Головна » Архів матеріалів
В місті Дніпрорудному, Василівського району Запорізька обласна організація «Колос» провела новорічний Кубок з волейболу серед чоловіків (ветерани 40+) та жінок. Участь в змаганнях у чоловіків взяло 5 команд з міст Оріхова, Мелітополя, Молочанська ,Дніпрорудного та селища Михайлівки. В результаті запеклих поєдинків переможцями турніру стали мелітопольські волейболісти. Друге місце за господарями змагань, третю сходинку вибороли михайлівські спортсмени. У жінок за титул переможця змагалося аж вісім команд з міст та районів області. Ігри проходили в двох групах за коловою системою. Переможцями своїх груп стали волейболістки з міста Вільнянська
Переглядів: 481 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.12.2014 | Коментарі (0)

Минулої п‘ятниці, на День святого Миколая, на базі Інженерненської ЗОШ (відділення футболу ЗОК ДЮСШ "Колос"- тренер Віталій Тоцький) відбулись змагання відкритої шкільної сільської ліги з міні-футболу. Участь у змаганнях брало три команди дівчат та одна команда хлопців. Перемогла досвідчена команда дівчат ,,Стелсі-1"(капітан Інна Жук).Турнірну таблицю змагань наведено нижче: Всі учасники спортивного заходу були нагороджені грамотами та солодощами від фірми «Стелсі».
Переглядів: 444 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.12.2014 | Коментарі (0)

В кінці року спортсмени Василівського ФОК «Таврія» Запорізької області в складі збірної України з боротьби сумо приймали участь в чемпіонаті Європи серед кадетів та юніорів, який проходив в м. Ліда (Білорусь). Участь в змаганнях взяли понад 500 спортсменів з 14 країн. Наші борці під керівництвом тренера Білки Романа Олексійовича показали відмінний результат: Ласкава Вікторія у віковій категорії до 12-ти років (вагова категорія 50 кг) посіла третє місце; Колесник Каріна у віковій категорії до 14-16-ти років (вагова категорія 55 кг) посіла друге та третє місце, а серед юніорів (до 18-ти років) - друге місце, де виконала норматив майстра спорту України. Бобнєв Анатолій у віковій категорії до 16-ти років (вагова категорії +100кг) посів третє місце, сере ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.12.2014 | Коментарі (0)

20 грудня в спорткомплексі міста Токмак відбувся відкритий обласний турнір з футзалу серед ветеранів (40+), організатором якого виступила Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос». Участь в змаганнях прийняло 7 команд : дві місцеві , дві команди, які представляли місто Василівку, команди з міст Енергодару, Мелітополя та ветерани Приморського району. В групі «А» , де змагалися три команди сильнішими виявилися ветерани міста Токмак – команда «Ветеран ФК Токмак-1».Вони і вийшли до фіналу змагань. В групі «В» точилася досить серй ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.12.2014 | Коментарі (0)

14 грудня в місті Запоріжжя в спортивному залі Запорізької державної інженерної академії відбулась відкрита першість ЗОК ДЮСШ «Колос» з художньої гімнастики, яка мала назву «Новорічний зорепад». Участь в змаганнях приймали гімнастки з таких міст, як: Енергодар,Бердянськ, Нікополь, Дніпропетровськ та Запоріжжя. Загальне керівництво та проведення змагань здійснювало відділення Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» на чолі з тренером з художньої гімнастики Яною Шаріповою. Спортсменки змагались в різних ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.12.2014 | Коментарі (0)

13 та 14 грудня в спорткомплексі міста Токмак пройшли два обласні турніри з футзалу, які провела Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос". Першими на спортивний майданчик в суботу 13 грудня вийшли юні футзалісти 2004-2005 років народження.У цій віковій категорії прийняло участь 8 команд. Переможцями своїх груп стали команди "Спартак" з Мелітополя та ДЮСШ з селища Приазовське.Вони і визначали переможця турніру у фінальному поєдинку. Впевнену перемогу з рахунком 3-0 одержали мелітопольці - підопічні Олександра Науменка. ... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

11 грудня 2014 року відокремлений підрозділ Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України Запорізької обласної організації провів планове засідання президії .На порядку денному розглядалося багато питань, підбивалися спортивні підсумки 2014 року . Так,зокрема, з метою підвищення рівня масової фізкультурно-спортивної роботи, широкого використання засобів фізичного виховання по покращенню здоров’я, поліпшенню працездатності студентів, виявлення сильніших спортсменів і колективів у 2014 році обласною організацією всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос“ проведена ХХV обласна спартакіада студентів вищих учбових закладів І - П рівнів акредитації Мінагрополітики України. В спартакіаді прийняли участь 5 учбових закладів області. В обласних фіналах по 8 видам програми прийняло участь біля 300 спортсменів. Переможці обласних змагань брали участь у всеукраїнських змаганнях, де спортсмени Мелітопольського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету зайняли 1 мі ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

6 грудня в спорткомлексі міста Токмак були зіграні матчі групового етап відкритого обласного турніру з футзалу серед юнаків 2001-2002 років народження. Приємно відзначити, що участь в цих змаганнях взяло аж дванадцять команд з міст та районів області. З трьох груп, в яких було по чотири команди, до фіналу вийшли по дві кращі команди. В групі "А" одноосібним лідером стала місцева команда "ДЮСШ Дизеліст" під керівництвом Володимира Тумановського, вигравша всі три матчі.Другим фіналістом цієї групи став приморський "Олімпієць" ( тренер Олег Іорганський). Zemlyakoff | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)

29-30листопада цього року Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС» АПК України на спортивних базах дуже гарного, з привітними людьми міста Вінниці провела третю спартакіаду на «Краще спортивне село України 2014 року» серед сільських та селищних рад. Мета організаторів змагань, в першу чергу, популяризація фізичної культури та спорту серед сільського населення, залучення їх до регулярних занять в оздоровчих групах та спортивних секціях, широким використанням заходів фізичної культури для зміцнення здоров’я сільського населення. Честь Запорізької області захищала Кирилівська селищна рада Якимівського району. Склад спортивної делегації з 18 осіб очолював голова колективу фізкультури Роман Сердяєв . ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

29 листопада в спортивному залі Оріхівської ДЮСШ пройшов волейбольний турнір,присвячений Дню української армії. Організатором турніру була Оріхівська райрада ФСТ "Колос" ( голова Олександр Онищенко). Участь в змаганнях взяло 5 районних команд . В результаті запеклих волейбольних поєдинків переможцем турніру стала досвідчена команда ветеранів "Оріхів-1" на чолі з місцевим головою "Колоса". Друге місце посіли місцеві школярі (відділення волейболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ "Колос") під керівництвом тренера Юрія Шкуро. Третя сходинка у волейболістів з села Нестерянка. Zemlyakoff | Дата: 04.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 121 122 »