Головна » 2013 » Вересень » 11
Обласні змагання на «Краще спортивне село» завершились цими вихідними в селищі Кирилівка Якимівського району. Команди змагались у п’яти видах програми – волейбол ( змішана команда 4 чоловіка та дві жінки), шашки, настільний теніс( чоловік та жінка), гирьовий спорт та перетягування канату За умовами в цих змаганнях приймають участь жителі тільки однієї сільської ради, або селищної - яка не є районним центром.
В запеклій, безкомпромісній боротьбі командну перемогу ,як і торік, одержали господарі, фізкультурники Кирилівської селищної ради. Вони перемогли у змаганнях настільного тенісу, шашок та гирях і будуть представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях в м. Коктебель( АР Крим) 26-29 вересня цього року. Друге місце посіла Михайлівська сільська рада Вільнянського району, третє- Преславська сільська рада Приморського району.
Доречно сказати що команди призерів очолювали голови сільських рад - Вадим Вишинський ( Михайлівська сільська рада) та Володимир Боярко( Преславська ... Читати далі »
Переглядів: 621 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.09.2013 | Коментарі (0)