Головна » 2013 » Вересень » 30 » Відкритий турнір з футболу серед юнаків 2003-2004 рр.н.
13:21
Відкритий турнір з футболу серед юнаків 2003-2004 рр.н.
29 вересня в селищі Михайлівка,Запорізької області пройшов відкритий турнір з футболу серед юнаків 2003-2004 рр.н., в якому прийняло участь 8 команд: ФК «Стандарт»(сел..Михайлівка), ДЮСШ (м.Оріхів), ДЮСШ (сел..Приазовське), «Енергія»(м.Енергодар), «Темп»(м.Енергодар),»СДЮШОР-Космос»(м.Запоріжжя) та 2 команди юнаків дитячо-юнацької спортивної школи «Металург»(Запоріжжя).
Команди, розподілені на дві групи, визначали найкращого у дуже цікавих і драматичних поєдинках.
В результаті проведених змагань, як і личить іменитому клубу, переможцем стала перша команда Запорізького «Металурга», друге місце – у другого складу «Металурга»,(тренер Мельничук Роман) третє місце зайняла ще одна команда з Запоріжжя «СДЮШОР-Космос».(тренер Міщук Владислав).
Далі місця розподілились наступним чином:
4-«Енергія»(м.Енергодар)-тренер Ліпатніков Сергій
5-«Темп»(м.Енергодар)-Черненко Ігор
6- ДЮСШ (м.Оріхів)-Алєксєєв Артем
7- ДЮСШ (сел.Приазовське)-Лобинцев Вадим
8- ФК «Стандарт»(сел.Михайлівка)-Хорошун Сергій
Всі учасники турніру були нагороджені грамотами ЗОК ДЮСШ «Колос», призери та переможець-грамотами та медалями. Також в кожній команді були визначені та нагороджені кращі гравці турніру: Щербина Сергій(«Темп» м.Енергодар), Авраменко Арсеній (ДЮСШ м.Оріхів) , Михов Антон(ДЮСШ сел..Приазовське), Болілий Кирило(ФК «Стандарт» сел..Михайлівка), Меркулов Віталій(«Енергія» м.Енергодар), Корольов Олексій («СДЮШОР-Космос» м.Запоріжжя), Волков Дмитро(«Металург-І» м.Запоріжжя), Шевцов Олексій(«Металург-ІІ» м.Запоріжжя).




Переглядів: 1106 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: