Головна » Архів матеріалів
20 лютого в Новомиколаївському КЗ «ДЮК ФП» відбулися ігри заключного 10-го туру першості Новомиколаївського району з футзалу серед аматорських команд. Приємною обставиною для глядачів стало те, що чемпіонське звання вирішувалося в останній грі першості між лідерами турнірної таблиці - командами «Юність» та «Дельта». Гра носила досить напружений характер, та все ж в кінцевому результаті перемогу здобула «Дельта» з рахунком 5-1. Бронзовими призерами стала команда «Гайчур», яка цього дня перемогла «Терсу» - 10-3 та на два залікові пункти випередила «Спартак», який також впевнено переграв «Лідер» 6-0. Кращими бомбардирами стали Стародуб Владислав (Спартак) – 19 м’ячів, Плотніченко Сергій (Дельта), Плецький Євген (Гайчур) – 18, Швидкий Антон (Спартак) – 17. На думку глядачів ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.02.2016

З 12 по 14 лютого в стінах спортивного комплексу «Прометей» міста Дніпродзержинськ проходив одинадцятий традиційний всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Сніжинка 2016». Участь в ньому прийняло 385 спортсменок віком від чотирьох до 17 років з різних міст України та Дніпропетровської області. На урочистій церем ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.02.2016

13 та 14 лютого в місті Василівка відбулись матчі третього туру відкритої першості Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" з волейболу серед дівчат "Дитячо-юнацька волейбольна ліга 2016". Суботні матчі відбувались в КЗ «Василівська гімназія «Сузір`я» - загальноосвітня школа І-ІІІ спупенів". Тут господарі майданчику не залишили шансів своїм суперникам, впевнено здобувши дві перемоги, тим самим покращивши своє турнірне положення. Також дві перемоги в цьому турі одержали і волейболістки «НВК-Олімп» з Великої Білозерки. Перші очки на цій першості здобули команди з Михайлівської ДЮСШ та ВК «Чубарівка» Пологівського району, які в запеклих двобоях перемогли ще зовсім юних та амбітних спортсменок з Оріхова. ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.02.2016

05 лютого в Запоріжжі відбувся 15-й Всеукраїнський щорічний турнір з тенісу настільного пам’яті Якутовича Ф.А. та Якутовича О.Ф. - засновників Запорізької обласної федерації настільного тенісу, в якому завжди приймають участь і тенісисти з селища Новомиколаївки. Як повідомив голова районної організації ФСТ «Колос» Юрій Андрєєв, ці змагання проводились у вікових категоріях від 50 до 60 років та 60 років і старші . «Цього дня змагалися найкращі тенісисти міст та селищ Запорізької. В кожній категорії було більше десяти учасників. В першій - наш район представляв Григорій Козаков, який впевнено переграв всіх своїх суперників та здобув перше місце, у другій - до п’ятірки кращих потрапив Віктор Єнюков . Це добрий старт на змаганнях тако ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.02.2016

06 лютого 2016 року у спортивних залах селища Якимівки відбулись фінальні змагання з волейболу серед чоловічих команд, організаторами яких виступив районний спортивний клуб «Колос» спільно з відділом освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації. З 14 команд-учасниць сільських та селищних рад до фінальної стадії потрапили 6. В результаті запеклих та видовищних півфінальних поєдинків до фіналу вийшли три команди: «Япал» Якиміської селищної ради, «Лиман» Радивонівської та «Таврія» Новоданилівської сільських рад - які зіграли між собою по колу. Бронзов ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2016

В роділі каталог документації нашого сайту можна скачати календар ігор 3-го туру відкритого чемпіонату Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016»,який відбудеться 13-14 лютого в місті Василівка.
Переглядів: 338 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2016

7 лютого в місті Василівка відбулись матчі другого туру відкритої першості Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" з волейболу серед дівчат "Дитячо-юнацька волейбольна ліга 2016". В цьогорічній першості, яка, доречі, під егідою обласного «Колоса» проводиться вперше, приймає участь 11 команд міст та районів області. У зв`язку з уведенням карантину в деяких районах , участь в першому турі змогли взяти тільки чотири з них. В другому ж свій старт в лізі узяли ще 7 команд . На спортивних майданчиках Василівського ФОКу «Таврія» та КЗ «Василівська гімназія «Сузір`я» - загальноосвітня школа І-ІІІ спупенів" точилися цікаві та запеклі волейбольні баталії. ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 08.02.2016

23.01.2016 та 30.01.2016 року відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районний спортивний клуб «Колос» спільно з районною організацією «Аграрна партія України» провели зональні змагання з волейболу серед чоловічих команд Якимівського району. У змаганнях взяли участь 14 команд сільських та селищних рад, які грали у підгрупах по колу до двох перемог. До фіналу потрапили по три кращі команди з кожної групи. Переможцями своїх груп стали: «ЯПАЛ» (сел.Якимівка), «Таврія» (Ново-Данилівська сільська рада), «Лиман» (село Ленінське), «Лиман» (Радивонівська сільська рада), «Сокіл» (Шелюгівська сільська рада) та «Азовець» (селище Кирилівка). В зональних змаганнях ігри проходили ці ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 04.02.2016

В роділі каталог документації нашого сайту можна скачати календар ігор 2-го туру відкритого чемпіонату Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016»,який відбудеться 7 лютого в місті Василівка.
Переглядів: 415 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2016

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЦР ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ «ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС» ВІТАЄ Татяненка Анатолія Федоровича з ЮВІЛЕЄМ!!! Татяненко Анатолій Федорович – голова Оріхівської районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та директора Оріхівської районної ДЮСШ (1999-2009 р.р.) . З товариством «Колос» його пов’язує багаторічна плідна праця. За роки роботи у фізкультурно-спортивному товаристві «Колос» він проявив високий рівень здібностей кваліфікованого керівника та організатора фізкультурно-спортивного руху. З його діяльністю пов'язано значний розвиток фізкультури і спорту серед сільського населення району,особливо серед дітей та підлітків. В очолюваній ним організації було підготовлено багато переможців та призерів всеукраїнських та міжнародних змагань, членів збірної команди України, майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту та першорозрядників . За час роботи Татяненка А.Ф. оріхівська райрада ФСТ «К ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.02.2016

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 121 122 »