Головна » 2013 » Вересень » 30
29 вересня в селищі Михайлівка,Запорізької області пройшов відкритий турнір з футболу серед юнаків 2003-2004 рр.н., в якому прийняло участь 8 команд: ФК «Стандарт»(сел..Михайлівка), ДЮСШ (м.Оріхів), ДЮСШ (сел..Приазовське), «Енергія»(м.Енергодар), «Темп»(м.Енергодар),»СДЮШОР-Космос»(м.Запоріжжя) та 2 команди юнаків дитячо-юнацької спортивної школи «Металург»(Запоріжжя).
Команди, розподілені на дві групи, визначали найкращого у дуже цікавих і драматичних поєдинках.
В результаті проведених змагань, як і личить іменитому клубу, переможцем стала перша команда Запорізького «Металурга», друге місце – у другого складу «Металурга»,(тренер Мельничук Роман) третє місце зайняла ще одна команда з Запоріжжя «СДЮШОР-Космос».(тренер Міщук Владислав).
Далі місця розподілились наступним чином:
4-«Енергія»(м.Енергодар)-тренер Ліпатніков Сергій
5-«Темп»(м.Енергодар)-Черненко Ігор
6- ДЮСШ (м.Оріхів)-Алєксєєв Артем
7- ДЮСШ (сел.Приазовське)-Лобинцев Вадим ... Читати далі »
Переглядів: 1106 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.09.2013 | Коментарі (0)

Під такою назвою 28 вересня 2013 року в селищі Кирилівка, Якимівського району Запорізької області, відбувся відкритий обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів (вік-40+). В турнірі прийняло участь чотири команди : міст Токмака та Енергодара, селищ Чернігівки та Приазовського.
В цей чудовий сонячний день на майданчику панував гарний настрій та дружелюбна атмосфера. Команди продемонстрували цікавий, змістовний футбол та довели всім присутнім, що ще зарано їх списувати в ветеранські ряди.
В результаті проведених поєдинків (команди грали між собою по колу) призові місця розподілились наступним чином: перше місце за ветеранами міста Енергодару, друге – за Токмаком, третє місце посіла команда з селища Приазовського.
Грамотами та медалями переможець та призери турніру були нагороджені директором ЗОК ДЮСШ «Колос» Анатолієм Земляковим.

... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.09.2013 | Коментарі (0)