Головна » Архів матеріалів
29-30 листопада відбулися матчі другого туру Чемпіонату Василівського району з міні-футболу сезону 2014-2015 років. В Лізі 2 «ДСО» розгромив «Дружбу» з рахунком 6-0. «Бурчак» з рахунком 3-2 здолав «Олімпік». «Гірник 2» переміг «Шторм» з рахунком 2-7. «Райагропостач» пропускав ІІ тур. В Лізі 1 «Тополине» здолало «Зорю» з рахунком 6-2. «Сокіл» поступився «М.Білозерці» 4-9. «Влада-ветеран» перемогла «Спарту» з рахунком 4-3. «Таврія-Скіф 2» з рахунком 3-7 поступилася «Заводу МК». В Прем’єр лізі «Таврійськ» та «Славутич» зіграли внічию 4-4. «Влада» з рахунком 7-2 перемогла «Гірник». «Таврія» з рахунком 1-3 поступилася «Таврії-Скіф». «Фаворит» з рахунком 6-3 переміг «Шахтар». ТАБЛИЦА “Чемпионата Васильевского района” по мини-футболу сезона 2014-2015 г. Премьер лига
Переглядів: 530 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

29 листопада в місті Токмак Запорізьким «Колосом» було проведено обласний турнір з футзалу, участь в якому вперше взяли наймолодші юнаки 2006-2007 років народження. Не дивлячись на несприятливі погодні умови, участь в турнірі прийняло вісім команд : з Енергодару,Василівки, Оріхова , Токмака, Мелітополя та селища Приазовського. Важко було визначити претендента на звання переможця, тому що всі ігри проходили у цікавій та непередбачуваній боротьбі. Кожен юний учасник спортивного свята мріяв про перемогу, яка в його житті можливо була б першою. Zemlyakoff | Дата: 03.12.2014 | Коментарі (0)

Більше тридцяти років займається волейболом оріхів'янин Олександр Онищенко. Треба бачити, який він у грі: точні вивірені рухи, влучні удари по м'ячу, азарт в очах. Під час змагань ним керує нестримне прагнення до перемоги. Ось і нещодавно команда «Оріхів-1», де він був капітаном, перемогла у волейбольному турнірі серед ветеранів на кубок учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні Василя Галушка. Кращим гравцем судді визнали Олександра Онищенка (на знімку). ТІЛЬКИ ДО ПЕРЕМОГИ! Сашко вчився в Оріхівському ПТУ-33 на зварника, щоб отримати професію і заробляти власні гроші, допомагати мамі. Адже вони з братом росли без батька, жили скромно. Саме в училищі хлопець захопився волейболом. Працюючи після армії на «Орсільмаші», Олександр активно тренувався ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

Три роки поспіль керує Веселівською дитячо-юнацькою спортивною школою Юрій Козюра. Під час його директорства ДЮСШ стала другою домівкою для місцевої молоді, де тренуються і стають чемпіонами. - Коли я прийшов сюди, - застав суцільний безлад, - згадує Юрій Володимирович, - а зараз у нас працює п'ять відділень, де діти займаються футболом, волейболом, баскетболом, вільною боротьбою, пауерліфтингом. Сталося це за сприяння районної, обласної влади, депутатів усіх рангів, які вклали кошти в реконструкцію школи. Дуже добре для дітвори, що відкрили новий тренажерний майданчик на вулиці. Я також зібрав і треную місцеву дівочу баскетбольну команду, яка упродовж останніх двох років є чемпіоном області. Поряд з ДЮСШ відкрили сучасний спортмайданчик. Прикметно, що його збудували хлопці з місцевого села Гоголівка. Це віддалене село нашої області, межує з Херсонщиною, за 25 кілометрів від Веселого. Та юнаки тривалий час щодня приїздили до райцентру, аж поки не збудували цей парковий майданчик. Ми ... Читати далі »
Переглядів: 486 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.11.2014 | Коментарі (0)

Змаганнями з настільного тенісу та волейболу серед юнаків та дівчат в місті Василівка завершилась 25, ювілейна спартакіада серед студентів ВУЗів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України.,ініціатором якої є Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК; України. В результаті проведених восьми видів змагань переможцями спартакіади у нелегкій боротьбі стали студенти ВСП «Мелітопольського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету» (керівник фізичного виховання Борис Мохарєв). ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

