Головна » Архів матеріалів
15 березня в спорткомплексі Запорізького національного університету відбувся останній тур першості міста Запоріжжя з футзалу серед команд другої ліги. Обласне товариство «Колос» на цих змаганнях представляла команда футбольного клуба «Таврія» із селища Новомиколаївки (неодноразовий переможець та призер всеукраїнських сільських спортивних ігор ВФСТ «Колос» АПК України),Запорізької області (президент та головний тренер команди Лютий Анатолій Федорович). В заключному поєдинку новомиколаївці не залишили жодних шансів супернику, одержавши перемогу з розгромним рахунком 8-1 Таким чином , набравши 54 очка, «Таврія» стала переможцем другої ліги чемпіонату ... Читати далі »
Переглядів: 635 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.03.2015

14 березня в спортивній залі Мелітопольського державного педагогічного університету відбувся відкритий турнір з контактного карате на приз ректора Мелітопольського державного університету імені Богдана Хмельницького серед дітей, юнаків (від 6 до 17 років) та дорослих в розділах «куміте» та «хокутокі». В змаганнях прийняло участь близько ста учасників із Запоріжжя, Дніпропетровська, Мелітополя, Дніпродзержинська та Кирилівки. На урочистому відкритті головний суддя змагань та суддя міжнародної категорії Галигін Руслан Анатолійович побажав всім спортсменам вдалих боїв та наснаги до перемог. Він розповів, що головною метою даних змагань є пропагування ... Читати далі »
Переглядів: 643 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.03.2015

7 березня у спортивному залі Михайлівської ДЮСШ (ФСТ «Колос») відбулися змагання юних тенісистів, присвячені 8 Березня. В іграх брали участь вихованці наймолодшої підгрупи ДЮСШ. Для юних спортсменів це був перший серйозний турнір. Було дуже багато хвилювань через виграні та програні очки. Передбачити заздалегідь переможця було неможливо. На стартовому етапі дуже добре грали Олександр Дудченко, Катерина Гук, Денис Лукашук.Та до фіналу їм не вистачило витримки .Навпаки стабільну гру показали юні тенісисти Микита Васильцов, Дмитро Куніца, Максим Тян. До фінальної четвірки змогла пробитися й дівчинка – Аліна Чуканова. Дуже важко було виявити переможця серед цих чотирьох: кількість очок, набраних учасниками, була однаковою. Довелось підраховувати зіграні партії. Лише за різницею виграних та програних партій визначили призерів. Третє місце посів наймолодший учасник турніру (2008 р.н.) Микита Васильцов, який ще є вихованцем дитсадка «Теремок». Хлопчина змагався достойно, на рівні зі старшими ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.03.2015

В угорському місті Сомбатхей завершився міжнародний турнір Гран-Прі з греко-римської боротьби. Змагання, які стали черговим етапом підготовки до Олімпійських ігор-2016, зібрали понад 300 найсильніших борців із 30 країн світу. Участь у турнірі взяла і збірна команда України. Варто відзначити, що чисельність спортсменів у деяких вагових категоріях складала до 40 осіб. У перший же день змагань у ваговій категорії 75 кг відзначився запорізький борець, вихованець ФСТ «Колос», майстер спорту міжнародного класу Микола Дараган. Попри шалену конкуренцію 30-річний спортсмен зміг вибороти бронзову медаль. Окрім Миколи призову «бронзу» отримали ще два українці - Василь Рачиба з Києва (85 кг) та харків’янин Андрій Бєлих (80 кг). Начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова при ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.03.2015

Цієї суботи 7 березня в селі Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району пройшов відкритий обласний кубок з футзалу серед юнаків 1999 року народження, ініціатором проведення якого виступила Запорізька обласна комплексна ДЮСШ «Колос». Цілих вісім команд з міст та районів області виявили бажання приймати в ньому участь. В групі «А» змагались футзалісти з міста Енергодару ( команда «Енергія», тренер Сергій Ліпатніков), селища Веселого (команда «Ізвєстія», тренер Володимир Сазонов), міста Вільнянська ( «СВ-Колос», тренер Олексій Ярош) та села Новодніпровка К-Дніпровського району ( «Колос», тренер Андрій Долгополов). В цій групі виділялось два фаворити: вільнянці та енергодарівці. Вони в очній зустрічі і визначали, хто буде грати у фіналі з переможцем іншої групи. У досить цікавій та безкомпромісній грі перемогу одержали ... Читати далі »
Переглядів: 622 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.03.2015

