Головна » Архів матеріалів
26 квітня в селі Широке, Веселівського району відбувся другий тур відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н. Цікаві та результативні ігри супроводжувались чудовою сонячною погодою та гарною атмосферою на стадіоні, де цього дня зібралося чимало прихильників футболу. Слід відзначити команду «Таврія» з міста Василівки, яка перемогла, можна сказати, своїх основних конкурентів у боротьбі за золоті медалі. Підопічні Андрія Мицика в першому матчі здолали господарів поля з рахунком 3-1, а потім розібралися я Якимівським «Асконом»(тренер Анатолій Дєдушев) 7-1. Разом з командою «Спартак-1» (тренер Андрій Проценко) василівці очолюють турнірну таблицю першості. В обох - по 10 очок. Але не слід забувати, що не всі команди зіграли однакову кількість поєдинків, тож вся боротьба ще попереду. До Вашої уваги представлені результати матчів 2-го туру :
Переглядів: 473 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.04.2015

ОЛЕКСАНДР МЕНДУСЬ: “МОДЕЛЬ НАРОДНОГО ОБРАННЯ У “КОЛОСІ” СПРАВДІ ЕФЕКТИВНА, БО ВЖЕ БУКВАЛЬНО НАСТУПНОГО ДНЯ ЛЮДИ ЗАПИТУЮТЬ У СВОГО ОБРАНЦЯ: “А ЩО ТИ ВЖЕ ЗРОБИВ?!” Цей матеріал деякий час чекав свого “виходу у світ”, і от саме сьогодні, 23 квітня, момент його оприлюднення – зовсім випадково, якщо, звісно, випадковості взагалі існують – співпав із укладанням угоди між Всеукраїнським ФСТ “Колос” та Міністерством молоді і спорту за підписами міністра Мінмолодьспорту України Ігоря Жданова та голови Товариства Олександра Мендуся про співробітництво, що діятиме до 31 грудня 2019 року. Договір передбачає, зокрема, “проведення спільних заходів у сфері фізичної культури і спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного та духовного розвитку сільського населення відповідно до Законів України “Про фізичну культуру і спорт”, “Про громадські обєднання”, Указів Президента України тощо. Zemlyakoff | Дата: 27.04.2015

З 22 березня Вільнянський СФОК «Колос»(голова Ігор Пілявський) розпочав проведення розіграшу «Кубка Перемоги», присвяченого 70-й річниці з дня Перемоги у Великій Вітчизняній Війні, в якому беруть участь 11 команд: «Дніпро» (с. Дніпровка), «Богатирьово» (с. Богатирьово), «Зоря» (с. М-Лукашево), «Арсенал» (с. Павлівське), «Славутич» (с. Михайлівка), «Металург» (с. Кірово), «Антонівка» (с. Антонівка), «Авангард» (с. Максимівка), «Легіон» (с. Криничне), «Форза» (м. Вільнянськ), «Дельта»( смт. Новомиколаївка). 22-29.03. пройшли матчі 1/8 розіграшу: «Дніпро» - «Богатирьово» 3:0, 2:6; «Зоря» - «Арсенал» 1:3, 0:3; «Славутич» - Металург» 0:1, 2:1. 05-17.04. пройшли матчі 1/4 розіграшу: «Антонівка» - «Авангард» 1:1, 4:2; «Богатирьово» - «Арсенал» 1:0, 2:0; «Славутич» - Легіон» 4:2, 7:0; «Форза» - «Дельта» 1:2, 2:4. 26.04. – 05.05. пройдуть матчі 1/2 розіграшу. Фінал пройде 09 травня на міському стадіоні м. Вільнянськ.
Переглядів: 355 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.04.2015

17 квітня в місті Мелітополь на спортивній базі КЗ «ДЮСШ №3» пройшов п`ятий традиційний турнір з художньої гімнастики «Золота фея». В змаганнях прийняло участь близько 150 юних грацій із Запоріжжя,Мелітополя,Бердянська. Неперевершено на цьому турнірі виступили спортсменки Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» під керівництвом тренера Яни Шаріпової, посівши у своїх вікових категоріях виключно перші місця. Результати команди ЗОК ДЮСШ "КОЛОС" на турнірі «Золота фея» у різних вправах наведені нижче: 1.Данько Мілана (2009 р.н.) - бп., м`яч - 1 місце 2.Зайцева Марія (2006 р.н.) - бп., обруч -1 місце 3.Пуртова Поліна (2005 р.н.) - булави, стрічка -1 місце 4.Гаріпова Саміра (2005 р.н.) - м`яч, стрічка -1 місце 5.Шерстньова Єлизавета (2003 р.н.) – обруч, стрічка-1 місце Всі переможці та призери бул ... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.04.2015

