Головна » Архів матеріалів
День перемоги-2015 у Веселому проходив дещо нетрадиційно. Без розмаху, без вогнику і без святкової ходи. Небо затягло хмарами, як і обіцяв славнозвісний гідрометцентр, що налякав ветеранів футболу та змусив їх відкласти заплановані змагання. Отож найяскравішою спортивною подією дня став волейбольний турнір за підтримки благодійного фонду «Роби добро». Отож дев’ята ранку, спортзал ДЮСШ, чотири команди вишикувалися вздовж сітки, слухаючи промову на честь відкриття волейбольного турніру, присвяченого 70-тій річниці перемоги над німецькими загарбниками. Голова Веселівської райдержадміністрації Мигуля Іван Іванович урочисто привітав гравців з Днем Перемоги та побажав всього найкращого у грі. Крім двох команд-господарів до змагань приєдналися команди з Мелітополя та Михайлівки. Боротьба обіцяла бути захоплюючою та динамічною. До су дійства залучили досвідчену у цій справі людину – Мусихіна Миколу Миколайовича. Настанови та привітання виголошено – і спортсмени вхопилися за м’ячі. Без розминки ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

05.05.2015 р на спортивной базе с. Тамбовка состоялись открытые турниры Мелитопольской районной ДЮСШ (директор Коротков С.С.) среди сельских школьников по мини-футболу, волейболу, настольному теннису, посвященные 70-летию победы над нацизмом в Европе и 70-летию окончания Второй мировой войны. В спортивном мероприятии приняли участие 150 школьников из сел Тамбовка, Семеновка, Константиновка, Новофилипповка, Новобогдановка, Тихоновка, Вознесенка, Астраханка. Тройка победителей в мини-футболе: 1. Мелитопольская районная ДЮСШ (с. Константиновка, тренер Перебийнос А.В.) 2. Терпеньевская школа-интернат (руководители Сибилев А.В., Борденюк А.А.) 3. Семеновская ОШ (руководитель Филиппов Р.В., Корень В.Н.) Тройка победителей в волейболе: Среди девочек: 1 м. – Новобогдановская ОШ (руководитель Черняков Е.В.), 2 м. – Новофилипповская ОШ (Лавриненко Ф.Ф.), 3 м. – Астраханская ОШ (Карнаван Е.Н.). Среди мальчиков: 1 м – Новобогдановская ОШ (Черняков В.Н.), 2 м – Мирненская ОШ (Сиващенко В.А.), 3 м ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

З нагоди 9-ї річниці з дня заснування футбольна школа «Синай» (м.Мукачево) провела Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Синая – 2015». Цьогорічний турнір проходив в селі Кольчино Мукачівського району і тривав два дні – 8 та 9 травня. Участь в змаганнях приймали футбольні команди двох вікових груп (1999 та 2001 р.н.) з різних куточків країни. Серед них: «Енергія» зі Львова, «Спортлідер» (м.Хмельницький), ДЮСШ (м.Червоноград) та інші. Запорізьку область на цих змаганнях представляла команда з села Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району - МФК «Степной»(серед вікової категорії 1999р.н.). Взагалі ,рекордна кількість команд (17) прийняла участь в боротьбі за "КУБОК ДЮХФШ СИНАЙ- 2015". Навіть Чемпіонат України майже ніколи не збирає такої кількость учасників Підопічні Олексія Калініна (тренера відді ... Читати далі »
Переглядів: 457 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

11 травня в містах Василівка та Дніпрорудне Василівського району відбулись матчі чергових турів відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н. та 2002-2003 років народження. Серед старшої вікової групи чемпіонство за два тури до завершення першості собі забезпечила Василівська «Таврія», одержавши чергові дві перемоги над «Спартаком-2» з Мелітополя та «Стандартом» з Михайлівки. Вітаємо підопічних Андрія Мицика з цим досягненням! А от боротьба за призові місця ще триває. Щонайменше три команди претендують на срібні медалі першості. Це і Вільнянський «СВ-Ко ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

