Головна » 2013 » Вересень » 20
16-19 вересня в Скадовську Херсонської області проводились змагання з футболу серед юнаків та дівчат 1997-98 рр.н., які завершали Всеукраїнські спортивні змагання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед учнів позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України. Вдало на цих змаганнях виступили представники нашої області.
У юнаків приймало участь 8 команд з різних областей України,а саме: Полтавської, Харківської, Чернівецької, Житомирської, Хмельницької, Миколаївської, нашої Запорізької та господарів Херсонської. Команди були розподілені на дві групи по чотири команди.
Футболісти Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» ( відділення футболу села Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району, тренер Олексій Калінін), зігравши внічию з господарями та командою Миколаївської області і перегравши Хмельницьку область, вийшли до півфіналу з другого місця в групі, де отримали у ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.09.2013 | Коментарі (0)