Головна » Архів матеріалів
7 червня 2015p у спортивній залі Запорізької державної інженерної академії відбулась відкрита першість ДЮСШ «Колос» і турнір «Запорізька Січ» з художньої гімнастики на честь 65-ї річниці Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». У турнірі взяли участь найсильніші юні гімнастки півдня України, які представляли команди з різних міст України: Дніпропетровська, Кривого Рогу, Нікополя, Павлограду, Енергодару, Олександрії, Запоріжжя . Загалом понад 150 юних грацій різного віку боролися за високі місця на п`єдисталі пошани, демонструючи всі свої вміння.
Переглядів: 444 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.06.2015

За нагороди Кубку Європи з дзюдо серед кадетів, який пройшов в польському місті Бялско-Бяла, боролися 445 спортсменів з 26 країн. Честь України захищали 22 дзюдоїсти, які завоювали чотири нагороди - золоту, срібну і дві бронзові медалі. Одна " бронза" відправилася і в Запорізьку область - її у ваговій категорії до 52 кг завоювала спортсменка Оріхівської ДЮСШ «Колос» ( а нині вихованка обласного спортивного інтернату) Ірина Герасименко. У стартовому поєдинку наша землячка здолала суперницю з Білорусії, потім виявилася сильніша за німку та ізраїльтянку. А в півфіналі запорізька дзюдоїстка програла майбутній чемпіонці - туркені Ірем Коркмаз. Зате в поєдинку за третє Ірина за 50 секунд іппоном отримала перемогу над француженкою. В командному заліку збірна України посіла шос ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.06.2015

Завершились змагання чемпіонату з футболу Михайлівського району Запорізької області, які проводились у форматі 8x8. У турнірі брали участь вісім команд, які під час зустрічей визначили між собою переможця. Чемпіоном стала команда «Райагропостач» (с.Пришиб, Михайлівський р-н). Друге місце посіла команда «Обрій» (сел.Михайлівка), а третіми стали дебютанти змагань - команда «Піонер» (сел.Михайлівка). Турнір пройшов за підтримки спонсора Галини Вікторівни Шаламової. Вона особисто нагородила призерів змагань та вручила призи кращому гравцю «Райагропостачу» Ельдару Халая та воротарю цієї ж команди Василю Пащенко. Наводимо підсумкову турнірну таблицю: 1. «Райагропостач» - 19; 2. «Обрій» - 18; 3. «Піонер» - 13; 4. «Борці» - 11; 5. «Світанок» - 7; 6. «Партизан» - 6; 7. ... Читати далі »
Переглядів: 473 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.06.2015

7 червня в місті Василівка відбулись матчі четвертого туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2004-2005 рр.н.. Ніяк не можуть здобути своєї першої перемоги в першості футболісти токмацької ДЮСШ «Дизеліст». Маючи безліч не реалізованих гольових моментів біля воріт свого суперника, токмачани два поєдинки звели у нічию. Господарі майданчику в цьому турі набрали шість очок, зігравши дві дуже важкі гри. Спочатку з мінімальним рахунком перемогли михайлівський «Стандарт», а потім у напрочуд цікавому та драматичному матчі на останніх хвилинах вирвали перемогу у команди ЗОК ДЮСШ «Степне» із Заповітного з рахунком 3-2. ... Читати далі »
Переглядів: 454 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.06.2015

Сьогодні свій День Народження відзначає голова Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" АПК України Анатолій Земляков.Спортивна громадськість області та колектив обласної організації "Колос" вітає Анатолія Олександровича з його святом та бажає йому міцного здоров´я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах !
Переглядів: 477 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.06.2015

30 травня в селі Червоноармійське Якимівського району відбулись матчі другого туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2004-2005 рр.н. За чемпіонство першості йде дуже жорстка та напружена боротьба. Однакову кількість очок мають Мелітопольський «Спартак» (тренер Олександр Науменко) та команда Приазовської ДЮСШ (тренер Вадим Лобинцев), зігравши в цьому турі між собою внічию. Та краща різниця м`ячів поки що і мелітопольців, що дозволяє їм очолювати турнірну таблицю. Претендентом на медалі першості є й команда «Прогрес-СІ» (тренер Володимир Костишак), в активі якої 7 очок. ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.06.2015

31 травня в селищі Якимівка відбулись матчі останнього туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2002-2003 рр.н. Чемпіоном першості серед цієї вікової категорії стала команда «Енергія» з міста Енергодар (тренер Сергій Ліпатніков) , зазнавши за весь час змагань лише однієї поразки і вигравши дев`ять поєдинків. Другу сходинку посіла токмацька ДЮСШ «Дизеліст» (тренер Володимира Тумановський). Останній тур вирішував долю третього місця першості. В цікавому та безкомпромісному поєдинку зійшлись «Метеор» з села Костянтинівки Мелітопольського району та Якимівський «Лиман»(тренер Валерій Усоян). ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.06.2015

30-31 травня в Запоріжжі в спортивному комплексі «Мотор-Січ» пройшов чемпіонат Запорізької області з художньої гімнастики серед юних спортсменок (2006-2010 рр.н.). Участь в цих змаганнях взяли і юні гімнастки Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» під керівництвом тренера Яни Шаріпової. Вихованки «Колоса» показали на цьому чемпіонаті чудові результати: Данько Мілана (2009 р.н.) –у вправі зі скакалкою - 3 місце (загальн ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015

Приємна традиція зібрала жителів села Широке, Веселівського району Запорізької області. Гостей, вболівальників, спортсменів та їх тренерів 17 травня 2015 року на ганку Широківського будинку культури чекала урочиста частина відкриття спортивних змагань з футболу на головний приз кубок «Ізвестія». На змагання прибули гості: голова Веселівської районної Державної адміністрації Мігуля Іван Іванович, головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Веселівської районної Державної адміністрації Козюра Михайло Юрійович, голова Широківської сільської ради Єрещенко Лариса Вікторівна. Боротьба за кубок «Ізвестія» вже стала приємною традицією, яку започаткував директор ДП «ДГ «Ізвєстія» ДДС ДС НААНУ Рудськой Сергій Володимирович. В наш час дуже мало таких керівників, які турбуються про спорт та докладають зусилля в розвиток підростаючого покоління. Саме завдяки Сергію Володимировичу у селі Широке пройшло спортивне свято - день спорту та здоров’я, приурочене до проведення спортивних змагань з ... Читати далі »
Переглядів: 655 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015

З 29 травня по 01 червня в селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області на майданчику зі штучним покриттям відбулись фінальні змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футзалу серед юнаків 2004-2005 років народження.



Це вже шостий вид програми спартакіади, яку проводить Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос».
В змаганнях взяло участь 8 команд із сільських районів області. Жеребом команди були розподілені на 2 групи, матчі в яких проходили по коловій системі. В цікавій та драматичній боротьбі проходив кожний поєдинок.




Переможцем групи « ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.06.2015

« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 121 122 »