18 квітня в спортивному залі Вільнянської районної ДЮСШ "Колос" відбулись змагання обласної спартакіади сільських школярів під гаслом "Хто ти, майбутній олімпієць?" з дзюдо. Змагались юнаки та дівчата 2000-2001 років народження. Шість команд прийняло участь в змаганнях. Загальнокомандні місця розподілились наступним чином: 1місце - Куйбишевський район, 2 місце - Оріхівський район, 3 місце - Вільнянський р-н, 4 місце - Василівський р-н, 5 місце - Мелітопольський р-н, 6 місце - Новомиколаївський р-н. Всі призери у своїх вагових категоріях серед юнаків та дівчат були нагороджені грамотами Запорізької обласною організації "Колос" та медалями, ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.04.2015

18 квітня стартувала відкрита обласна першість Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н. У першості беруть участь 9 команд з міст та районів області.

 

В першому турі матчі проходили в місті Василівка та селищі Михайлівка.Результати матчів наведені нижче:

 

Матчі друг ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.04.2015

Минулої суботи на центральному стадіоні селища Веселе вперше проходили обласні змагання з футболу під назвою «Кубок сільських чемпіонів», які проводились за ініціативи обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України та були приурочені до 65-річчя утворення фізкультурно-спортивного товариства «Колос». За форматом змагань до участі були запрошені чемпіони з футболу серед колективів фізкультури Приморського, Василівського, Якимівського та Веселівського районів. На святково вбраному стадіоні право відкрити змагання було надано Веселівському селищному голові Петру Кияшко, за підтримки якого глядачі та гості турніру мали змогу отримати чудово оформлені програмки та стати учасниками безкоштовної лотереї. Учасників турніру також привітали депутат райради Іван Мигуля та голова обласного товариства «Колос» Анатолій Земляков. ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.04.2015

10-11 квітня в місті Нікополі пройшов відкритий турнір з художньої гімнастики «Ніка-2015». Представники запорізького фізкультурно-спортивного товариства «Колос» знову порадували свого тренера та батьків, завдяки яким мають змогу приймати участь у змаганнях. Поліна Пуртова, яка виступала в категорії «А»( вправи без предмета та вправа з м’ячем) посіла перше місце, Саміра Гарипова (категорія «С»- обруч та стрічка) виборола друге місце. Катерина Шмагіна( категорія «А»- обруч та булави) – перше місце. Єлизавета Шерстньова( категорія «С»- скакалка та булави)- перше місце. Підготовила спортсменів тренер Яна Шаріпова.
Переглядів: 361 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.04.2015

З метою підготовки до Чемпіонату Європи 2015, що відбудеться 10 — 16 серпня в Австрії, десять наших юних конкуристів з 6 по 22 березня взяли участь у зборах в Іспанії під час Саншайн Туру, який проходив у кінному комплексі Чіркуіто Іппіко дель Соль в місті Вехер де ла Фронтера. До складу команди увійшли учасники минулорічного Чемпіонату Європи Анастасія Єршова, Єлизавета Назарова, Єлизавета Цай, Ростислав Дементьєв з Одеси та Софія Сокіл з Києва. Разом з ними на турнірі виступали Дар‘я Копішинська з Запоріжжя (Запорізьке ФСТ «Колос» та КСК «Патріот» ), дніпропетровець Олександр Продан, Іван Яровий з Білої Церкви, Єлизавета Савін з Миколаєва та одесит Костянтин Рудий. ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 09.04.2015

Минулої суботи, 4 квітня у Василівському ФОК «Таврія» відбулись фінальні змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження. Нагадаємо, що до фіналу спартакіади, яку проводить Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос», пробилися шість команд сільських районів області. В цікавій та драматичній боротьбі проходив кожний поєдинок. До групи «А» потрапили команди з Оріхівського (тренер Артем Алєксєєв), Чернігівського (тренер Віталій Перетятько) та Василівського районів (тренер В`ячеслав Денисов). Господарі майданчику, набравши чотири залікові очки, вийшли до фіналу. В групі ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.04.2015

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 121 122 »