Головна » Архів матеріалів
28 березня в спортзалі Таврійського державного агротехнологічного університету відбулася відкрита першість Мелітопольської районної дитячої-юнацької спортивної школи з вільної боротьби. Участь в змаганнях взяли 90 спортсменів з Мелітопольського району, Токмака, Бердянська, Мелітополя та Мелітопольський спортивний клуб «Единство». Кожен із спортсменів наполегливо боровся за перемогу, а глядачі та тренери їх щосили підтримували. За результатами змагань у командному заліку третє місце посіли спортсмени з Токмака, друге — з районної ДЮСШ, командну першість вибороли представники міської ДЮСШ №1. У боях спортсмени районної ДЮСШ виступили з такими результатами: Олександр Обозний опинився на другому місці. Ростислав Шевчук, Микита Генов, Владислав Фідорук, Семен Шох, Артем Єгозарян посіли треті місця у своїх категорі ... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.04.2015

Сьогодні свій день народження святкує запорізька спортсменка-гирьовик, багатократна чемпіонка світу, Європи, України, заслужений майстер спорту України, заслужений майстер спорту міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту, суддя міжнародної категорії та володар світових рекордів Любов Олександрівна Черепаха. На змаганнях вона неодноразово представляла фізкультурно-спортивне товариство "Колос" АПК України, а в 2014 році стала її визнано кращим спорсменом ВФСТ "Колос" з неолімпійських видів спорту.Новий рекорд Гінесса та перший у кар`єрі знаменитої спортсменки, встановлений Любов`ю Черепахою, на сьогодні складає 1 тисяча 434 ривки 10-кілограмової гирі за 60 хвилин (14 тон 340 кілограм). Запорізька обласна організація ВФСТ "Колос" бажає Любові Олександрівні міцного з ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.04.2015

28 березня Пологівська ДЮСШ провела чемпіонат Запорізької області з армспорту серед юнаків та дівчат 1997 р. н. і молодших та юніорів 1994 р. н. та молодших. Участь в змаганнях взяли 64 спортсмени із Запоріжжя, Енергодару, Приморська, Бердянська, Мелітополя та Поліг. Ці змагання були відбірковими до чемпіонату України, який відбудеться 28-30 квітня в Харкові. Кращі результати пологівських спортсменів: Чемпіонами своїх вагових категорій стали: Валерія Чайка, Євген Марченко, Григорій Грузин, Степан Григоренко. Срібло вибороли Скідан Олеся, Максим Комашко, Ілля Клименко, Віталій Волярчук, Андрій Лебезун, Олексій Гонтар, Павло Матеяш. Бронза дісталась Антону Цибулько, Кирилу Логвинову, Олександру Миргороді, Олегу Яковенко, Владиславу Іваницькому, Богдану Тернавському, Дмитру Пойді, Віталію Луценко, Олександр ... Читати далі »
Переглядів: 489 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.04.2015

На відкритій першості з художньої гімнастики "Саксаганочка 2015», який 20-22 березня проходив в місті Кривий Ріг, вихованці Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» досягли гарних успіхів . Під керівництвом тренера відділення з художньої гімнастики Яни Шаріпової наші спортсменки вибороли два перших місця: Пуртова Поліна (2005р. н.) – у вправах зі скакалкою та обручем; Шерстньова Єлизавета (2003 р.н.) – у вправах з м`ячем та булавою. Переможці та призери у кожній віковій групі та категорії були нагороджені медалями, грамотами та призами. На фото тренер Я. Шаріпова зі своїми вихованцями.
Переглядів: 428 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.03.2015

Учень Веселівської ДЮСШ та Веселівського професійного аграрного ліцею Спірідонов Антон (багаторазовий чемпіон України серед юнаків) гідно виступив на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед дорослих у місті Полтава. Антон - молода людина, взірець і приклад для всіх підлітків, юнаків та дівчат. Талановитий спортсмен, він ще й наділений великою працездатністю. Високе звання юнака ( майстер спорту України) офіційно можна виконати лише на змаганнях дорослих. Він вперше змагався на самих вагомих змаганнях разом з дорослими. І ось такий успіх – третє призове місце і уже вкотре виконаний норматив майстра спорту України. У присіданні Антон з результатом 332,5кг був третім. У жимі - результат 202,5 кг. І в останній вправі тязі - 320 кг і друге місце. У сумі трьох вправ - третє місце. Це вел ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.03.2015

