Головна » Архів матеріалів
Минулої суботи, 26 вересня, Тарасівка приймала спортсменів. На спортивному майданчику Тарасівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся регіональний турнір із міні-футболу серед команд дівчат та команд юнаків, присвячений пам'яті воїна-інтернаціоналіста Івана Руденка. У турнірі узяв участь і ФК «Стелсі» - команда юнаків та дві команди дівчат ( «Стелсі-1» і «Стелсі-2») Інженерненської ЗОШ. - Ми вдруге беремо участь у такому турнірі і знову перемога - за нами, - поділився з Газетою тренер ФК «Стелсі» Віталій Тоцький (тренер відділення з футболу ЗОК ДЮСШ "Колос"). Головні нагороди - кубки та грамоти - отримали «Стелсі-1» (капітан Інна Жук) та команда юнаків (капітан Дмитро Турукало) Інженерненської ЗОШ, «Стелсі-2» (капітан Анастасія Сова) отримали грамоту за ІІІ місце.
Переглядів: 442 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.09.2015

Наприкінці вересня цього року Запорізька обласноа організація ВФСТ «Колос» розпочала проведення відкритої обласної першості з футболу серед юнаків трьох вікових категорій: 2002-2003, 2004-2005 та 2006-2007 рр.н.. Загальна кількість, яка приймає участь у першості, складає двадцять чотири команди. Так 26 вересня в селищі Михайлівка Запорізької області були зіграні матчі першого туру серед юнаків 2004 -2005 рр.н..Результати наведені нижче: Вдалим можна назвати старт команди ДЮСШ з селища Приазовське. Підопічні Вадима Лобинцева здобули дві перемоги у двох зіграних поєдинках. Серед всіх матчів слід відзначити гру між «Метеором» (тренер Олександр Перебийніс) з Мелітопольського району та командою «Степне» (тренер Олексій Калінін) з Кам`янсько-Дніпровського району. Результативною нічиєю 3-3 заверш ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.09.2015

Спортсменка з селища Новомиколаївки Запорізької області Марія Скора допомогла збірній України потрапити в топ-10 команд континенту в категорії U-21. З 18 по 20 вересня в Оберварті (Австрія) завершився чемпіонат Європи з дзюдо серед юніорів до 21 року. З числа 400 спортсменів з 41 країни, 14 представляли збірну України. У підсумковому командному заліку наші спортсмени зайняли сьоме місце, заробивши повний комплект нагород — золото, срібло і бронзу. Ще двом українцям вдалося стати п'ятими і двом - сьомими. Честь України захищала також вихованка Запорізької школи-інтернат спортивного профілю Марія Скора(вихованка Новомиколаївської ДЮСШ «Колос»). У ваговій категорії до 57 кг. дівчина посіла п'яте місце. Спортсменка провела на татамі п'ять поєдинків, три з яких виграла. Залишивши позаду су ... Читати далі »
Переглядів: 379 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.09.2015

10 вересня в смт. Пришиб ( Михайлівський район Запорізька область) стало надзвичайним днем - голова Благодійної організації "Благодійний фонд імені Миколи Архиповича Шаламова" Галина Вікторівна Шаламова та керівник Громадської організації "Федерація мас-реслінгу України" Валерій Нодарович Газаєв підписали Меморандум про співпрацю. Згідно з цим документом на території Михайлівського району будуть організовані два масштабних спортивних заходи - "Богатирські ігри", що пройдуть 26 вересня, та змагання з мас-реслінгу, які запланували провести 10 жовтня. - Меморандум спрямований на оздоровлення нації, залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, - зазначає Галина Вікторівна Шаламова. Такий масштабний та вагомий захід уперше проводиться на території смт. Пришиб, тому до під ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.09.2015

В районах області з нагоди Всеукраїнського Дня фізичної культури та спорту відбулись ряд спортивно масових та фізкультурно-оздоровчих заходів . Якимівський район Так на стадіоні «Колос» селища Якимівки відбулися районні фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи. Урочиста частина заходів почалася ходою ветеранів спорту, кращих спортсменів району, вихованців спортивних шкіл, клубів, делегацій загальноосвітніх закладів району, сільських та селищних рад. На святкуванні були присутні почесні гості: заступник Якимівської районної державної адміністрації Чабан О.О., селищний голова Якимівки Чишко М.Є., начальник відд ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.09.2015

19 вересня в місті Приморську з нагоди Дня міста відбувся ряд спортивних заходів. В спортивному залі Ногайського коледжу проходила командна першість обласної організації ВФСТ «Колос» з настільного тенісу серед команд, які представляли сільські райони області. Сім збірних команд виборювали нагороди першості . В складі кожної команди - два чоловіка та одна жінка. Перше місце очікувано дісталось фаворитам першості - команді Новомиколаївського району, яка виступала в складі: Григорія Козакова, Сергія Бойченко та Валерії Вишняк. Другими стали михайлівські тенісисти, третіми – пологівці. Всі призери були нагороджені грамотами обласної організації та медалями, які презентував приватний підприємець Григорій Козаков. Цього ж дня на центральному міському стадіоні «Олімпієць» та футбольному стадіоні села Баннівка в рамках обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» проходили змагання з футболу серед юнаків 2001-2002 рр.н. . ... Читати далі »
Переглядів: 510 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.09.2015

Масова ранкова зарядка, яка пройшла 11 вересня на площі Героїв біля будинку обласної адміністрації та була приурочена до дня фізичної культури і спорту в Україні, зібрала чималу кількість людей (вихованців та тренерів ДЮСШ,СДЮШОР, спортклубів, робітників комунальних закладів та установ).Зарядку для спортивної громадськості та співробітників ОДА традиційно проводила олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Ольга Стражева у супроводі провідних спортсменів області. Так, на розминку прийшли: багатократний призер чемпіонатів Європи та світу з греко-римської боротьби, призер Всесвітніх ігор серед військовослужбовців, учасник 30-х Олімпійських ігор в Лондоні, заслужений майстер спорту Вьюгар Рагимов; заслужений майстер спорту України по тхеквондо, десятиразова чемпі ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.09.2015

Оновлено розділ "Каталог документації", де можна знайти та скачати календарі спортивних змагань , які проводить Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос"

Переглядів: 410 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.09.2015

Шановні колеги! Вітаю вас із Днем фізичної культури та спорту – святом фізкультурників, спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя! Фізкультурно-спортивне товариство «Колос» багате спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами області та України, вони завжди зберігали і примножували славні традиції нашого Товариства, зміцнювали авторитет сільського спорту. . Залучати в спортивні зали та майданчики як найбільше сільської молоді, дітей і їх батьків наше з Вами спільне завдання! Але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів - це пріоритетне завдання районної спортивної ланки. Бажаю всім міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту! ... Читати далі »
Переглядів: 465 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.09.2015

З 27 по 31 серпня в м. Осака (Японія) відбувся чемпіонат світу з сумо серед дорослих та юніорів, на якому українські спортсмени завоювали 16 нагород: 6 золотих та 10 бронзових. На першості планети , де взяло участь близько 300 спортсменів з 30-ти країн світу, тріумфовала і представниця Запорізької області. Уродженка міста Дніпрорудне Василівського району Каріна Колесник (тренер Роман Білка) завоювала золоту медаль серед юніорів у ваговій категорії до 60 кг. На шляху до заповітної винагороди юна спортсменка по черзі "прибрала" зі своєї дороги сумоїсток із США, Росії і Монголії, а у фіналі змусила капітулювати хозяйку змагань. Напевно, для борця сумо немає почеснішого досягнення, ніж виграти золото на батьківщині цього виду спорт ... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.09.2015

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 121 122 »