Головна » 2013 » Вересень » 20 » Чудовий результат наших футболістів в Скадовську!!!
11:46
Чудовий результат наших футболістів в Скадовську!!!
16-19 вересня в Скадовську Херсонської області проводились змагання з футболу серед юнаків та дівчат 1997-98 рр.н., які завершали Всеукраїнські спортивні змагання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед учнів позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України. Вдало на цих змаганнях виступили представники нашої області.
У юнаків приймало участь 8 команд з різних областей України,а саме: Полтавської, Харківської, Чернівецької, Житомирської, Хмельницької, Миколаївської, нашої Запорізької та господарів Херсонської. Команди були розподілені на дві групи по чотири команди.
Футболісти Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» ( відділення футболу села Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району, тренер Олексій Калінін), зігравши внічию з господарями та командою Миколаївської області і перегравши Хмельницьку область, вийшли до півфіналу з другого місця в групі, де отримали у суперники команду Полтавської області. В непростому поєдинку наші юнаки перемогли з рахунком 2-1 і вийшли до бажаного фіналу.
У драматичній фінальній зустрічі, де наша команда знову ж таки зустрілась з господарями змагань , командою Херсонської області, лише в серії пенальті запоріжці прикро поступились і посіли почесне друге місце.


Дівчат теж представляла обласна школа «Колос» - відділення футболу села Інженерне Пологівського району ( тренер Віталій Тоцький ). 5 команд (Полтавської, Херсонської, Чернівецької, Житомирської, Запорізької областей) визначали найсильнішого у справжній боротьбі.


Розпочавши з двох впевнених перемог над Чернівецькою(3-0) та Житомирською (2-0) наші дівчата на жаль у двох останніх поєдинках поступились полтавчанам (0-1) та команді господарю Херсонській області (0-2). Але це не завадило нашим спортсменкам в підсумку зайняти друге місце, випередивши Полтавську команду на 1 очко, яка стала третьою. Першими, як і у юнаків, знову стали господарі. Приємно відзначити, що кращим гравцем та бомбардиром змагань серед дівчат стала наша спортсменка – Катериніна Альона.
Взагалі, це неабиякий успіх сільських спортсменів на таких змаганнях, з чим ми їх і вітаємо та бажаємо не зупинятися на досягнутих цілях!

На фото наша команда дівчат: зліва-направо ( Петрів Катерина, Гришко Наталія, Колісник Яна, Жук Інна, Мозгіна Марина, Кологойда Христина, Крамаренко Тетяна, Чубарь Дар`я, Рокіщук Ольга, Марченко Катерина, Марченко Катерина).
Переглядів: 555 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: