результати ігор серед юнаків 2004-2005 рр. наведені нижче: Впевнено до чемпіонства в першості прямує команда Приазовської ДЮСШ (тренер Вадим Лобинцев), яка має стовідсотковий показник перемог у зіграних матчах ( чотири перемоги та жодного пропущеного м`яча). Та поки що приазовцям ще рано розслаблятися, бо попереду на них чекають важкі поєдинки. В трійці призерів поки йдуть команди з Токмака та с.Костянтинівки, Мелітопольського району. За ними в таблиці щільно розташувались команди з Мелітополя, Енергодару та Приморська. Саме в Приморську цієї суботи 17 жовтня на стадіоні «Ол ... Читати далі »
Переглядів: 432 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.10.2015

10 жовтня 2015р. у м. Дніпрорудне, Василівського району Запорізької області пройшли змагання обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999 р.н. та молодше. У змаганнях прийняли участь 4 команди (близько 50 учасників): Василівського, Михайлівського, Мелітопольського та Кам’янсько–Дніпровського районів. На відкритті змагань були присутні гості: голова Дніпрорудненської міської ради Матвєєв Євгеній Сергійович; керуюча справами виконавчого комітету - Торопова Наталія Анатоліївна, віце-президент Запорізької обласної федерації важкої атлетики Орлов Анатолій Анатолійович; МСМК з важкої атлетики , чемпіонка Європи Зінов'єва Олена, директор ДЮСШ КЗ «ФОК «Таврія» Аполосова Лілія Вікторівна, які побажали всім учасникам, тренерам та всім присутнім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України! На честь 50-ти річчя спортивного ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.10.2015

З 24 по 27 вересня в місті Херсон пройшов відкритий турнір з художньої гімнастики під назвою "Зіронька Таврії". Змагання, на які з`їхались юні гімнастки майже зі всієї України, проходили в спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури. На цьому престижному турнірі Запорізьку обласну комплексну ДЮСШ "Колос" представляли вихованки Яни Шаріпової Шерстньова Єлизавета та Пуртова Поліна. Приємно відзначити, що обидві наші представниці змогли посісти високі місця на п`єдисталі пошани.Так Шерстньова Єлизавета у св ... Читати далі »
Переглядів: 377 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015

3 жовтня 2015р. у м.Вільнянськ Запорізької області пройшли змагання обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з волейболу серед дівчат та боксу серед юнаків. У змаганнях прийняли участь команди Приморського, Вільнянського, Гуляйпільського, Василівського, Запорізького, Приазовського, Мелітопольського, Кам’янсько–Дніпровського, Новомиколаївського та Куйбишевського районів. У змаганнях з волейболу серед десяти команд-учасниць не було рівних господарям майданчику - команді з Вільнянського району. Підопічні Віталія Гирі, як завжди продемонструвавши цікаву та видовищну гру, у підсумку посіли перше місце. Друге місце посіли волейболістки Василівського району, бронзові медалі дістались Кам`янсько-Дніпровським спортсменкам. Вільнянські боксери на правах господарів також не залиши ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015

3 жовтня в місті Токмак на центральному стадіоні «Авангард» були зіграні матчі другого туру серед юнаків 2004 -2005 рр.н..Результати наведені нижче: Господарі майданчику, які виступають у першості в двох складах, продемонстрували цього дня змістовну та видовищну гру. Підопічні Володимира Тумановського першим складом у трьох своїх стартових матчах першості здобули 7 залікових очок. А ось друга команда йде поки що без перемог. Досить несподіваними у цьому турі можна назвати дві перемоги та одну нічию «Енергії» з Енергодару, яка в першому турі зазнала двох нещівних поразок. Підопічні Сергія Ліпа ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015

25-27 вересня на Київщині в селищі Немішаєво пройшли фінальні змагання команд сільських та селищних рад “Краще спортивне село України” , які проводились під егідою всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. З поміж 24 команд Запорізьку область представляли переможці обласних змагань, фізкультурники Михайлівської сільської ради Вільнянського району. Делегацію очолювали Михайлівський сільський голова Вадим Вишинський та голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Земляков. Завдячуючи рішенню сільських депутатів, команда , до складу якої увійшов 21 учасник, мала змогу придбати спортивні костюми та спортивну форму і на параді відкритті змагань гідно представляти наш край. Сільські спортсмени змагались в п`яти видах спорту : шашки або шахи ( ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.10.2015

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 121 122 »