Головна » Архів матеріалів
9 серпня в селищі Новомиколаївка пройшов обласний турнір з футболу, присвячений пам`яті колишнього голови сільгосппідприємства «Золотий колос», великого прихильника та мецената футболу Олексія Володимировича Андрєєва. Двадцять років минуло, як пішла з життя ця велика людина.



З приходом Олексія Володимировича колгосп банкрут доріс до колгоспу мільйонера. Повний невичерпної енергії, завзяття, наполегливості у досягненні мети, він багато зробив для господарства, селища, розвитку спорту, зокрема футболу та кінного спорту. Сам палкий прихильник і спорту, і пісні він власним прикладом спонукав трудівників до участі в спортивних змаганнях, гуртках художньої самодіяльності. Завдяки його зусиллям в районному будинку культури виступали так ... Читати далі »
Переглядів: 547 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

З 12  по 16 липня в м. Скадовську, Херсонської області на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» 2014 року з боксу серед юнаків 2000/2001 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.

У змаганні взяли участь 75 юних боксерів-колосівців з 11 областей України.Запорізьку область представляли учні Вільнянської районної ДЮСШ «Колос» (тренер Руслан Шпитальов ). Команда виступила на дуже високому рівні, зайнявши в загальному командному заліку 2 місце, поступившись чинним господарям дев`ятьма очками.

... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)

ВАШІЙ УВАЗІ ПРЕДСТАВЛЕНО ТАБЛИЦЮ РЕЗУЛЬТАТІВ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ СІЛЬСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ПІД ГАСЛОМ «ХТО ТИ, МАЙБУТНІЙ ОЛІМПІЄЦЬ» НА 2014 РІК.

ПІСЛЯ СЕМИ ВИДІВ ПРОВЕДЕНИХ ЗМАГАНЬ В ЗАПЕКЛІЙ БОРОТЬБІ ЛІДИРУЄ ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОН, ВСЬОГО НА 48 ОЧОК ВІД НИХ ВІДСТАЄ МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН, ТРІЙКУ ПРИЗЕРІВ ПОКИ ЩО ЗАМИКАЄ ТЕЖ З НЕВЕЛИКИМ ВІДРИВОМ ВІД ЛІДЕРІВ ОРІХІВСЬКИЙ РАЙОН. ВАСИЛІВСЬКИЙ ТА ВІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОНИ ВІДПОВІДНО ЗАЙМАЮТЬ 4 ТА 5 МІСЦЯ, АЛЕ НАВІТЬ І ВОНИ МАЮТЬ ЧУДОВІ ШАНСИ СТАТИ ПЕРЕМОЖЦЕМ СПАРТАКІАДИ.

ПРОВЕДЕНО РІВНО ПОЛОВИНУ ЗАПЛАНОВАНИХ ЗМАГАНЬ, ТОЖ ВСЯ БОРОТЬБА ВСЕ ЩЕ ПОПЕРЕДУ.

Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.07.2014 | Коментарі (0)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ«ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ ДИРЕКТОРА МИХАЙЛІВСЬКОЇ ДЮСШ "КОЛОС" ПРЯДКО ОЛЕКСАНДРА ПАВЛОВИЧА, ЯКИЙ 19 ЛИПНЯ СВЯТКУЄ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ:

Ваші роки – то Ваш скарб,Їм ціни немає,

Кожен рік багато варт, Всі про це ми знаєм.

Вашу мудрість знаєм ми, Цінимо Ваш досвід,

Шана в Вас поміж людьми І поваги досить.

Тож прийміть уклін від нас, Щирі слова шани,

Всякий день й усякий час Пишаємось ми Вами!!!


 

 

Переглядів: 483 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.07.2014 | Коментарі (0)

З 30 червня по 03 липня в м. Скадовську, Херсонської області на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» 2014 року з важкої атлетики серед дівчат та юнаків 1999/2000 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. У змаганні взяли участь 168 юних важкоатлетів-колосівців з 16 областей України.

Запорізьку область представляли учні Кам`янсько-Дніпровської районної ДЮСШ «Колос». Команда виступила на дуже високому рівні, зайнявши в загальному командному заліку 2 місце.

