Головна » Архів матеріалів
13 березня в селищі Велика Білозерка відбувся 17-й районний турнір з волейболу серед чоловічих команд,присвячений пам`яті вчителя фізичної культури Павла Олексійовича Паука, вихованці якого в 1965 році стали чемпіонами України серед школярів. В змаганнях прийняло участь чотири районні команди, які визначали найсильнішого у поєдинках за коловою системою. В результаті запеклих протистоянь переможцем турніру стала місцева команда «Олімп-НВК» (граючий тренер та вчитель фізичної культури Іван Бєлан). Друге місце посів «Агроліцей», бронзовий призер - "Агрофірма ім.Суворова < ... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.03.2016

Цієї суботи 12 березня в селі Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району пройшов відкритий обласний Кубок з футзалу серед юнаків 2000 року народження, ініціатором проведення якого виступила Запорізька обласна комплексна ДЮСШ «Колос» (директор Кирило Земляков). Шість команд виявили бажання прийняти в ньому участь. Матчі проходили по коловій системі в двох групах. В групі «А» змагались такі команди: господарі майданчику - команда ЗОК ДЮСШ «Колос-Степной» (тренер відділення з футболу Запорізької комплексної ДЮСШ «Колос» Олексій Калінін); «Енергія» з міста Енергодар ( тренер Сергій Ліпатніков) та команда Михайлівської ДЮСШ (тренер Сергій Хорошун, директор ДЮСШ Сергій Шершньов). З першого місця цієї групи до фіналу потрапили енергодарівці, впевнено здобув ... Читати далі »
Переглядів: 574 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 15.03.2016

7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня , в селищі Веселе пройшли заключні ігри відкритої першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016». Нагадаємо, що в змаганнях ,які, до речі, проводяться вперше, прийняло участь одинадцять команд. За статистичними звітами цей вид спорту в області після футболу знаходиться на другому місці. Тільки в 12 дитячо-юнацьких спортивних школах, методично підпорядкованих обласному спорттовариству «Колос», займається 570 дітей та працює 18 тренерів. Фактично такі змагання ( за виключенням одного - два рази на рік), не проводяться. Тому на останньому засіданні президії з метою популяризації волейболу серед сільських дітей та активізації роботи тренерів було прийнят ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.03.2016

В спортивній залі Куйбишевської ЗОШ І-ІІІст. пройшов відкритий обласний турнір з дзюдо серед юнаків і дівчат 2005-2007 рр.н. пам´яті загиблих воїнів-афганців і воїнів АТО та з нагоди відзначення річниці пам´яті Героїв Небесної Сотні. Турнір відбувся під патронатом народного депутата України Олександра Пономарьова, за сприянням Куйбишевської районної ради та підтримки Комиш-Зорянської об’єднаної територіальної громади. Відкрила урочистий захід заступник директора Куйбишевської дитячо-юнацької спортивної школи Л.І.Казанцева. Учасників змагання привітали голова Куйбишевської районної ради Симоненко Ю.І., Куйбишевський селищний голова Будник П.І., голова районної спілки воїнів-афганців Сівер С.С., учасник АТО, воїн десантно-штурмової бригади серж ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.03.2016

З року в рік Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Козацька Хортиця" на призи Олімпійських чемпіонок Тетяни Пророченко і Тетяни Самоленко запалюють нових зірочок. Ось і цього року на 22-і в історії змагань старти в манеж металургійного комбінату "Запоріжсталь" приїхало 350 юних атлети із Запоріжжя, Дніпропетровська, Жовтих Вод, Гуляйполя, Кривого Рогу, Марганцю, Мелітополя, Никополя, Запона, Енергодара, Сум. За традицією змагання відкривали маршем легкоатлетів. Під час урочистого відкриття організатори підбадьорили спортсменів напутнім словом, побажавши сили, терпіння і перемог. На честь прийдешнього 8 березня, для прекрасної половини підготували виступ кращі запорізькі танцюристи. Zemlyakoff | Дата: 09.03.2016

З 26 по 29 лютого в стінах спорткомплексу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (м.Київ) проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків (двоборство) 1998 року народження та молодших. На всеукраїнські змагання зібрались понад 100 учасників із різних куточків нашої країни. Атлети Мелітопольської районної ДЮСШ під керівництвом Заслуженого тренера України Сергія Кубрака як завжди продемонстрували спортивну майстерність та посіли призові місця. Так Сергій Данилевський у ваговій категорії 65 кг завоював «золото». 24-кілограмову гирю Сергій підняв: 90 разів в поштовху, 125 разів – в ривку! Олександр Майоров (вагова категорія – 80 кг) – виборов «бронзу». Його результат – 41 раз у поштовху ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.03.2016

В роділі каталог документації нашого сайту можна скачати календар ігор заключного туру відкритого чемпіонату Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016»,який відбудеться 07 березня в селищі Веселе.
Переглядів: 386 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.03.2016

27 та 28 лютого в місті Василівка Запорізької області відбулись матчі передостаннього туру відкритої першості Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" з волейболу серед дівчат "Дитячо-юнацька волейбольна ліга 2016". Матчі звітного проходили в КЗ «Василівська гімназія «Сузір`я» - загальноосвітня школа І-ІІІ спупенів". Результати зіграних матчів та поточна турнірна таблиця змагань наведені нижче. ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 01.03.2016

20-21 лютого в селищі Якимівка Запорізької області відбулись змагання з волейболу серед юнаків в залік XXV обласної спартакіади сільських школярів 2016 року «Хто ти, майбутній олімпієць?». Це перший з чотирнадцяти видів програми спартакіади, запланований Запорізькою обласною організацію ВФСТ «Колос» на 2016 рік. У волейбольних баталіях, які проходили в спортивних залах НВК «Якимівська гімназія» та ЗОШ №2 прийняло участь 9 збірних команд районів області. Команди були розподілені на три підгрупи, ігри в яких проходили за коловою системою. В результаті проведених поєдинків переможцями своїх груп стали команди Якимівського, Вільнянського та Приморського районів. Zemlyakoff | Дата: 24.02.2016

В роділі каталог документації нашого сайту можна скачати календар ігор 4-го туру відкритого чемпіонату Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України серед дівчат «Дитяча волейбольна ліга 2016»,який відбудеться 27-28 лютого в місті Василівка.
Переглядів: 377 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.02.2016

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 121 122 »