Головна » Архів матеріалів
30 червня у м. Скадовськ Херсонської області стартував чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років та Міжнародний турнір пам`яті заслуженого майстра спорту Якова Куценка. Представниця фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Ганна Панова ( вихованка Кам`янсько-Дніпровської районної ДЮСШ «Колос» ) у ваговій категорії до 69 кілограм піднявши у ривку 74 кг. та в поштовху 86 кг. виборола першу для Запорізької області бронзову нагороду на цих змаганнях. Вітаємо тренера Олександра Жукова та його вихованку з цим вагомим досягненням .
Переглядів: 468 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.07.2015

Цей спортивно-масовий захід традиційно проводиться у червні на честь дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету, залучаючи мільйони жителів нашої планети. А в Україні нинішнього року Олімпійський день присвячувався ще й 25-річчю заснування Національного Олімпійського комітету. Місію організаторів спортивного свята, яке відбувалося в Центральному парку культури та відпочинку "Дубовий гай" на Запоріжжі узяли на себе обласне відділення НОК України та управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Під час урочистого відкриття заходу вдалих стартів усім учасникам (а їх зібралося на одній із центральних алей парку близько тисячі) побажала начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, а голова обласного від ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.07.2015

Два дні поспіль, 20 та 21 червня у Приморську пройшов 3-ій відкритий Кубок Запорізької області з армспорту «Приморская жара -2015». На березі азовського моря спортсмени Енергодару, Мелітополя, Приморська та Поліг боролися на руках за звання найкращого. Команда Пологівського району на чолі з тренером Плетінь О.В. показала такі результати: Чайці Валерію не було рівних в своїй ваговій категорії на обох руках(до 78 кг) та в абсолютній ваговій категорії на правій руці. Хіценко Артем став другим на правій руці (до 86 кг). Бронзовими призерами стали: Плетінь Олег (до 78 кг, на правій руці), Павелко Сергій (до 78 кг, на лівій руці). Спортсмени та тренер висловлюють щиру подяку офіційному спонсору команди генеральному директору ТОВ «Дніпрокераміка» Чеберку А.І. та голові профспілкового ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.06.2015

18 червня у Києві відбувся черговий ІХ з’їзд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України, на якому підбито підсумки роботи товариства у 2010-2015 роках, проаналізовано стан фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи та досягнення у спорті вищих досягнень, а також проведено вибори голови ВФСТ “Колос” та затверджено основні напрямки розвитку найбільшого сільського спортивного товариства. За словами учасників з’їзду, у роботі якого брали участь 192 делегати (із 211 обраних) зі всіх обласних організацій товариства, найбільший колосівський форум проведений на високому організаційному рівні, а його рішення сприятимуть подальшому розвитку найбільшого сільського спортивного товариства України. Голова ВФСТ “Колос” Олександр Мендусь прозвітував про роботу товариства ... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.06.2015

Сьогодні своє 60-річчя відзначає видатна людина – Поліщук Володимир Іванович - майстер спорту СРСР з гирьового спорту серед ветеранів (1997-1998 рр.), бронзовий призер Чемпіонату Світу серед ветеранів ( 1999 р.), багаторазовий чемпіон України та Міжнародних турнірів. Працюючи тренером -викладачем з гирьового спорту у Вільнянській районній ДЮСШ «Колос», Володимир Іванович підготував 8 майстрів спорту та 10 кандидатів у майстри спорту. Його вихованці постійно приймають участь та займають призові місця на змаганнях різних рівнів. Шановний, Володимире Івановичу, Дозвольте з ювілеєм привітати, І побажати від душі Багато щастя і добра багато. Хай буде світлим кожен день в житті, Хай негаразди завжди обминають, Хай буде легко Вам вперед іти, І словом добрим Вас завжди вітають. Бажаєм успіхів велик ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.06.2015

13 червня в м. Білгород-Дністровський (Одеська область) пройшов VIII турнір «Кубок Чорного моря» з пауерліфтингу. Змагання проводилися за правилами Української бездопінгової федерації пауерліфтингу (без екіпірування). У змаганнях узяло участь понад 70 спортсменів із 16 регіонів України. Команда Пологівської ДЮСШ,Запорізької області у складі 4 спортсменів на чолі з тренером Олегом Плетнем показали такі результати: до 60 кг Володимир Бабич, 110 кг - 1 місце (серед юнаків та чоловіків); до 82.5 кг Юрій Клименко, 162.5 кг - 1 місце; до 90 кг Юрій Тоцький, 190 кг - 1 місце; до 100 кг Дмитро Корнєв (жим лежачи – 122.5 кг, станова тяга – 185 кг) - 1 місце серед юніорів. В абсолютній першості у відкритій віковій категорії серед чоловіків Юрію Тоцькому, як завжди, не було рівних - чемпіонськи ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.06.2015

На площі біля обласної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття перших в історії Європейських ігор, які сьогодні стартують у Баку. Ці масштабні спортивні змагання триватимуть 17 днів – до 28 червня. Збірна України в складі 241 атлета та 134 фахівців візьме участь у змаганнях з 19 видів спорту, 11 із яких даватимуть кваліфікаційні бали для завоювання ліцензій на ХХХІ Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Запорізький спорт на І Європейських іграх представлятимуть 15 спортсменів. З видатною спортивною подією запоріжців та всю спортивну спільноту привітали заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Леонід Березинський, перший заступник голови обласної ради Світлана Абдурахманова, срібний призер ХХVІІ Олімпійських ігор у Сіднеї, заслужений майстер спорту України з плавання, народний депутат України Денис Силантьєв. Своє вітання надіслав президент Національного ... Читати далі »
Переглядів: 385 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.06.2015

13 червня в селищі Приазовське Запорізької області іграми останнього туру завершилась відкрита обласна першість Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2004-2005 рр.н.. Головний трофей змагань заслужено здобула команда «Спартак» з Мелітополя. Підопічні Олександра Науменка в цьому розіграші не зазнали жодної поразки , зігравши один раз вн ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015

11-14 червня в місті Генічеськ Херсонської області на міському стадіоні «Будівельник» відбулися фінальні змагання першості Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України з футболу 2015 року серед команд ветеранів. Організувала, профінансувала і провела змагання Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь). Першість проводилась за правилами клубу «Шкіряний м’яч» у двох вікових категоріях: 1975-1966 років народження та 1965 р.н. і старші. Усього в турнірі взяли участь 8 команд категорії з 3 областей України: Херсонської, Полтавської та Запорізької.. Нашу область на цих змаганнях представляло дві команди: ФК «Веселе» Веселівського району, (тренер Віталій Максимчук) та ФК «Петрівка» Приморського району(граючий тренер Віктор Янчев) . ... Читати далі »
Переглядів: 405 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015

28-30 квітня в місті Харків пройшов чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та ветеранів. Запорізька область на цих змаганнях завоювала 14 медалей. З них : спортсмени з міста Пологи здобули 5 нагород, Енергодару – одну. Найвагоміший внесок в скарбничку нашої команди внесли вихованці Приморської ДЮСШ під керівництвом тренера Андрія Філіпова. Результати приморських армлеслерів такі: Киян Роман серед юнаків завоював другі місця на правій і на лівій руці, Македонський Олександр серед юніорів посів теж друге місце на правій руці, Тисленко Валерія здобула бронзу на лівій руці серед юнаків, Черевань Ігор серед ветеранів ( 50 років та старші) виборов срібло на лівій та бронзу на правій руці, а серед ветеранів ( 40 років та старші) Філіпов Андрій завоював 2 срібла на обидві руки.
Переглядів: 437 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 121 122 »