Чемпіонами спартакіади в своїх вагових категоріях стали:

1.Денісова Діана вагова категорія 40 кг, результат 30 кг ривок, 40 кг поштовх;

2.Котенко Катерина вагова категорія 58 кг, результат 50 кг ривок, 60 кг поштовх;

3.Байша Віктор вагова категорія 35 кг, результат 40 кг ривок, 50 кг поштовх;

4.Ганз ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

02 та 04 липня були зіграні два останні тури відкритої першості відокремленого підрозділу ЦР ВФСТ «Колос» «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України» з футболу серед юнаків 2000 року народження та молодше, за результатами яких був виявлений переможець даних змагань. Ним стала команда «Ізвєстія» з Веселівського району Запорізької області. Вже в передостанньому турі команда Сергія Сазонова забезпечила собі чемпіонське звання, обігравши найближчих своїх переслідувачів команду «СВ-Колос» (тренер Дмитро Крошен) з Вільнянську з рахунком 4-2. Тож вільнянці вдовольнились другою сходинкою турніру, третіми стали підопічні Сергія Шершньова – перспективна і талановита команда «Таврія-Скіф» (с.Роздол, Михайлівський район). В останньому турі, який вже ніяк не впливав на турнірне становище команд, михайлівці дали бій майбутнім чемпіонам, зігравши результативну нічию – 2-2. Четверту сходинку посіли ф ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.07.2014 | Коментарі (0)

   Цими призерами напередодні стали Данило Анохін та Ярослав Манелюк . (відділення волейболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» - тренери Юрій Шкуро та Олександр Онищенко) .

   Так з 3 по 6 липня в Херсоні відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 18 років з пляжного волейболу, по результатам якого будуть визначені команди, що представлятимуть нашу країну на цьогорічному чемпіонаті Європи в даній віковій категорії. Серед юнаків участь в змаганнях приймала 31 команда. В першому раунді змагань наша команда без проблем обіграла пару з Херсона з рахунком 2-0. У другому - з таким самим рахунком перемогла Кіровоградських спортсменів. В півфінальному двобої на наших хлопців чекала команда з Біловодська. В дуже напруженому та драматичному поєдинку наші хлопці одержали тяжку перемогу з рахунком 2-1. А ось у фіналі на жаль поступились більш досвідченій парі з міста Харкова (2-0). Результатом оріхівські волейболісти дуже задоволені. ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.07.2014 | Коментарі (0)

На чемпіонаті Європи серед юнаків та дівчат з гирьового спорту (двоборство, довгий цикл, естафета, ривок), який пройшов у Таллінні (Естонія) вдало виступив вихованець прославленої спортсменки та тренера Любові Черепахи – Єгор Бабак( товариство «Колос»). Він виборов друге місце в змаганнях довгого циклу та третє в естафеті, чим допоміг збірній команді України посісти третє загальнокомандне місце. Зараз Єгор навчається у Дніпропетровську та тренується у Сергія Зеленова. Всього у змаганнях взяли участь 155 спортсменів із 7 країн.
Переглядів: 476 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.07.2014 | Коментарі (0)

Чергові змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбулись 1-2 липня в місті Василівка. Змагались юні футболісти 2002-2003 років народження. Ігри проходили на полях зменшених розмірів за правилами «Шкіряного м`яча» ( 7 польових гравців + воротар). Серед 8 команд з міст та районів област ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.07.2014 | Коментарі (0)

27-28 червня на березі мальовничої річки Конки міста Оріхова, проводився всеукраїнський турнір з пляжного волейболу, присвячений Дню Конституції України. Організатором цього заходу стали: Центральна Рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України та її відокремлений підрозділ Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» , Оріхівська райрада ФСТ «Колос» та Оріхівська райдержадміністрація.  З вітальними словами на відкритті змагань до учасників звернулись голова Оріхівської РДА Каріна Дудніченко та голова Запорізької облорганізації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков. Місцеві аматори співу своїми піснями піднімали гарний настрій всім уболівальникам та прихильникам цього виду спорту, адже погодні умови спочатку були не на користь спорту. Але в подальшому і погода привітала всіх чудовим сонячним променем ,а на майданчиках розгорнулись безкомпромісні та цікаві поєдинки.

Учасники змагались у трьох катего ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 83 84 85 86 87 ... 121 122 »