Головна » Архів матеріалів
З 19 по 21 вересня в столиці України проводився відкритий Кубок Києва з пляжного волейболу імені Затворницького . Змагались юнаки та дівчата на пляжах київського Гідропарку у вікових категоріях до14, до 16 та до 18 років. 110 пар з 18 міст та 15 регіонів України – це рекорд за кількістю команд в турнірах такого рангу. Мабуть чи не єдиний спортсмен, який представляв фізкультурно-спортивне товариство «Колос» був Данило Анохін ( місто Оріхів Запорізької області). Граючи в парі із запоріжцем Андрієм Кравцем в категорії до 18 років, хлопці з поміж 15 пар учасників, вигравши чотири поєдинки, дістались фіналу де поступились спортсменам з міста Рівного.
Переглядів: 468 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.10.2014 | Коментарі (0)

27 вересня в селі Інзівка Приморського району для ветеранів футзалу, вік яких сягнув сорока років та більше, Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос» було організовано відкритий обласний турнір з футзалу «Приморська осінь 2014». Шість команд з міст та районів області, які прийняли участь в ньому, продемонстрували високу майстерність, показавши свою жагу до перемоги. Матчі проходили на чудовому майданчику зі штучним трав`яним покриттям. Перші місця в своїх групах зайняли команди «Таврія» з Василівки та «Ветеран» з Енергодару. Вони і визначали у фінальному поєдинку переможця турніру. З мінімальним рахунком 1-0 сильнішими виявились ветерани Енергодару, черговий раз доводячи свої чемпіонські амбіції. Як не дивно, але ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

21 вересня в селищі Нововасилівка Приазовського району Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос» було проведено відкритий обласний турнір з футболу у форматі (8х8) серед юних футболістів 2004-2005 рр.н.., в якому прийняло участь 6 команд: «Темп» з Енергодару, «Колос» (с.Червоноармійське Якимівського району), «Спартак» (Мелітополь), «Олімпієць» з Приморську, ДЮСШ «Дизеліст» ( місто Токмак) та команда місцевої ДЮСШ (сел.Приазовське). Перед початком змагань голова обласного «Колоса» Анатолій Земляков подяками за вагомий внесок в розвитку фізичної культури та спорту відзначив директора місцевої ДЮСШ Вадима Лобинцева, ... Читати далі »
Переглядів: 596 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

19-21 вересня 2014 року в Приморську пройшли фінальні змагання обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти майбутній олімпієць?» з футболу серед юнаків 2000-2001 років народження. В змаганнях прийняло участь 10 команд збірних районів Запорізької області. Жеребом команди були розподілені на три групи. Групи «А» і «В», в яких було по три команди, змагались на центральному стадіоні «Олімпієць» міста Приморська. Група «С», яка складалася з чотирьох команд, визначала найсильнішого на стадіоні «Азовець» села Баннівка. Господарі змагань з легкістю пройшли до фіналу, набравши шість очок на груповій стадії змагань. Іншими фіналістами стали команди збірних Вільнянського та Василівського районів. Zemlyakoff | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

За побажаннями багатьох шанувальників настільного тенісу Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» 20 вересня цього року провела командну першість серед сільських районів з цього виду спорту. Раніше ці змагання входили до програми обласної спартакіади серед сільських районів та міст області, але вже другий рік поспіль вона не проводиться . До складу команди входили два чоловіка та одна жінка. Команди з семи районів змагались на чудовій спортивній базі, яку надав Ногайський коледж Мелітопольського агротехнологічного університету міста Приморська. Zemlyakoff | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

З 03 по 30 липня 2014 року в м. Скадовську Херсонської області проходили Всеукраїнські змагання ЦР ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед сільських юнаків 2003-2004, 2002, 2001 та 2000 років народження «Золотий Колос України». Нашу область на цих змаганнях представляли команди : «Колос» село Червоноармійське, Якимівського району (тренер Володимир Костишак), ДЮСШ Оріхів (Артем Алєксєєв), «Надія» Чернігівська ДЮСШ (Віталій Перетятько), «Ізвєстія» Веселівський район (Володимир Сазонов), ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Уже більше, як чверть століття, у День фізичної культури та спорту, команди району зустрічаються, аби позмагатися за кубок «Червоного променя». Ось і минулої суботи, у Біленькому, відбувся 26-й традиційний футбольний турнір Цьогорік змагання пройшло за підтримки нашого земляка, помічника Міністра юстиції України, депутата районної ради, кандидата в депутати Верховної Ради України Владислава КУЦЕНКА. День видався теплим і сонячним, насиченим чудовими враженнями та емоціями. На шкільному подвір’ї збираються гості, вболівальники, мешканці села та спортсмени. Лунають пісні на спортивну тематику, працює торгівля. І ось голова КЗ ФСК «Колос» Микола Земляк запрошує команди. А позмагатися до Біленького, окрім тутешньої «Надії», приїхало ще чотири команди – Відрадненська, Розумівська, Лисогірська та Мар’ївська. Командуючий парадом спортінструктор, вчитель фізичного виховання з Відрадного Сергій Васильєв виводить команди. Лунає Гімн України, капітани команд урочисто піднімають Державний Прап ... Читати далі »
Переглядів: 782 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

13 вересня в селищі Михайлівка, що на Запоріжжі відбулась фінальна частина відкритої обласної першості з футболу (8х8) серед юнаків 2001 р.н., присвячена Дню фізичної культури і спорту в Україні. 7 команд , які двома тижнями раніше виборювали у своїх групах путівки до фіналу, цього дня визначали найсильнішого на футбольному майданчику. Варто висловити слова подяки господарям турніру, які у цей чудовий сонячний день організували свято футболу для дітей. Відбулось дуже яскраве відкриття турніру у вигляді параду команд. ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

12 вересня в селі Дніпровка Кам’янсько-Дніпровського району відбулась подія, яку так давно чекали - відкриття сільського стадіону. Весела музика , яскраві кульки на футбольних воротах , багато сільських мешканців та запрошених гостей - ця святкова атмосфера давала кожному відчуття його причетності до цієї події. Під урочистий марш шикуються головні учасники свята-юні футболісти. Першому надається слово ініціатору будівництва та головному спонсору, директору ПАТ «Племзавод Степний» Анатолію Анатолійовичу Волкову( до речі уродженцю села Дніпровка). Zemlyakoff | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

13 вересня 2014 р. в селищі Новомиколаївка, Запорізької області було проведено ряд спортивних заходів до дня фізичної культури та спорту. В змаганнях з настільного тенісу серед школярів та дорослих місця розподілились таким чином: серед школярів 1 – Вишняк Валерія, 2 – Козак Богдан, 3 – Котелевський Данило; серед дорослих 1 – Бойченко Сергій, 2 – Чілікін Олександр, 3 – Козаков Григорій. Також проведені змагання з футзалу де прийняло 5 сільських команд. Перше місце здобула команда «Дельта» з Новомиколаївки, другі – вих ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 121 122 »