Головна » Архів матеріалів
Сьогодні наш великий прихильник та рупор фізкультурно-спортивного товариства «Колос», лауреат всеукраїнського конкурсу «Колос-спортивний 2013 року»,Заслужений журналіст України, президент асоціації спортивних журналістів, спортивний оглядач обласної газети «Запорізька правда» Аркадій Борисович Копеліович відзначає свій день народження. Президія відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» щиро вітає іменинника і бажає довгих років життя та творчої наснаги. Весь сільський спортивний загал приєднується до поздоровлень та дякує за ту багатогранну працю по пропаганді фізкультурно-спортивного руху серед сільського населення.
Переглядів: 449 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

8 травня, футбольний клуб «Стелсі» відсвяткував своє шестиріччя. Як? Звісно ж на полі! На честь дня заснування клубу на полі села Інженерне Пологівського району відбувся турнір «Єдина Україна». Ігри відбулися у двох лігах – старшій та молодшій. Турнір був особливо цікавим, бо дівчата грали проти хлопців. У молодшій лізі зустрілися жіноча команда «Стелсі-2» (2001-2004 роки народження) зі своїми однолітками, чоловічою командою «Мечта». При рахунку 3:0 виграла команда «Стелсі-2». При чому три голи у ворота хлопців забила Мар‘яна Цібій, учениця 7 класу Інженерненської ЗОШ. У старшій лізі зіграли команда дівчат «Стелсі-1» (1997-1999 роки народження) з хлопцями, командою «Легенда». І знову з рахунком 3:2 перемога за дівчатами! Три голи у ворота суперника забила Наталія Гришко, учениця 10 класу Інженерненської ЗОШ. - В такий день неможливо було програти. Пишаюся своїми вихованками, вони здійснили мою мрію та, вигравши у хлопців, довели, що жіночій футбол теж може бути на висоті! Ми ростем ... Читати далі »
Переглядів: 913 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)

8 травня в місті Молочанську Токмацького району ,під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», проводились змагання з легкоатлетичного кросу в залік обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». П`ять команд представляли ті райони, в яких легка атлетика культивується в ДЮСШ. В складі команди виступали п’ять юнаків ( дистанція 1000 метрів) та п’ять дівчат( п’ятсот метрів). Перше командне місце виборола команда Василівського району, другими стали легкоатлети з Приморського району, третє місце посіли мелітопольці. Всі призери змагань були нагороджені пам’ятними медалями , значками спортивного товариства «Колос» та грамотами, а переможці отримали сонцезахисні кепки з символікою нашої держави. Слід відзначити належну підготовку, місце проведення змагань та їх організацію, якою опікувалась місцева ДЮСШ ( директор Микола Чепак). ... Читати далі »
Переглядів: 512 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)

8 травня на майданчику з синтетичним покриттям Вільнянської районної ДЮСШ «Колос» пройшов обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 1999 – 2000р.н., присвячений Дню Перемоги, в якому взяли участь 5 команд: ДЮСШ м.Гуляйполе, ДЮСШ-1999 м.Вільнянськ, ДЮСШ-2000 м.Вільнянськ, «Мегаполіс» та «Голкіпер» з Запоріжжя. В результаті зіграних поєдинків перше місце посіли місцеві футболісти( команда ДЮСШ-1999, тренер Олексій Ярош). Другим місцем вдовольнились запоріжці («Мегаполіс»), за ними розташувались гуляйпільці. А вже 9 травня на Вільнянському міському стадіоні пройшов розіграш «Кубка Перемоги» під егідою Вільнянського СФОК «Колос», присвячений 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Кількість сільських команд, які прийняли в ньому участь, сягнуло дев`яти: «Арсена ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)

Вітаємо члена президії Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" АПК України Чабана Володимира Івановича з Днем Народження!!!
Переглядів: 643 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

Неабияку увагу приділяє ветеранському руху області відокремлений підрозділ Центральної Ради ВФСТ «Колос» Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України. Цього разу в Кирилівці, на узбережжі Азовського моря, 3 травня пройшов відкритий обласний турнір з футзалу на майданчику зі штучним трав`яним покриттям серед ветеранів, вік яких складає сорока років та більше. 7 команд з міст та районів області, які прийняли участь в турнірі, продемонстрували свою високу майстерність та довели усім вболівальникам, що ще рано їх відносити до категорії ветеранів. Кожна гра проходила в цікавій і драматичній боротьбі та додавала всім учасникам змагань та їх прихильникам гарного настрою та задоволення. Zemlyakoff | Дата: 05.05.2014 | Коментарі (0)

Великим успіхом називає виступ свого учня Едмона Єсаяна його тренер Руслан Шпитальов.(на фото нижче) А сталося це в місті Рівне , де на базі ДЮСШ №4 з 29 квітня по 4 травня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків 2000-2001 р.н.. Всього декілька років працює Руслан Шпитальов тренером-викладачем Вільнянської районної ДЮСШ «Колос» Запорізької області. За цей невеликий час роботи вже встиг підготувати декілька висококваліфікованих спортсменів, в тому числі члена збірної команди України Миколу Плотнікова., і сьогодні черговий успіх. Його вихованець, Едмон Єсаян у ваговій категорії 62 кг. перемігши почергово чотирьох суперників виборов чемпіонське звання. Вітаємо тренера та його вихованця з успіхом!!! ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.05.2014 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці, 25 квітня, на стадіоні села Інженерне відбувся турнір по футболу «Відкриття сезону» серед команд відкритої шкільної сільської ліги. У грі узяли участь три команди у складі учнів Інженерненської ЗОШ: • «Стелсі-1» - команда дівчат 1998-2000 року народження; • «Стелсі-2» - збірна команда дівчат і хлопців 2001-2004 року народження; • «Легенда» - команда хлопців 1999-2000 року народження. До речі, команда «Легенда» була створена саме цієї п‘ятниці, і, відігравши свій перший турнір, хлопці стали переможцями. За результатами гри команда «Легенда» посіла І місце, «Стелсі-1» - ІІ місце і «Стелсі-2» - ІІІ місце. - Шкільна відкрита сільська ліга існує вже близько року і спрямована на популяризацію великого футболу серед дівчат та хлопців. На жаль, сільський фу ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.04.2014 | Коментарі (0)

Саме команда з селища Великої Білозерки під керівництвом тренера Івана Бєлана стала переможцем обласного турніру, присвяченого Всеукраїнському Дню футболу ,серед юнаків 2000 року народження та молодше, який провів відокремлений підрозділ Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» цієї суботи в селі Заповітне, Кам`янсько-Дніпровського району. Запрошені до участі 4 команди-учасниці (серед яких дві команди Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос») продемонстрували цікаву та видовищну гру. Другу сходинку в турнірі посіли місцеві футболісти (вихованці тренера Олексія Калініна), Zemlyakoff | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

24 квітня відокремлений підрозділ Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України Запорізької обласної організації провів планове засідання президії . На порядку денному розглядалися питання підсумків прийому державного статистичного звіту з фізичної культури та спорту за 2013 рік, стану виконання заходів щодо подальшого розвитку футболу в ФСТ «Колос», про хід проведення обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?» та багато інших. Але найголовнішим все ж стало підведення підсумків щорічного обласного огляду-конкурсу на кращу фізкультурно-масову та спортивну роботу за 2013 рік. В розділі «Масова фізкультура» були нагороджені кращі районні організації: за перше місце – Приморська районна організація ФСТ «Колос» (голова районної організації ФСТ «Колос ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 85 86 87 88 89 ... 121 122 »