Головна » 2013 » Вересень » 16
З нагоди всеукраїнського Дня фізичної культури і спорту змаганнями з міні-футболу та настільного тенісу продовжилась 10 міжгалузева спартакіада профспілок. Команду профспілки агропромислового комплексу в міні-футболу представляли фізкультурники Вільнянського спортивного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос». Зігравши внічию з рахунком 4-4 з командою Держслужбовців, вони поступились майбутнім переможцям - команді «Мотор Січ» з рахунком 3-7.
В особистих змаганнях з настільного тенісу Сергій Бойченко ( Новомиколаївська райрада ФСТ «Колос») та Нона Малик ( Михайлівська райрада ФСТ «Колос») вибороли право приймати участь у фіналі і посіли треті місця. Нагадуємо що в попередніх змаганнях цієї спартакіади аграрії посіли перші місця в гирьовому спорті та армспорті.
Переглядів: 469 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.09.2013 | Коментарі (0)

13 вересня в Луцьку( Волинська область ) стартував чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років. У змаганнях бере участь 424 спортсмена. За результатами перших змагальних днів порадували вихованці Запорізького «Колоса». Ганна Прийма ( Куйбишевська ДЮСШ, тренер Станіслав Береговий) посіла третє місце у ваговій категорії 40 кг. Вихованці Оріхівської ДЮСШ - Настя Борисенко та Ірина Герасименко( тренер Віктор Зотов) - посіли відповідно третє та друге місця у своїх вагових категоріях. Ось так спортсмени віддячили своїм тренерам та поздоровили зі святом Дня фізичної культури і спорту.
Переглядів: 521 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.09.2013 | Коментарі (0)

Ми недарма розпочали цю публікацію словами з вірша поета радянської епохи Володимира Маяковського. Адже саме тоді було започатковане це свято, яке називалося Днем фізкультурника й відзначалося з великим розмахом. У незалежній Україні День фізичної культури та спорту об'єднує усіх тренерів, функціонерів, викладачів фізвиховання, спортсменів, а також мільйони аматорів фізкультури. Адже це свято усіх, хто полюбляє спорт – незалежно від професії та віку.
Цікаво, з якими думками зустрічають люди це свято, для яких фізична культура і спорт стали їхньою професією.
Володимир ЛОБАНОВ, голова обласного відділення НОК України, керівник обласної організації ФСТ «Спартак»:
- Якщо простежити виступи наших земляків у міжнародних стартах від минулого вересня до нинішнього, то Запорізька область напевно увійде до трійки регіонів країни, які в підготовці спортсменів високого класу є найкращими. Цей рік є перехідним між двома олімпійськими циклами, оскільки у провідних спортсменів ві ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.09.2013 | Коментарі (0)

Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “Колос” вітає всіх прихильників здорового способу життя, ентузіастів і організаторів масового
фізкультурно-спортивного руху, спортсменів, тренерів, ветеранів, всі колективи фізичної культури зі святом здоров’я, краси і молодості -Днем фізичної культури і спорту!



Регулярні заняття фізкультурою і спортом — це основа здорового способу життя, до якого долучаються тисячі, мільйони наших співвітчизників. Прийміть найкращі побажання вдалих стартів і переможних фінішів – на спортивних аренах і у Вашому житті!

Голова Всеукраїнського ФСТ “КОЛОС” Олександр МЕНДУСЬ
Переглядів: 542 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.09.2013 | Коментарі (0)