Завершился Всеукраинский турнир по боксу на кубок ОАО "Мотор-Сич" среди юниоров 1999-2000 гг. р. и юношей 2000-2001 гг. р. в весовой категории 70 кг. Студент специальности "Правоведение" Экономико-правового колледжа ЗНУ Эдмон Есаян занял на соревнованиях первое место, победив чемпиона Европы Виталия Стальниченко. Об этом сообщает пресс-служба ЗНУ. Воспитанника Вольнянской районной ДЮСШ "Колос" тренирует Руслан Шпиталев.
Переглядів: 425 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

15-16 листопада в селі Заповітному Кам`янсько-Дніпровського району Запорізька обласна організація «Колос» провела черговий обласний турнір з футзалу серед юнаків 1999 року народження та молодше. В змаганнях прийняло участь 6 команд : з Енергодару, селищ Михайлівки, Приазовського та Великої Білозерки, сел Заповітного та Новодніпровки Кам`янсько-Дніпровського району. В двох групах ( в кожній по три команди) ігри проходили по коловій системі. З першої групи до фіналу вийшли городяни з Енергодару – команда «Енергія» ( тренер Сергій Ліпатніков), яким в групі протистояли суперники з Білозерки (тренер Іван Бєлан) та господарі турніру – «ЗОК ДЮСШ Степне» (тренер Олексій Калінін).У драматичному та цікавому на події матчі «Енергія» у важкій боротьбі, граючи у меншості останні дві хвилини, виборола путівку до фіналу у господарів із Заповітного. В іншій групі всі команди набрали однакову кількість очок, але за кращої різниці забитих та пропущених м`ячів до фіналу вийшла команда Вадима Лобинцева – ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.11.2014 | Коментарі (0)

У суботу, 8 листопада, у тренажерному залі Пологівської ДЮСШ пройшла районна першість з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи «Осінні канікули – 2014». Цього разу керівництво та тренерський склад ДЮСШ присвятили ці змагання пам’яті про колишнього випускника, неодноразового призера та переможця районних та всеукраїнських змагань з пауерліфтингу, трагічно вбитого напередодні у зоні бойових дій під Маріуполем Артема Корнєва. Участь в змаганнях взяли спортсмени тренерів Олега Плетня та Юрія Клименко. За сумою триборства чемпіонами своїх категорій стали: Катерина Бабич, Ілля Клименко, Олексій Околот, Олександр Сіденко, Артур Бондаренко, Микола Кісліченко. Переможці в окремій вправі (жим штанги лежачи): Максим Комашко, Сергій Петренко, Олексій Гонтар, Владислав Куріленко. Пам’ять про Артема завжди буде жити в серцях спортсменів! На фото: чемпіони та призери змагань Zemlyakoff | Дата: 12.11.2014

В рамках святкування Дня працівника сільського господарства Запорізький «Колос» провів одночасно два обласних турніри з футзалу серед юнаків 2000-2001 років народження. Перший - в селі Заповітному _К-Дніпровського району. Тут змагались команди, які не мають своїх закритих майданчиків , а деякі вперше приймали участь в подібних змаганнях. Шість команд, розподілені на дві групи, в стикових матчах з`ясовували стосунки . За п’яте місце команда села Дніпровки Кам`янсько-Дніпровського району переграла сільських юнаків з села Пришиб Михайлівського району. Третє місце виборола команда «Азовець» з курортної Кирилівки Якимівського району, перегравши «Колос» з Новодніпровки 2-0. А у фіналі більш досвідчена «Енергія» з Енергодару з рахунком 3-1 виграла у НВК «Олімп» селища Велика Білозерка . Всі призери були нагороджені медалями та грамотами Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» Кращими гравцями турніру названо: Дениса Корченкова («Енергія») , Романа Шпікерта ( «Азовець») та Дмитра Баранов ... Читати далі »
Переглядів: 500 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

28-31 жовтня 2014р. в м.Івано-Франківськ відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1999-2000 р.н. В змаганнях взяли участь кращі спортсмени з 23 регіонів України, Підтвердили своє високе реноме в цьому виді змагань і «колосівські» спортсмени. Вихованці тренерів Кам’янсько-Дніпровської районної ДЮСШ «Колос» Запорізької області Сергія Грепечука та Петра Оверка вибороли три призових місця. Анастасія Дідів у ваговій категорії 37 кг – 3 місце, Сердюк Світлна ( в.к.52 кг..) - 3 місце та Катерина Чаленко ( в.к.44 кг.) - 2 місце. Zemlyakoff | Дата: 06.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 121 122 »