В суботу 28 лютого завершилась першість Вільнянського СФОК «Колос» з міні-футболу, яка розпочалася 7 лютого. В ній взяли участь 8 команд: ФК «Антонівка» (с. Антонівка), «ДЮСШ «Колос»-2000» (м. Вільнянськ), «ДЮСШ «Колос»-1999» (м. Вільнянськ), ФК «Кам'яний» (с. Кам'яне), ФК «РЕМ» (м. Вільнянськ), Установа № 20 (м. Вільнянськ), ФК «Форза» (м. Вільнянськ), ФК «Дніпро» (с. Дніпровка). Переможцем стала команда «ДЮСШ «Колос»-2000» Друге місце зайняла команди Виправної колонії № 20; Третє місце зайняла команда ФК «Антонівка». Zemlyakoff | Дата: 03.03.2015

З 27 лютого по 1 березня 2015 року у м. Київ в спорткомплексі НМУ імені О.О.Богомольця проходив Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків (двоборство) та дівчат (ривок) 1997-99 років народження. У всеукраїнських змаганнях взяли участь 28 команд з регіонів України. У складі Запорізької області виступили вихованці Мелітопольської районної ДЮСШ під керівництвом Заслуженого тренера України Кубрака Сергія Івановича. Результати гирьовиків Мелітопольської районної ДЮСШ: У ваговій категорії до 65 кілограмів Царан Олександр посів ІІ місце, а Данилевський Сергій – ІІІ місце. Серед студентів срібним призером став Кубрак Іван (у ваговій категорії до 60 кг) Серед дівчат у ваговій категорії до 50 кг. першу сходинку посіла Нескреба Маргарита у ривку піднявши шістнадцяти кілограмову гирю 101 раз. В загальнокомандному за ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2015

Перший весняний день став початком змагань обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» в 24 раз. Цього року вона присвячена 65-й річниці з дня заснування фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. Учасників вітали Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко, голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков, голова Вільнянського СФОК «Колос» Ігор Пілявський. На змагання з волейболу серед юнаків прибуло дев`ять команд. Вони були розподілені на три групи, де грали за коловою системою в трьох спортивних залах міста. ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2015

23 лютого в спортивному залі Інженерненської ЗОШ Пологівського району відбувся турнір з футзалу серед дівочих команд відкритої шкільної сільської ліги пам`яті тренера футбольного клубу «Стелсі» та відділення футболу Запорізької обласної комплексної школи «Колос», великого ентузіаста та просто чудової людини Володимира Івановича Манжоса. В змаганнях взяло участь три команди футбольного клубу «Стелсі»(тренер відділення футболу ЗОК ДЮСШ «Колос» Віталій Тоцький), яким колись дав дорогу у спортивне життя та навчив основам футболу Володимир Іванович. Турнір розпочався хвилиною мовчання. Ігри проходили у цікавій та безкомпромісній боротьбі. В першій зустрічі розійшлися миром команди «Стелсі-1» та «Стелсі-2» - рахунок 5-5. Потім обидві ці команди переграли своїх одноліток з команди «Стелсі-3», яка в підсумку посіла третє місце. І ... Читати далі »
Переглядів: 550 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Цієї неділі 22 лютого в спорткомплексі міста Токмак пройшов відкритий обласний Кубок Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» з футзалу серед юнаків 2005-2006 рр.н. , присвячений 65-річниці з дня заснування фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. У змаганнях взяло участь 9 команд з міст та районів області: дві з них представляли місто Токмак, три - Мелітополь, по одній - з міст Оріхова та Приморська, селища Приазовського та села Червоноармійське, Якимівського району. Всі ці команди були поділені на три групи, де в кожній ігри проходили за коловою системою. В результаті зіграних поєдинків переможцями свої груп стали команди з Мелі ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.02.2015

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 121 122 »