08 травня на центральному стадіоні Василівського фізкультурно-оздоровчого комплексу «Таврія» відбулись змагання обласної спартакіади серед сільських школярів під гаслом "Хто ти, майбутній олімпієць?" з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат. В даному, вже п`ятому виді програми обласної спартакіади прийняли участь команди таких районів: Василівського, Вільнянського, Мелітопольського, Приморського та Запорізького. Дистанція для юнаків складала – 1000 м., для дівчат – 500 м. Командна першість визначалась по найбільшій кількості очок набраних учасниками (в залік йшли по чотири кращі результати у юнаків та дівчат ) згідно таблиці оцінок результатів в легкій атлетиці. Загальнокомандні місця розподілились наступним чином: 1 місце - Мелітопольський район, 2 місце - Приморський район, 3 місце - Василівський р- ... Читати далі »
Переглядів: 413 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.05.2015

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ СВОГО КОЛЕГУ ТА СПОРТИВНОГО ДІЯЧА ВАСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧАБАНА ВОЛОДИМИРА ІВАНОВИЧА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Прийміть у цей день вітання найкращі Бажаєм здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги завжди обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті Вашім щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає!!!

Переглядів: 430 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.05.2015

03 травня в селищі Якимівка та місті Токмак відбулись матчі третього туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н.. Цікаві поєдинки проходили в місті Якимівка на центральному стадіоні «Колос». Господарі в першій грі поступилися команді «Ізвєстія» з села Широке,Веселівського району з рахунком 2-0, а потім зіграли в суху нічию з Мелітопольським «Спартаком-1». Останні, доречі, мали безліч гольових моментів та не реалізували пенальті. В місті Токмак Василівська «Таврія» здобула шість очок, що дозволило їй очолити турнірну таблицю першості. До Вашої уваги представлені результати матчів 3-го туру та поточна турнірна таблиця першості : Zemlyakoff | Дата: 05.05.2015

18 квітня в приміщенні Веселівської районної різнопрофільної гімназій пройшов районний турнір з волейболу серед дівчат. У турнірі взяло участь шість команд: шкільні команди Новоуспенівської та дві команди з Веселівської шкіоли, ДЮФК «Веселе» (учні Веселівської районної різопрофільної гімназії), збірна с.Гоголівки та команда Веселівської ДЮСШ. В результаті змагань місця розподілені наступним чином: на третьому місці команда с.Гоголівка, срібними призерами стали вихованки Веселівської ДЮСШ (учениці Веселівської ЗОШ № 1 та районної гімназії), а чемпіонками турніру стала команда з гімназії. Дякуємо благодійному фонду «Роби добро» за постійну допомогу в проведенні спортивних заходів та директору гімназії Кривко І.О. за гостинний прийом спортсменок. М. Козюра

Переглядів: 387 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.04.2015

Саме в Одесі 24-25 квітня проходив відкритий турнір Одеської обласної організації ФСТ «Україна» з греко-римської боротьби, присвячений пам`яті заслуженого тренера України Костянтина Костянтиновича Пульчо (за 18-20 років в Україні він виховав дуже багато спортсменів – чемпіонів України, чемпіонів Європи, учасників Олімпійських ігор.) Змагання зібрали дитячо-юнацькі команди з багатьох кутків країни та поза її межами. Вихованці Запорізької районної ДЮСШ «Колос» Владислав Гузенко та Антон Куценко у своїх вагових категорії вибороли перші місця. Вітаємо спортсменів з гарним результатом та побажаємо їм подальших перемог! До змагань борців підготували тренери - викладачі Запорізької районної ДЮСШ «Колос» Зиновій Добродуб та Володимир Запорожченко. Zemlyakoff | Дата: 28.04.2015

Нещодавно місто Василівка стала епіцентром дитячого спортивного азарту. На базі ФОК «Таврія» пройшов обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2007 років народження "Новачок". Дані змагання започаткував директор ФОК «Таврія» Роман Білка спільно з керівником громадської організації СК «Хорта» Антоном Карнаухом та козацькою ініціативною групою громадського «Об'єднання «Самопоміч» міста Запоріжжя. Назва спортивного змагання не проста, бо у турнірі мали змогу взяти участь лише юні спортсмени-початківці, які жодного разу не змагалися у обласних турнірах та не займали призові місця. І бажаючих випробувати свої сили було дуже багато – аж 122 дитини, серед яких активну участь взяли і дівчата. На турнір завітали борці з Токмаку, Веселого, Мелітополя, Енергодара, Любимівки. З Василівсько ... Читати далі »
Переглядів: 473 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.04.2015

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 121 122 »