21-22 березня в селі Заповітне Кам'янсько-Дніпровського району,Запорізької області відбулись змагання з вільної боротьби в залік обласної спартакіади серед сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», що проводиться під егідою обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України. Змагання проходили як серед юнаків, так і серед дівчат. Сім районів взяли в ньому участь. В командному заліку переможцями стала команда борців Кам'янсько-Дніпровського району (тренер Сергій Грепечук), другу сходинку посіли спортсмени Мелітопольського району ( тренери Михайло Зайцев, Руслан Куксов, Володимир Соболь), третє місце у Чернігівського району (тренер Сергій Макаренко). В особистому заліку переможцями у свої вікових категоріях стали: Дівчата: 1. 30кг. Куковінець Хрестина Чернігівський р-н. 2. 32 кг. Малошенко Віолета Чернігівський р-н. 3. 34 кг. Грепечук Дарина Кам'янсько-Дніпровський р-н. 4. 37 кг. Курганова Альона Мелітопольський р-н. 5. 40 кг. Коваль Олександра Кам'янсько-Дніпровський ... Читати далі »
Переглядів: 550 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.03.2015

З метою покращення спортивно-масової роботи серед населення та популяризації футзалу в районі, протягом січня-березня у спортивному залі Куйбишевської ЗОШ I-III ст. №2, що на Запоріжжі, проходили матчі районної першості з футзалу, в яких цього року прийняли участь 14 дорослих та 14 юнацьких команд. В суботу 14 березня відбулись вирішальні ігри змагань, які визначили переможців та призерів турніру. У юнацькій першості переможцями стала команда ”Бізон” смт.Куйбишеве (тренер Голінько Юрій), II місце виборола команда ”Олімп” с.Смирнове (тренер Табія Олег), III місце посіла команда ”Вершина” с.Вершина (тренер Ротко Анатолій). Кращим бомбардиром серед юнаків став Бараніченко Ігор з команди Олімп” (8 м’ячів у фінальній частині змагань); кращим нападником визнано Гарниша В’ячеслава з команди ”Бізон”; кращий воротар - ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.03.2015

Мелитополь до этого лишь однажды принимал чемпионат Украины, но тогда его участниками стали только студенты, а на этот раз спортсмены выступали в категориях "мужчины","женщины", "юниоры", "юниорки", "ветераны". - Мелитополю доверили провести соревнования такого высокого уровня, поскольку в нашем городе гиревой спорт давно популярен, - рассказал "Индустриалке" главный судья соревнований Сергей Кубрак - заслуженный тренер Украины, мастер спорта международного класса, многократный чемпион Украины, судья национальной категории. – У нас подготовлено 24 мастера спорта Украины, 7 чемпионов мира, 7 призеров мира - думаю, этот показатель тоже сыграл роль. - Незважаючи на скрутну годину в нашій країні, на змагання приїхали спортсмени з різних куточків України, включаючи і Луганськ, наголошую на цьому, і Донецьк, - отметил на открытии чемпионата президент Федерации гиревого спорта Украины, заслуженный работник физической культуры и спорта Украины Юрий Щербина. - Представлений і Захід України ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015

6-8 березня в місті Луцьк Волинської області пройшов Чемпіонат України з боротьби сумо серед юніорів та дорослих. Це був відбірковий чемпіонат до складу збірної України на участь в Чемпіонатах Європи та Світу. В змаганнях традиційно взяли участь спортсмени Василівського ФОК «Таврія» Запорізької області під керівництвом Романа Білки. Результат Каріни Колесник був просто приголомшливий! В свої 15 років дівчина посіла перше місце серед юніорів і перше місце серед дорослих у ваговій категорії до 55кг. Вона потрапила до складу збірної України, до якого відібрали всього п’ятеро спортсменів, для участі в Чемпіонаті Світу, що буде проходити в місті Осака (Японія).

 

 

 

 

 

  Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015


З 06 по 08 березня 2015р. в спорткомплексі «Меридіан» міста Києва вп’яте відбулася відкрита першість з художньої гімнастики спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (школа Дерюгіних) «Імперія юних талантів», в якій брали участь більш ніж 500 гімнасток з 55 команд усіх областей України. Змагання проходили на гімнастичному килимі світового рівня, на якому проводилися Чемпіонати світу та Європи серед дорослих. У кожній віковій групі змагалися по 30-35 спортсменок. Гімнасток оцінювали чотири бригади суддів, бали підсумовували з урахуванням предмета, виконання деталей, артистизму. Номінув ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 ... 121 122 »