КРАТ.jpg КРАТ ОЛЕКСАНДР ЛЕОНІДОВИЧ Народився 04 березня 1971 року,педагогічний стаж- 27 років. Працює викладачем кафедри фізичного виховання у ВСП «Оріхівський фаховий коледж ТДАТУ ім. Дмитра Моторного. Підготував спортсменів з гирьового спорту: ЄВЕНКА ДМИТРА - чемпіона Світу серед студентів; - неодноразового чемпіона Світу серед юніорів; - рекордсмена України; - рекордсмена Світу; - майстра спорту України. РАБОШ МАРІЮ - чемпіонку України; - чемпіонку Світу серед студентів; - чемпіонку Європи; - майстра спорту України. КАЛЕНТЬЄВА ДЕНИСА та БАДЛА РОМАНА - чемпіонів та призерів України серед студентів , які після навчання в коледжі захищали його честь на Всеукраїнських змаганнях серед студентів ВНЗ ІІІ-IV р.а.. ХОМИЧА СЕРГІЯ, ГРИГОРЕНКА ДМИ ... Читати далі »
Переглядів: 180 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2021

Yes Почесний член Товариства «Колос» Дата народження: 30 жовтня 1950 року ; Місце народження : м. Кам’янка - Дніпровка , Запорізької області; Освіта : Вища , Мелітопольський механізації сільського господарства.Закінчив 1978 р.; Загальний стаж роботи 42 роки Трудова діяльність Горєлов.jpg
Переглядів: 231 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.10.2020

Сердяев Фото.jpg Сердяєв Віктор Григорович, народився 31 серпня 1945 року в смт.Кирилівка. Закінчив школу, після закінчення якої навчався в місті Харків, де і розпочав займатися боксом у видатного тренера Заславського Ісака Міроновича. Віктор Григорович подавав великі надії, тому продовжував тренуватися навіть в спортивній роті міста Сімферополь, де проходив службу в рядах армії. В період цієї служби здобув звання чемпіона Криму з боксу. Після армії вступив в Національний державний університет фізичної культури та спорту імені П.Р.Лесгафта в місті Ленінград. В 1979 році повернувся до Кирилівки та почав працювати інструктором зі спорту в колгоспі Приморський. За час його роботи колектив села був одним із найкращих в районі. В се ... Читати далі »
Переглядів: 303 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.08.2019

Більше тридцяти років займається волейболом оріхів'янин Олександр Онищенко. Треба бачити, який він у грі: точні вивірені рухи, влучні удари по м'ячу, азарт в очах. Під час змагань ним керує нестримне прагнення до перемоги. Ось і нещодавно команда «Оріхів-1», де він був капітаном, перемогла у волейбольному турнірі серед ветеранів на кубок учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні Василя Галушка. Кращим гравцем судді визнали Олександра Онищенка. Сашко вчився в Оріхівському ПТУ-33 на зварника, щоб отримати професію і заробляти власні гроші, допомагати мамі. Адже вони з братом росли без батька, жили скромно. Саме в училищі хлопець захопився волейболом. Працюючи після армії на «Орсільмаші», Олександр активно тренувався на волейбольному майданчику. Завдяки зусиллям тодішніх голови райспорткомітету Юрія Шкуро і голов ... Читати далі »
Переглядів: 1823 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (9)

Известный в СССР тренер,воспитавший бронзового призера Олимпийских игр в Монреале, а затем и чемпиона московской Олимпиады 1980 года Татьяну Пророченко.
Переглядів: 569 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (0)

Герой цієї публікації Іван Бєлан шкільних років активно займався баскетболом, волейболом, легкою атлетикою, футболом. Тож з вибором майбутньої професії вагань у нього не було: по закінченні Запорізького педінституту, в далекому 1977 році, він розпочав свою викладацьку діяльність у рідній Великій Білозерці в якості вчителя фізичного виховання загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів № 6. Десять років по тому його призначили директором цього навчального закладу, який він очолював протягом 18 років. Останні одинадцять років Іван Юрійович працює вчителем фізвиховання вищої категорії Великобілозерського навчально-виховного комплексу № 1. Він виростив не одне здорове покоління й присвятив усе своє життя розвитку дитячо-юнацького спорту в своєму рідному селі та районі. Завдяки його зусиллям на території навчального закладу збудовано ... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015

За підсумками спортивного року, що підбила обласна організація ВФСТ "Колос", серед кращих визнано Володимира Сократовича Дандика, керівника фізвиховання Оріхівського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету. Для заслуженого тренера України 2014-й був ювілейним: ветерану спорту виповнилося 80. Хоч народився він 13-го числа, у житті йому завжди щастило. Всерйоз займатися спортом почав у далекому 1947-му. Одним з перших його досягнень стала перемога на обласних змаганнях зі штанги, тоді перспективного спортсмена зарахували до складу збірної області. Випускник Київського інституту фізичної культури, Володимир Дандик розпочав трудову діяльність у 1957-му: був учителем у СШ № 2, далі - тренером у ДЮСШ, а з 1968 р. і до цього часу - беззмінний керівник фізвиховання сільськогосподарського технікуму (нещо ... Читати далі »
Переглядів: 1167 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015

Очолював обласну раду ФСТ «Колос» з 2005 по 2009 роки.
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015

Тетяна ПРОРОЧЕНКО - заслужений майстер спорту СРСР, бігунка (тренери – Тамара ВІДОМЕНКО, Віталій САЙ). В олімпійському Монреалі 1976 року стала бронзовою медалісткою у складі естафетної команди СРСР 4 х100 м і увійшла до числа фіналісток (шосте місце) на дистанції 200 метрів. Чотири роки по тому в Москві Тетяна виборола звання олімпійської чемпіонки (естафета 4 х 400 м).
Переглядів: 544 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015

Народився 25 грудня 1938 року. Майстер спорту СРСР з легкої атлетики, заслужений тренер СРСР, тренер вищої категорії. В 1994 році Мальцев Микола Павлович був прийнятий у Запорізьку районну ДЮСШ «Колос» на посаду тренера-викладача. За період роботи на цій посаді він пройшов шлях від тренера-викладача груп навчальної підготовки до груп вищої спортивної майстерності. Не один десяток його вихованців досягли високої спортивної майстерності, ставали переможцями та призерами Чемпіонатів СРСР, України та міжнародних змагань. Під його керівництвом виховано 26 майстрів спорту, три майстра Міжнародного класу: Казновська Зоя, Городничева Олена,Рагуліна Віра,Самойленко Володимир.Самійленко Тетяна у м.Сеулі виборола Олімпійську чемпіонку. За досягнення у вихованні висококласних спортсменів Мальцеву Миколі Павловичу у 1988 році прис ... Читати далі »
Переглядів: 578 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.02.2015