Головна » 2014 » Лютий » 10 » Відбувся традиційний міні-футбольний турнір.
13:37
Відбувся традиційний міні-футбольний турнір.
25 січня на базі спортивного комплексу Моторного заводу відбувся щорічний турнір з міні-футболу на Кубок голови Мелітопольської райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації Євген Любцов зазначив, що йому приємно знову зустрітися із районними футболістами і побажав їм з кожним роком вдосконалювати свою майстерність та досягати спортивних висот.
Участь в щорічному турнірі взяло вісім команд: «Фрунзе», «Регіон» та «Регіон-Спорт» із Костянтинівки, ФК «Вознесенка», ФК «Мирне», «ВВМ» з Семенівки, «Україна» з Новгородківки та Данило-Іванівський «Олімпік».

За результатами змагань призові місця розподілилися так: на третьому місці опинилася «Україна», друге місце вибороли футболісти «Регіону», кубок дістався також костянтинівцям — команді «Фрунзе». 


По закінченні турніру були нагороджені найвправніші футболісти. Кращим воротарем став Роман Луханін з «ВВМ», Сергій Дранік з «Регіону» заслужив титул «кращого захисника», кращим нападником визначили Олександра Капусту з «Фрунзе». Учасники змагань були нагороджені дипломами та грамотами, а переможці отримали перехідний кубок.

Газета «Новий день» 30 січня 2014 року.
Переглядів: 459 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: