Головна » 2015 » Березень » 19
Мелитополь до этого лишь однажды принимал чемпионат Украины, но тогда его участниками стали только студенты, а на этот раз спортсмены выступали в категориях "мужчины","женщины", "юниоры", "юниорки", "ветераны". - Мелитополю доверили провести соревнования такого высокого уровня, поскольку в нашем городе гиревой спорт давно популярен, - рассказал "Индустриалке" главный судья соревнований Сергей Кубрак - заслуженный тренер Украины, мастер спорта международного класса, многократный чемпион Украины, судья национальной категории. – У нас подготовлено 24 мастера спорта Украины, 7 чемпионов мира, 7 призеров мира - думаю, этот показатель тоже сыграл роль. - Незважаючи на скрутну годину в нашій країні, на змагання приїхали спортсмени з різних куточків України, включаючи і Луганськ, наголошую на цьому, і Донецьк, - отметил на открытии чемпионата президент Федерации гиревого спорта Украины, заслуженный работник физической культуры и спорта Украины Юрий Щербина. - Представлений і Захід України ... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015

6-8 березня в місті Луцьк Волинської області пройшов Чемпіонат України з боротьби сумо серед юніорів та дорослих. Це був відбірковий чемпіонат до складу збірної України на участь в Чемпіонатах Європи та Світу. В змаганнях традиційно взяли участь спортсмени Василівського ФОК «Таврія» Запорізької області під керівництвом Романа Білки. Результат Каріни Колесник був просто приголомшливий! В свої 15 років дівчина посіла перше місце серед юніорів і перше місце серед дорослих у ваговій категорії до 55кг. Вона потрапила до складу збірної України, до якого відібрали всього п’ятеро спортсменів, для участі в Чемпіонаті Світу, що буде проходити в місті Осака (Японія).

 

 

 

 

 

  Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015


З 06 по 08 березня 2015р. в спорткомплексі «Меридіан» міста Києва вп’яте відбулася відкрита першість з художньої гімнастики спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (школа Дерюгіних) «Імперія юних талантів», в якій брали участь більш ніж 500 гімнасток з 55 команд усіх областей України. Змагання проходили на гімнастичному килимі світового рівня, на якому проводилися Чемпіонати світу та Європи серед дорослих. У кожній віковій групі змагалися по 30-35 спортсменок. Гімнасток оцінювали чотири бригади суддів, бали підсумовували з урахуванням предмета, виконання деталей, артистизму. Номінув ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2015