Головна » Архів матеріалів
26 травня відокремлений підрозділ Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України Запорізької обласної організації провів планове засідання президії та пленуму . На порядку денному розглядалося багато питань. Зокрема, президією було погоджено кандидатуру Землякова Анатолія Олександровича на посаду голови Відокремленого підрозділу Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України. З нагоди 65-річчя утворення (19 серпня 1950 року) Всеукраїнського товариства «Колос» президія постановила підготувати і провести урочисті комплексні заходи обласних фінальних змагань в 2015 році. Було заслухано інформацію голови про хід та результати обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?» після п’яти видів програми, в яких прийняло участь 40 команд та понад 600 учасників, в ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 28.05.2015

23 травня в місті Токмак відбулись матчі передостаннього туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2002-2003 рр.н. Команда «Енергія» з міста Енергодар (тренер Сергій Ліпатніков) забезпечила собі чемпіонство за тур до завершення змагань, обігравши з мінімальним рахунком 1-0 Мелітопольський «Антей». Також ще одна команда виборола собі срібні нагороди першості. Це - ДЮСШ «Дизеліст з міста Токмак. Підопічні Володимира Тумановського в трьох зіграних домашніх поєдинках набрали сім очок, що дозволило їм достроково стати срібними призерами змагань. ... Читати далі »
Переглядів: 558 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.05.2015

Два дні, 8 і 9 травня, у Новомосковську проходив п’ятий Всеукраїнський турнір на приз імені кошового отамана Івана Сірка з греко-римської боротьби. Серед його учасників були і троє вихованців Михайлівської ДЮСШ. Марко Кордос у першій зустрічі програв чемпіону міжнародного турніру і майбутньому переможцю цих змагань з Новомосковська. Потім він легко здолав суперника з Харкова, а в третій сутичці знову поступився спортсмену з Васильківки і закінчив змагання, не потрапивши до числа призерів. А ось коли виходили на килим два інших наших хлопці, Даніїл Хан і Микита Конарєв, у залі наставало пожвавлення, видно, що ці імена та прізвища знайомі борцівському загалу. Хлопці визнані кращими технічними борцями Запорізької області, а після цих змагань – і Дніпропетровської. Одну сутичку ... Читати далі »
Переглядів: 432 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.05.2015

Заслуженный мастер спорта, олимпийский чемпион, рекордсмен мира ветеран-гиревик Тимофей Косенко из с. Червоноармейское Акимовского района Запорожской области в 22 раз стал чемпионом мира. Это были соревнования сразу нескольких рангов: чемпионат мира, Европы, стран содружества, Евразии и международный турнир в честь Ломоносова. Проходили они в г. Керчь с 6 по 9 мая в рамках Международной федерации гиревого триатлона и собрали ветеранов-гиревиков, в том числе и женщин, из 12 стран. Как отметил Тимофей Косенко, Украина была представлена самой малочисленной за последние годы проведения подобных соревнований командой - всего 20 спортсменами. В программу чемпионата входили несколько видов: толчок и рывок на время, длинный цикл, полумарафон и марафон, а также произвольная программа. Тимофей Косенко выступ ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.05.2015

15 травня на стадіоні Інженерненської ЗОШ Пологівського району відбувся ,,Веснянний турнір,, з міні-футболу між командами відкритої Шкільної сільської ліги. В змаганнях прийняло участь чотири команди - дві дівочі «Стелсі-1» (капітан Інна Жук) та «Стелсі-2» (капітан Тетяна Крамаренко) і дві команди юнаків - «Мрія» (капітан Дмитро Турукало) та «Легенда» (капітан Богдан Борисов). Кожна гра була цікавою і напруженою, особливо остання між командами «Стелсі-2» та «Легенда», де вирішувалась доля переможця. Підсумковий рахунок 1:0 на користь дівчат - і «Стелсі-2» (тренер-викладач Віталій Тоцький - відділення з футболу ЗОК ДЮСШ "Колос") стала переможцем турніру. Дівчата зі «Стелсі-1» перебували цього разу, нажаль, не в найкращій своїй формі. Кращим гравцем турніру стала воротар «Стелсі-2» - Світлана Руських, н ... Читати далі »
Переглядів: 413 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.05.2015

Так вважає тренер другої категорії Оріхівської дитячо-юнацької спортивної школи Запорізької області Юрій Коломоєць. Він - з першого випуску секції веслування, майстер спорту з цього виду спорту, має нагороди зі змагань різних рівнів. Тепер разом із колегою, майстром спорту Віталієм Вітром тренує юних спортсменів, які під їхнім керуванням мають непогані успіхи. Добрим словом згадують обидва свого наставника Бориса Джумагалієва, майстра спорту СРСР з веслування, заслуженого тренера Киргизії. Майстрами спорту стали його вихованці Роман Семенович, Ігор Шушко, Віктор Дяченко, Сергій Петров, кандидатами у майстри спорту - Андрій Шмиголь, Олег Шумський, Яна Федоренко та інші - всього більше десяти спортсменів. - А хто з ваших вихованців досяг найкращих результатів?- цікавлюся у Юрія Олексійовича. - Третій рік займається веслуванням на байдарках Микита Гончар, нині учень 10 класу гімназії № 1 "Сузір'я". На минулорічному чемпіонаті України у Ковелі серед юніорів на дистанції 1000 м він завоюв ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.05.2015

16 травня в селищі Михайлівка та місті Дніпрорудне Василівського району відбулись матчі чергових турів відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н. та 2002-2003 років народження. Серед старшої вікової групи срібні нагороди за тур до завершення першості виборов Мелітопольський «Спартак-1» (тренер Андрій Проценко), одержавши важку перемогу над «СВ-Колосом» з Вільнянська та зігравши в нічию зі «Стандартом» з Михайлівки. На бронзові медалі першості претендують Вільнянський «СВ-Колос» та команда «Ізвєстія» з Веселівського району. Нижче представлені результати матчів 5-го туру та поточна турнірна таблиця першості : ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.05.2015

7 травня в селі Інженерне, Пологівського району відбулись змагання з футболу (8 Х 8) серед команд відкритої Шкільної сільської ліги. Гра між командою дівчат ,,Стелсі,,(тренер-викладач Віталій Тоцький-відділення з футболу ЗОК ДЮСШ "Колос") та командою юнаків ,,Мрія,, завершилась перемогою дівчат з рахунком 4-0. В складі "Стелсі" відзначилися: двічі Суптеля Світлана, по одному м`ячу в активі у Чубарь Дар`ї та Крамаренко Тетяни.
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.05.2015

Вчора, 13 травня, у Запорізькому виставковому центрі "Козак Палац-" стартував чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. За звання кращих боролися 180 важкоатлетів з різних куточків країни. Змагання є етапом відбору до збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи серед юнаків та дівчат до 17 років. Представниця Товариства «Колос» Ганна Панова (Кам`янсько-Дніпровська районна ДЮСШ «Колос» Запорізька область) у ваговій категорії до 69 кілограм виборола чемпіонство, піднявши в ривку 63 кг., а в поштовху 75 кг.. Вітаємо спортсменку та її трена Олександра Жукова з перемогою! ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 14.05.2015

09 травня на стадіоні м. Вільнянськ пройшов фінал традиційного розіграшу «Кубка Перемоги» з футболу 2015 року, який проходив з березня по травень місяць. В фіналі зустрілися команди «Богатирьово» с. Богатирьово (володар кубка 2014 року) та команда «Дельта» с. Новомиколаївка. Основний час та додатковий закінчився нічиєю 0:0, а в серії післяматчевих пенальті перемогу святкувала команда «Дельта» 4:1, яка й стала володарем «Кубка Перемоги».

Переглядів: 369 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

« 1 2 ... 71 72 73 74 75 ... 121 122 »