Головна » 2014 » Лютий » 17 » Гуляйпільский "Атаман" виборов бронзу на Чемпіонаті України з футзалу!
15:05
Гуляйпільский "Атаман" виборов бронзу на Чемпіонаті України з футзалу!
За повідомленнямГуляйпільської РДА, з 3 по 6 лютого у м. Шостка Сумської області проходили змагання Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1999 р.н. В цих змаганнях приймало участь десять команд з різних областей України, серед яких була і команда гуляйпільців «Атаман», до складу якої увійшли гравці Гуляйпільської ДЮСШ та м. Енергодара. До речі це був перший виступ нашої команди на змаганнях такого рівня.

Команди були поділені на дві групи. У своїй групі команда «Атаман» отримала перемоги над командами «Барса» м. Шостка 11:0, «Інтер» м. Гадяч( Полтавська обл..) 5:2, ДЮСШ Глухівський району Сумської області 9:5 та зазнала поразки від команди Одеської обл. з рахунком 4:3. Посівши перше місце у своїй групі «Атаман» у півфінальній грі зустрівся з командою «ЛТК» м. Луганськ. Гра проходила на рівних, кожна з команд була настроєна лише на перемогу. На превеликий жаль, успіх у цій грі був на стороні наших суперників, які скориставшись помилками наших гравців у захисті тричі відзначилися, здобувши перемогу з рахунком 3:0.

У грі за третє місце наші хлопці зустрічалися з командою Одеської обл.. Гру юнаки провели зібрано, на високому рівні не давши суперникам жодних шансів на успіх, перемогли з рахунком 6:2 взявши реванш за поразку у групі, стали бронзовими призерами змагань.

Чемпіонами стала команда «ЛТК», яка у фінальній грі з рахунком 3:1 перемогла команду господарів змагань «Імпульс».

Команда-переможець та команди-призери нагороджені кубками та дипломами Української дитячо-юнацької футзальної ліги (УДЮФЛ), гравці медалями та грамотами. Нагороди вручав Президент УДЮФЛ Андрій Лесик.


Організаторами змагань були визнані кращі гравці по номінаціях. Так в номініції «Кращий захисник» визнано гравця нашої команди Кошового Максима, якого нагороджено пам’ятним подарунком.

За команду «Атаман» виступали спортсмени Гуляйпільського району: Кошовий Максим учень 8 класу Гуляйпільської загальноосвітньої школи № 1 , Макаров Антон учень 9 класу Гуляйпільської загальноосвітньої школи № 1, Селімов Андрій учень 9 класу Гуляйпільського колегіуму « Лідер», Коваленко Артем учень 9 класу Гуляйпільського колегіуму « Лідер», Биковський Степан учень 9 класу Успенівської загальноосвітньої школи, Биковський Євген учень 8 класу Успенівської загальноосвітньої школи та з м. Енергодар: Гудименко Павло (капітан), Стеблинський Микола, Белан Данило, Рашевський Максим, Шевченко Анатолій, Цуприк Олександр, Ковинєв Кирило .Тренер команди - Віталій Кіріченко, тренер – викладач Гуляйпільської дитячо- юнацької спортивної школи. Організаційне та технічне забезпечення здійснював Сергій Гебель - головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Участь нашої команди у змаганнях відбулася завдяки підтримці народного депутата України Олександра Дудки, Гуляйпільської райдержадміністрації(голова Олександр Гура), керівників сільськогосподарських товариств та приватних підприємців, а саме: Віктора Савовського, Сергія Курмана, Андрія Дмитренка, Надії Биковської, Миколи Пилипюка, Володимира Щербини, Віктора Коробова, Романа Міщенка, Олександра Синельника та Анатолія Биковського та батьків юних спортсменів. Слова щирої подяки від імені команди висловлюємо їм за допомогу.

Після повернення команди голова районної державної адміністрації Олександр Гура провів зустріч з юними спортсменами, їх батьками та тренерським складом. Він привітав всіх із спортивною перемогою, подякував вихованцям та викладачам за вагомі спортивні досягнення, за пропаганду здорового способу життя, за напис нової спортивної сторінки в літопис спортивного життя нашого краю.

На добру згадку спортсменам та тренерам Олександр Петрович вручив подарунки.

Наприкінці зустрічі від імені юних футболістів, їх батьків, викладачів Віталій Кіріченко подякував керівництву району за підтримку та сприяння розвитку спорту.

Газета «Районка» від 14 лютого 2014 року
Переглядів: 450 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: