Головна » Архів матеріалів
27 березня в місті Василівка Запорізької області відбувся відкритий Кубок Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед юнаків 1999 року народження та молодше. В змаганнях прийняло участь 8 збірних команд сільських районів: Василівського,Куйбишевського,Приазовського,Михайлівського,Оріхівського,Пологівського,Великобілозерського та Приморського. Команди були розподілені на дві групи, матчі в яких проходили за коловою системою. Ігри відбувалися в Василіському ФОК «Таврія» та КЗ «Василівська гімназія «Сузір`я» - загальноосвітня школа І-ІІІ спупенів". В результаті запеклих поєдинків переможцями своїх груп стали волейболісти Приазовського та Пологівського районів. ... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.04.2016

26 березня в Новомиколаївському КЗ «ДЮКФП» Запорізької області відбувся третій традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо на призи героя України Федора Михайловича Муравченко. Вшанувати пам'ять легендарного генерального конструктора ДП «Івченко-Прогрес» зібралось близько 200 учасників з Дніпропетровської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. Як і очікувалося більшість призових місць вибороли місцеві спортсмени. Перші місця у своїх вагових категоріях посіли: Діана Рубань, Катерина Калгін, Надія Суслікова, Максим Швидкий, Максим Каратунов. Другими стали: Вікторія Зарічна, Ілля Гуртовий, Вадим Жуковський, Арсен Антонюк, Давид Соловйов. Треті місця вибороли: Анастасія Юнаш, Софія Швидка, Артем Рісінець, Антон Загорія. Символічно, що окрім нагород, переможці змагань отримали пам’ятні моделі літаків. ... Читати далі »

Переглядів: 641 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 31.03.2016

12 березня в Новомиколаївському КЗ «ДЮКФП» відбувся турнір пам’яті Олексія Андрєєва з футзалу серед аматорських команд. В турнірі прийняли участь три команди з селища Новомиколаївки: «Таврія», «Дельта» та «Нива». Остання була сформована з гравців «Таврії» старшого покоління. Матчі проходили у цікавій та безкомпромісній боротьбі. В результаті запеклих поєдинків перемогу виборола «Нива», друге місце у футзалістів «Таврії», трете місце посіла «Дельта». Переможець турніру був нагороджений чудовим кубком, а призери - грамотами та грошовими преміями. ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.03.2016

26-27 березня в місті Приморськ відбулись фінальні змагання з футзалу серед юнаків 2003-2004 рр.н. XXV ювілейної обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?. Це вже другий з чотирнадцяти запланованих Запорізькою обласною організацією ВФСТ "Колос" видів програми спартакіади в цьому році. Загалом 12 команд розпочинали боротьбу за медалі в зональних змаганнях з футзалу, а до фіналу з урахуванням «золотих» очок в іграх між собою потрапили 6 з них: Приморський, Мелітопольський, Пологівський, Якимівський, Запорізький та Василівський район. ... Читати далі »
Переглядів: 560 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 30.03.2016

За результатами 2015-го року Уряд треба оголосити ворогом фізичної культури і спорту. Про це заявив віце-президент НОКу, народний депутат України Микола Томенко під час свого виступу на парламентських слухань «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади». Він зазначив, що метою проведення слухань в парламенті була ініціатива зібрати керівників органів влади та місцевого самоврядування, щоб проаналізувати ту надкритичну ситуацію, що склалася у фізичній культурі і спорті. «Натомість, згідно з реєстрацією Верховної Ради, на цих парламентських слуханнях відсутні усі голови обласних адміністрацій, усі голови обласних рад, всі заступники з гуманітарних питань голів ОДА, і присутні лише 4 заступники голів ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.03.2016

На початку березня в селищі Чернігівка Запорізької області пройшов обласний турнір з футзалу серед юнаків 2001-2002 рр.н. пам'яті голови Чернігівської районної ради ФСТ "Колос" Гречухіна Михайла Іларіоновича, який очолював організацію понад 30 років. П`ять команд прийняло участь в цих змаганнях. До учасників та гостей турніру на церемонії відкриття змагань звернулись Віктор Сапальов – перший заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації , директор Чернігівської ДЮСШ Сергій Макаренко та хвилиною мовчання вшанували пам`ять колишнього голови. ... Читати далі »
Переглядів: 534 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.03.2016

19-20 березня в місті Кривий Ріг проходив традиційний турнір з художньої гімнастики «Саксаганочка 2016». Захід проходив в спортивному комплексі ДЮСШ №8 «Локомотив». Участь у відкритій першості прийняло близько 300 спортсменів з 16 міст України, які представляли 20 команд. Церемонія урочистого відкриття зібрала чимало глядачів та прихильників цього виду спорту. Запорізьку обласну організацію ВФСТ «Колос» на цих змаганнях представляли юні вихованки Яни Шаріпової, які показали чудові результати, посівши ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.03.2016

19-20 березня в містах Василівка та Приморськ відбулись зональні змагання обласної спартакіади сільських школярів "Хто ти,майбутній олімпієць?" з футзалу серед юнаків 2003-2004 років народження. З 12 команд-учасниць до фіналу потрапили шість кращих. У двох групах (по шість команд в кожній) матчі проходили за коловою ситсемою. В результаті проведених ігор фіналістами з урахуванням золотих очок стали команди таких районів: Приморського (6 очок),Пологівського( 4 очки), Василівського(3 очки),Мелітопольського (3 очки), Запорізького (1 очко) та Якимівського (0 очок). Фінальні змагання відбудуться 26-27 березня в місті Приморськ.  

Zemlyakoff | Дата: 22.03.2016

З 14 по 18 березня на спортивній базі Таврійського державного агротехнологічного університету міста Мелітополя, відповідно до календарного плану фізкультурно-оздоровчих , спортивно-масових заходів і спортивних змагань Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України на 2016 рік, розпочались спортивні ігри серед студентів аграрних ВНЗ I-II та III-VI рівнів акредитації. На урочистому параді відкритті з вітальними словами до учасників звернувся ректор ТДАТУ м. Мелітополя Володимир Кюрчев, представник аграрних ВНЗ Олександр Мироненко та голова Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков. Першими розпочали бороть ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.03.2016

В рамках плану заходів районної спартакіади ”Здоров’я” у селищі Куйбишеве пройшли матчі розіграшу першості району з волейболу серед команд чоловіків. За право стати найкращими змагалися 3 команди: - збірна Куйбишевської ДЮСШ; - ”Гермес” (смт.Куйбишеве); - ”Олімп” с.Смирнове. Ігри, згідно жеребкування, відбувались по колу. Суддівство змагань забезпечував Купрієнко М.М. (смт.Комиш-Зоря). Підсумковий розподіл місць визначила гра, в якій зустрілись збірна Куйбишевської ДЮСШ (капітан команди Мирошниченко Денис) та ”Гермес” (капітан команди Мирошниченко Антон). Гра була цікавою та видовищною, обидві команди продемонстрували досить пристойний рівень гри. В підсумку сильнішими виявились більш досвідчені гравці команди ”Гермес”, які здобули ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.03.2016

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 121 122 »