Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 382 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.08.2015

15 серпня в місті Вільнянськ під егідою Запорізької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та організаційної підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Запорізької обласної федерації футболу пройшли обласні фінальні ігри на «Краще спортивне село Запорізької області 2015 року» присвячені 65-річчю утворення фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. Вперше за останні роки участь у цьому масштабному комплексному спортивному заході прийняло участь 12 команд (більше двохсот учасників) сільських та селищних рад області. На відкритті змагань, яке відбувалось на яскраво вбраному майданчику зі штучним покриттям Вільнянської районної ДЮСШ «Колос», під звуки спортивного маршу починався святковий парад команд-учасни ... Читати далі »
Переглядів: 895 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2015

Перспективи та проблемні питання розвитку неолімпійських видів спорту було обговорено під час зустрічі заступника Міністра молоді та спорту України Ярослава Войтовича зі спортивною громадськістю області за участю заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна та начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власовой. Як зазначив Едуард Гугнін, основними напрямками діяльності фізкультурно-спортивних організацій області є виконання заходів щодо реалізації завдань Державної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки та обласної Цільової програми розвитку фізичної культури і спорту у Запорізькій області на 2012-2016 роки, проведення спортивно-масової роботи, укріплення матеріально-спортивної бази, кадрового потенціалу галузі, підвищення ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.08.2015

15 серпня в місті Вільнянську під егідою Запорізької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» відбудуться обласні фінальні ігри «На краще спортивне село області 2015 року». За попередніми даними свою участь у змаганнях підтвердило 12 сільських та селищних рад області. У програмі змагання - 8 видів спорту. Початок спортивного свята відбудеться о 10-00 на спортмайданчику з штучним покриттям. ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.08.2015

З 22 червня по 25 липня п.р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з вільної боротьби під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» 2015 року серед дівчат та юнаків 2000/2001 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. На урочистому відкритті змагання учасників вітали Анатолій Баіров - заслужений тренер України, суддя національної категорії, головний суддя змагання, Дмитро Тараненко - представник Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України та голова Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В’ячеслав Роль. Zemlyakoff | Дата: 29.07.2015

З 20 по 26 липня п.р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2001/2002 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.Це були заключні змагання Кубку «Золотий колос України» поточного року. У змаганні узяли участь 16 колосовських команд з 11 областей України. Запорізьку область представляло три команди: «Ізвєстія»( Веселівський р-н), «Стандарт» (Михайлівський р-н) та «Гірник» (Василівський р-н). У результаті проведеного змагання в даній віковій категорії найкращий результат серед наших команд показали футболісти «Ізвєстія» (тренери Володимир та Сергій Сазонови) , в підсумку посівши почесне четверте місце. Zemlyakoff | Дата: 29.07.2015

25-26 липня в селищі Кирилівка відбувся відкритий обласний турнір з футзалу серед юнаків 2003-2004 та 2005-2006 років народження, організатором якого виступила Запорізька обласна організація «Колос». Матчі проходили на майданчику зі штучним покриттям неподалік Азовського моря. Спекотна погода не завадила юним футзалістам продемонструвати всі свої найкращі якості та волю до перемоги. Серед юнаків наймолодшої вікової категорії взяли участь чотири команди: «Прогрес-Сі» ( с.Червоноармійське, Якимівського р-ну), ДЮСШ (сел.Приазовське) та два «Спартаки» з ... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.07.2015

З 17 червня по 20 липня в м. Скадовську Херсонської області на однойменній навчально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з важкої атлетики під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» 2015 року серед дівчат та юнаків 2000-2003 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. У змаганні взяли участь 128 юних важкоатлетів - колосовців (30 дівчат і 98 юнаків) з 14 областей України, у тому числі 2 команди з Луганської області. Нашу область представляли в основному вихованці Кам`янсько-Дніпровської районної ДЮСШ «Колос» та окремі спортсмени з Михайлівської та Мелітопольської дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Враховуючи те, що команда Запорізької області два роки поспіль виборювала призове загальноком ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.07.2015

З 13 по 19 липня в м. Скадовську Херсонської області на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України пройшли Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2002-2003 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. У першості взяли участь 18 колосівських команд з 13 областей України, у тому числі з Луганської і Донецької, по суті майже вдвічі більше, ніж у минулому році у середній віковій групі. На урочистому відкритті змагань, де були присутні майже 300 юних футболістів , більше півсотні тренерів, арбітрів ,організаторів та сотня палких прихильників, команди вітали: - Олександр Гавриш, Скадовський міський голова; - Ігор Москвичов, головний тренер футзаль ... Читати далі »
Переглядів: 725 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.07.2015

Футбольна команда є, але стадіону і тренувальної бази не було. У селі Лежине, що в Запорізькому районі, залишилася єдина (в масштабах області) діюча футбольна команда, яка змушена була тренуватися або на шкільному спортивному майданчику, або їздити на стадіон в сусіднє село Наталівка, яке знаходиться за десять кілометрів. Питання будівництва професійного футбольного поля, за словами голови фізкультурно-спортивного клубу "Колос" Запорізької райдержадміністрації Миколи Земляка, виникло кілька років тому. Громада запропонувала розширити та реконструювати старе футбольне поле, але виявилося, що роботи з реконструкції на ньому проводити не можна через розташування комунікаційних та високовольтних мереж. - Ми вивчили потужності всіх існуючих спортивних об'єктів. Зупинилися на ділянці в селі Лежине ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.07.2015

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 121 122 »