Головна » 2014 » Лютий » 10
Вперше за останні роки, за ініціативи відокремленого підрозділу Центральної Ради ВФСТ «Колос» АПК України «Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» та спонсорської підтримки приватного підприємця Олександра Онищенка на теренах області розпочалась відкрита першість з волейболу серед чоловіків.
Бажання взяти участь у даних змаганнях виявило 14 команд з міст та районів області. Система проведення змагань передбачає розподілення всіх команд-учасниць на три зони, ігри в яких проходитимуть у два кола. І тільки двоє найсильніших з кожної зони продовжуватимуть участь у фінальній частині змагань, де і визначать переможця.
Тож вже цими вихідними на волейбольних майданчиках міст Оріхова, Полог та селища Веселого пройшли ігри першого туру. Їх результати та поточні таблиці першості наведено нижче. Наступний тур відбудеться згідно календаря змагань.
... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

25 січня на базі спортивного комплексу Моторного заводу відбувся щорічний турнір з міні-футболу на Кубок голови Мелітопольської райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації Євген Любцов зазначив, що йому приємно знову зустрітися із районними футболістами і побажав їм з кожним роком вдосконалювати свою майстерність та досягати спортивних висот.
Участь в щорічному турнірі взяло вісім команд: «Фрунзе», «Регіон» та «Регіон-Спорт» із Костянтинівки, ФК «Вознесенка», ФК «Мирне», «ВВМ» з Семенівки, «Україна» з Новгородківки та Данило-Іванівський «Олімпік».

За результатами змагань призові місця розподілилися так: на третьому місці опинилася «Україна», друге місце вибороли футболісти «Регіону», кубок дістався також костянтинівцям — команді «Фрунзе». 
Переглядів: 458 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)

Збірна волейбольна команда школярів Оріхівського району, які займаються на відділені волейболу Запорізької обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос», тренується на спортивній базі Оріхівської загальноосвітньої школи № 3 (Директор Л.О.Гук), готуючись до чемпіонату області та першості в залік обласної спартакіади «Хто ти, майбутній олімпієць?»
Днями команда взяла участь в міжобласному турнірі, який проходив в селищі Новомилаївка. На змагання прибули команди з Гуляйпільського, Покровського (Дніпропетровська область),Новомиколаївського та дві команди з Вільнянського районів. Наші юнаки показали чудову, технічну гру,без поразок пройшли всі зустрічі і посіли перше місце.

... Читати далі »
Переглядів: 568 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2014 | Коментарі (0)