Головна » 2014 » Лютий » 17
За повідомленнямГуляйпільської РДА, з 3 по 6 лютого у м. Шостка Сумської області проходили змагання Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1999 р.н. В цих змаганнях приймало участь десять команд з різних областей України, серед яких була і команда гуляйпільців «Атаман», до складу якої увійшли гравці Гуляйпільської ДЮСШ та м. Енергодара. До речі це був перший виступ нашої команди на змаганнях такого рівня.

Команди були поділені на дві групи. У своїй групі команда «Атаман» отримала перемоги над командами «Барса» м. Шостка 11:0, «Інтер» м. Гадяч( Полтавська обл..) 5:2, ДЮСШ Глухівський району Сумської області 9:5 та зазнала поразки від команди Одеської обл. з рахунком 4:3. Посівши перше місце у своїй групі «Атаман» у півфінальній грі зустрівся з командою «ЛТК» м. Луганськ. Гра проходила на рівних, кожна з команд була настроєна лише на перемогу. На превеликий жаль, успіх у цій грі був на стороні наших суперників, які скориставшись помилками наших гравців у захисті тричі ві ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

Протягом трьох останніх днів минулого тижня культурно-спортивний комплекс Гуляйполя притягував увагу місцевих прихильників спорту. Тут відбувався традиційний, тринадцятий за ліком, Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Водолія», в якому взяли участь по п'ять чоловічих і жіночих команд ветеранів.

Незмінним організатором змагань є голова Шевченківської районної адміністрації Запоріжжя, президент СК «Запоріжжя» Ігор Бірюков, а став можливим цей турнір завдяки патронату Запорізької міської ради, обласної федерації волейболу, управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Гуляйпільської райдержадміністрації. Спонсорську допомогу надали ТОВ «Агроконтинент» і НВП «Іскра».

Серед ветеранів волейболу, котрі прибули до Гуляйполя, – заслужені майстри спорту, учасники чемпіонатів світу та Європи, 33 переможці та призери Всесвітніх ігор ветеранів, що проходили торік у Туріні. Під час урочистого відкриття «Кубка Водолія»-2014 їх вітали: народні депута ... Читати далі »
Переглядів: 437 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)

16 лютого в містах Кам`янка-Дніпровська та Дніпрорудному були зіграні матчі 2 туру першості відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу.
Таким чином визначились перші чотири фіналісти , які відповідно зайняли в своїх групах перші та другі місця. Ними стали команди з міст Гуляйполя, Дніпрорудного, Кам`янко-Дніпровської та селища Веселого. У групі "С" ще двох фіналістів буде визначено 23 лютого в селищі Приазовське.
До Вашої уваги результати зіграних поєдинків та остаточні турнірні таблиці в групах "А" та "В":


... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2014 | Коментарі (0)