Головна » 2013 » Вересень » 11 » Обласні змагання на "Краще спортивне село"
11:37
Обласні змагання на "Краще спортивне село"
Обласні змагання на «Краще спортивне село» завершились цими вихідними в селищі Кирилівка Якимівського району. Команди змагались у п’яти видах програми – волейбол ( змішана команда 4 чоловіка та дві жінки), шашки, настільний теніс( чоловік та жінка), гирьовий спорт та перетягування канату За умовами в цих змаганнях приймають участь жителі тільки однієї сільської ради, або селищної - яка не є районним центром.
В запеклій, безкомпромісній боротьбі командну перемогу ,як і торік, одержали господарі, фізкультурники Кирилівської селищної ради. Вони перемогли у змаганнях настільного тенісу, шашок та гирях і будуть представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях в м. Коктебель( АР Крим) 26-29 вересня цього року. Друге місце посіла Михайлівська сільська рада Вільнянського району, третє- Преславська сільська рада Приморського району.
Доречно сказати що команди призерів очолювали голови сільських рад - Вадим Вишинський ( Михайлівська сільська рада) та Володимир Боярко( Преславська с/р.). Всі призери в особистих видах були нагороджені грамотами та пам’ятними медалями, а команди з видів спорту-кубками та грамотами завдячуючи спонсорській допомозі Кирилівської селищної ради . Нагороди вручали Кирилівський селищний голова Іван Малєєв та голова оргкомітету по проведенню обласних змагань на «Краще спортивне село» Анатолій Земляков.
Нагадаємо, що торік кириляни на всеукраїнських змаганнях посіли десяте місце серед 25 учасників змагань і сподіваємося на більш вдалий виступ в цьому році.






Переглядів: 622 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: