Головна » Архів матеріалів
10 вересня , в приміщенні Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», відбулась нарада з керівниками фізичного виховання Вузів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України з питань проведення XXV обласної спартакіади серед студентів. Календар змагань XXV обласної спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів I і П рівнів акредитації Мінагрополітики України на 2014-2015 навчальний рік наведено нижче: Також на порядку денному було питання про проведення фізкультурно-спортивних заходів серед студентської молоді, присвячених Дню фізичної культури та спорту в Україні. Керівник фізвиховання Борис Мохарєв презентував проведення декади спорту у ВСП «Мелітопольський коледж» Таврійського державного агротехнологічного університету. До вашої уваги запропонов ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

У світі є багато професій, однак одними з найблагородніших і необхідних у будь-якому суспільстві завжди були і будуть вчителі. Це й не дивно, бо освіта є показником цивілізованого суспільства будь-якої сучасної держави. Герой цієї публікації Іван Бєлан шкільних років активно займався баскетболом, волейболом, легкою атлетикою, футболом. Тож з вибором майбутньої професії вагань у нього не було: по закінченні Запорізького педінституту, в далекому 1977 році, він розпочав свою викладацьку діяльність у рідній Великій Білозерці в якості вчителя фізичного виховання загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів № 6. Десять років по тому його призначили директором цього навчального закладу, який він очолював протягом 18 років. Останні одинадцять років Іва ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

Сердечно вітаю сільських фізкультурників, ветеранів спорту, тренерів ДЮСШ, вчителів фізкультури загальноосвітніх шкіл , спортсменів, активістів спорту з Днем фізичної культури і спорту в Україні ! Своїми досягненнями, натхненною працею Ви прославили і прославляєте наше фізкультурно - спортивне товариство «Колос», Вносите вагомий внесок у розвиток фізкультурно - с портивного та Олімпійського руху в Україні. У день професійного свята бажаю Вам успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень. З повагою, Голова обласної організації ВФСТ «Колос » Анатолій Земляков ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

6-7 вересня в місті Василівка Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» провела відкритий обласний турнір з футболу у форматі (8х8) серед юнаків 2002-2003 рр.н., присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні. В турнірі прийняло участь 10 команд, які були розділені на дві групи. Перед початком змагань за участь та підготовку юнацьких команд у всеукраїнських змаганнях «Золотий колос України» з футболу серед юнаків та дівчат різних вікових груп подяками обласної організації були відзначені тренери, які зробили вагомий внесок д ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.09.2014 | Коментарі (0)

Збірна Василівського ФОК «Таврія» з боротьби сумо, яка навесні (27-29 березня) прийняла участь у відбірковому Чемпіонаті України серед молодших юнаків та кадетів в місті Артемівськ, що на Донеччині, продовжує підготовку до Чемпіонату Європи, який пройде з 18 по 22 вересня цього року в місті Ліда (Білорусь). Нагадаємо, що в Артемівську наші борці під керівництвом тренера Бєлки Романа Олексійовича показали відмінний результат. Перші місця в своїх вагових категоріях завоювали: Бобнєв Анатолій ( категорія вище 95 кг, 1999 р.н.), Колісник Карина ( 60 кг, 2000 р.н.), Ласкавая Вікторія ( 50 кг, 2002 р.н.), Малошенко Віолетта (30 кг, 2004 р.н.). Перші номери зараховані до складу збірної України для участі у вищевказаному Чемпіонаті Європи. Тож, побажаємо нашим борцям найвищих досягнень на європейських коврах! Zemlyakoff | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ «ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ ГОЛОВУ ВІЛЬНЯНСЬКОГО СФОК "КОЛОС" ПІЛЯВСЬКОГО ІГОРЯ АНАТОЛІЙОВИЧА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Всі усвідомлюємо ми: Не всі у нас в такій пошані. Ну що ж, колего наш, прийми Найкращі наші побажання! Нагода, привід — саме ті, Підняти повную чарчину. Нехай щастить тобі в житті! Все буде хай найкращим чином! В сімейнім колі і отут, Де від проблем немає спасу, Щоб ти не знав, де ... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

Відкрита обласна першість з футболу (8х8) серед юнаків 2001 р.н., яку розпочала проводити Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» з футболу (8х8) серед юнаків 2001 р.н., присвячена Дню фізичної культури і спорту в Україні. Брати участь в цих змаганнях виявили бажання 9 команд, які були розподілені на дві ігрові зони за географічним принципом. Так, 26 серпня в селищі Нововасилівка Приазовського району на стадіоні «Літейщик» визначились перші три фіналісти. Ними стали місцеві футболісти (тренер Юрій Рибальченко), команда «Аскон» з селища Якимівки (тренер Анатолій Дєдушев) та представники міста Токмака – команда «Дизель» (Тарасов Валерій). Zemlyakoff | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Після першого кола чемпіонату Приазовського району з футболу ( Запорізька область) серед колективів фізкультури, в якому приймають участь дванадцять команд лідирують футболісти «Динамо» селища Приазовське. Чемпіонат проводиться під егідою Приазовської федерації футболу ( голова Василь Cтоялов), районної організації ФСТ «Колос» ( голова- Вадим Лобинцев) та відділу молоді та спорту райдержадміністрації ( начальник відділу Кирило Кирпик). Нижче наводимо результати ігор після першого кола змагань.
Переглядів: 477 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.08.2014 | Коментарі (0)

21-22 серпня 2014 року в сонячному Приморську, що розташувався на березі мальовничого Азовського моря, з нагоди відзначення Дня Незалежності України , пройшли фінальні змагання обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти майбутній олімпієць?» з настільного тенісу та пляжного волейболу серед юнаків та дівчат. В обох видах змагань прийняло участь по 6 команд з районів Запорізької області. Змагання з настільного тенісу проходили в спортивному залі Ногайського технікуму Мелітопольського державного агротехнологічного університету. Склад команди - 2 юнаки та одна дівчина. Zemlyakoff | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)

С каждой поездкой нашего прославленного спортсмена из села Червоноармейское Акимовского района Запорожской области Тимофея Косенко на соревнования высочайшего уровня увеличивается количество его титулов. После Витебска (Беларусь), где с 13 по 16 августа параллельно проводились чемпионат Европы по гиревому спорту среди ветеранов, чемпионат мира по гиревому спорту среди мастеров и Вторая всемирная олимпиада по гиревому триатлону, Тимофей Семенович стал 16-кратным чемпионом Европы, двухкратным олимпийским чемпионом среди ветеранов, в 21-й раз завоевал титул чемпиона мира и стал рекордсменом Книги рекордов Гиннеса. По словам прославленного гиревика, в Витебске собрались около 400 спортсменов из 17 стран мира. Самому юному гиревику из России - 4 года, самому опытному из Латвии - 90 лет. Все они соревновались в двоеборье: толчке и рывке двух гирь (за 10 мин), полумарафоне (30 мин) по длинному циклу двумя гирями и часовом марафоне. Т. Косенко выступал среди ветеранов в возрастной категории ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 121 122 »