Головна » Архів матеріалів
На відкритому турнірі з художньої гімнастики "Кубок Надії", який проходив 17-20 жовтня в місті Вінниця та був присвячний видатному тренеру Вінничини Н.Д. Джоги, приймали участь і вихованці Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос». Під керівництвом тренера Яни Шаріпової спортсменки вибороли чотири призових місця: .Божченко Мілана 2005 р.н.. категорія - мяч,обруч-3 місце; .Пуртова Поліна 2005р н. . категорія -. скакалка,обруч -2 місце; .Шмагіна Катерина 2003 р.н.. категорія -.скакалка,мяч-1 місце; .Шерстньова Єлизавета 2003 р.н..категорія - обруч, мяч,булава-1 місце. На фото тренер Я. Шаріпова зі своїми призерами.
Переглядів: 464 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

01-02 листопада в селі Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району Запорізька обласна організація "Колос" провела футзальний турнір серед юнаків 2003 року народження. П`ять команд, які взяли в ньому участь, в цікавих та напружених поєдинках визначали найсильнішого. Перше місце , вигравши всі свої матчі та показавши чудову, яскраву гру, посіла команда Ігоря Черненка "Темп" з Енергодару. Ще одна Енергодарська команда "Енергія" (тренер Сергій Ліпатніков) вдовольнилась другим місцем. Бронзові нагороди у кома ... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

Змаганнями з гирьового спорту та легкоатлетичного кросу в місті Оріхів розпочалась 25, ювілейна спартакіада серед студентів ВУЗів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України.,ініціатором якої є Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК; України. Важка фінансова ситуація не дозволяє приймати участь в змаганнях деяким навчальним закладам області. Тому змагаються три-чотири команди. Продовжилась спартакіада в місті Мелітополі: студенти позмагались у міні-футболі, баскетболі( юнаки) та боротьбі вільній . Лідер вже визначився - це мелітопольські студенти , які традиційно сильні в цих змаганнях та постійно представляють Запорізьку область на всеукраїнських спартакіада. Наступні змагання пройдуть у місті Василівці.Нижче наведено таблицю поточних результатів: ТАБЛИЦЯ ХХV ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ СТУДЕНТІВ І - ІІ РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ МІНАГРОПОЛІТИКИ УКРАЇНИ У 2014 - 2015 p . Запорізької облорганізації ВФСТ "Колос після п`яти видів змагань Zemlyakoff | Дата: 30.10.2014 | Коментарі (0)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ «ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ ГОЛОВУ КАМ`ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ФСТ "КОЛОС" ГОРЄЛОВА СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Хай у житті Вашім завжди буде літо, А якщо осінь, то тільки золота. Нехай у гості їдуть завжди діти, Хай сміх і радість на подвір'ї не стиха! Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров'я, Проміння сонячне торкає за вуста. Хай діти і онуки зігріють Вас любов'ю, Бажаєм довгого й щасливого життя! Zemlyakoff | Дата: 30.10.2014 | Коментарі (0)

18-19 жовтня в місті Мелітополі змаганнями з гирьового спорту, в яких переможцями стали господарі майданчику, завершилась відкрита обласна спартакіада сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?, яку проводила Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос". Напротязі всієї спартакіади точилася запекла боротьба за переможця між чотирма районами області: Приморським, Вільнянським, Василівським та Мелітопольським. Довгий час лідерські позиції утримував Приморський район, але збірна Василівського району змогла не тільки наздогнати, а й випередити лідерів, в підсумку зайнявши перше місце обласної спартакіади. Приморці вдовольнились другою сходинкою. Цікаво, що Вільнянський та Мелітопольський райони набрали абсолютно рівну кількість очок, але за більшою кількістю завойованих перших місць третю щаблину посіли саме вільнянці. Нагадаємо, що командна першість визначалась за найбільшою сумою очок у восьми кращих видах спорту з чотирнадцяти проведених. Загалом в змаганнях спартакіади прийняло ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.10.2014 | Коментарі (0)

25 жовтня в селі Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району Запорізький «Колос» розпочав змагання з футзалу. Всього заплановано провести сім турнірів серед різних вікових груп юнаків та дівчат. Шість юнацьких команд 2004-2005 р.р.н. були розділені на дві групи і змагались за коловою системою. Переможцями груп стали команди :НВК «Олімп» Великобілозерського району( тренер - вчитель фізичного виховання місцевої школи Іван Білан) та більш досвідчена «Енергія» з міста Енергодару ( тренер Сергій Ліпатніков). Основний час закінчивс ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Минулих вихідних, у місті Дніпрорудне Запорізький «Колос» проводив черговий турнір з футболу серед юнаків 2000 р.н. у форматі 8 на 8. Сім команд які представляли сільські райони та місто Енергодар за коловою системою визначали переможця турніру . На майданчиках точилась запекла, безкомпромісна боротьба , про що свідчать п’ять нічийних поєдинків та чотири – перемога з різницею в один м’яч. В підсумку, «Горняк» з міста Дніпрорудного та команда «Ізвєстія» з Веселівського району набрали однакову кількість очок по ... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Команда юних футболісток «Стелсі» села Інженерного знову голосно заявила про себе. Дівчата на чолі зі своїм тренером Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» Віталієм Тоцьким привезли перемогу в турнірі з міні-футболу серед дівчат в смт. Омельник Оріхівського району. Осінній турнір проходить в смт. Омельник вже 11 раз поспіль. За словами Віталія Тоцького, футболістки «Стелсі» не раз брали участь у цих спортивних змаганнях та завжди ставали призерами. - Ми не їздили на цей турнір лише минулого року, бо в цей час були на регіональних змаганнях в Донецьку. Цього року ми знову завітали до старих знайомих і посіли І місце, - розповів Газеті Віталій Вікторович. У турнірі взяло участь 6 команд. Чотири були з Оріхівського району, та дві команди - з Полог ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

19 – 21 вересня 2014 року у спортивному залі КЗ „ДЮСШ Приморського району ” Приморської районної ради відбувся VI Обласний турнір з волейболу серед чоловічих та жіночих команд присвячений пам”яті Маркова Івана Іларіоновича, який тривалий час працював на керівних посадах в галузі фізичної культури та спорту Приморського району. В церемонії відкриття прийняв участь голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков, який побажав всім успіхів н ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

28 вересня в селищі Михайлівка Запорізької області відбувся відкритий обласний турнір з футболу у форматі (8х8) серед юних футболістів 2005-2006 рр.н.. та юнаків 1999 р.н.. В обох вікових категоріях приймало участь по 6 команд, які представляли міста Енергодар, Мелітополь, селища Приазовське, Михайлівка та сел Заповітного Кам`янсько-Дніпровського району, Червоноармійське Якимівського та Роздол Михайлівського районів. Серед наймолодших юнаків перемогу одержала команда «Спартак» з Мел ... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 121 122 »