Головна » Архів матеріалів
12 -13 травня на базі Оріхівської районної ДЮСШ проходили змагання з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат в залік обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць»?. Вісім рай організацій приймали участь у цих відбіркових змаганнях за підсумками яких сформована збірна Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» для участі у всеукраїнських. Переможцями в командному заліку були господарі, оріхівські спортсмени, друге місце посіли борці Куйбишевської ДЮСШ, третє- Василівського району.
Переглядів: 503 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)



8-9 травня в селі Чапаєвка Токмацького району на Запоріжжі ,проходили змагання з легкоатлетичного кросу в залік обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?». Вісім районів прийняли участь у цих змаганнях ,які проходили одночасно з обласним заходом по святкуванні Дня Перемоги на меморіалі оборони міста Токмака і в якому приймали участь делегації всіх районів області, близько 2 тисяч осіб.
Дівчата змагались на дистанції 500 метрів, а юнаки -1000 метрів. В командному заліку перше місце ,а з ним і Кубок, виборола команда Гуляйпільського району ( тренер Соя Олексій), друге місце посіли Василівські кросмени, третє- мелітопольці. Всі команди-учасни ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.05.2012 | Коментарі (0)

Відразу після першотравневих свят в м. Запоріжжі ,на стадіоні «Локомотив» відбулись заключні змагання в залік обласної спартакіади серед студентів ВУЗів 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України ,які до того ж відбувались за програмою проведення в області Олімпійського Дня.
В змаганнях з міні-футболу прийняло участь п’ять команд. Не програвши жодного поєдинку впевнену перемогу одержали студенти Мелітопольського коледжу , друге місце посіли спортсмени Оріхівського сільськогосподарського технікуму, третє- Запорізького коледжу.
 Змаганнях з легкої атлетики теж виграли мелітопольці, друге місце- в орхівців, а третє посіли легкоатлети Бердяського коледжу
Незважаючи на відсутність фінансування обласної організації переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а команди – олімпійськ ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)

В рамках відзначення в Україні Року спорту та здорового способу життя в селищі Кирилівка. На майданчику зі штучним покриттям, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України проводився відкритий обласний турнір з міні –футболу серед ветеранів 40 років та старші. Вісім команд змагались за головний трофей, який запровадив місцевий підприємець, людина небайдужа до розвитку сільського спорту Олександр Дема.
В фіналі зустрілись спортсмени з Мелітопольського та Приазовського районів. З рахунком 2-0 перемогли приазовці і вперше вибороли кубок. Третє місце посіли ветерани міста Дніпрорудного. Всі призери нагороджені грамотами та пам’ятними медалями обласної організації «Колос». Кращим гравцем турніру визнано мелітопольця Юрія Ярмошенка.
Переглядів: 545 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.05.2012 | Коментарі (0)



На засіданні президії Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», яке відбулась на минулому тижні, було підведено підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу фізкультурно-спортивну роботу серед районних організацій ФСТ «Колос» у 2011 році та обласного конкурсу агітаційно-пропагандистських матеріалів на фізкультурну тематику.
В номінації «Фізкультурно-масова робота» визначено кращих - це Вільнянський спортивний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» ( голова та директор рай ДЮСШ» Колос» Ігор Пілявський), Приморська рай організація ФСТ «Колос» ( Володимир Васильєв), Камянко-Дніпровська рай організація ( Сергій Горєлов) та Запорізький районний фізкультурно-спортивний клуб «Колос» (Микола Земляк). Кращими в номінації «Спорт вищих досягнен ... Читати далі »
Переглядів: 488 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.04.2012 | Коментарі (0)



21-22 квітня 2012 р. в селі Заповітне К-Дніпровського району проводився відкритий турнір Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» з футболу серед юнаків 1997-1999р.н., присвяченого Року спорту та здорового способу життя.
В турнірі прийняли участь чотири команди. Це ЗОШ №104 міста Запоріжжя, команда районної ДЮСШ селища Велика Білозерка, відділення футболу ЗОК ДЮСШ «Колос» села Заповітне та села Роздол Михайлівського району.
Переможцями не очікувано стала команда Великої Білозерки, які виграли у господарів з рахунком 1-0, 1-1 зіграли з ЗОШ №104 та 1-0 перемогли михайлівців. Друге місце у господарів, третє – у запоріжців. Кращі гравці турніру одержали ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.04.2012 | Коментарі (0)

На чемпіонаті України з дзюдо серед молодших юнаків в Одесі(12-15 квітня 2012р) перше місце у ваговій категорії до 60 кг, де було більше 70 учасників , виборов спортсмен Запорізького «Колоса» Попович Андрій( тренери А.Бондарчук, С. Скидан).
Переглядів: 471 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 20.04.2012 | Коментарі (0)



В суботу 14 квітня в спортивному залі Запорізького національного університету пройшли змагання на кубок спортивного клубу «Вогняний дракон» з тхеквондо ВТФ в якому крім господарів, які представляли товариство «Колос» , приймали участь спортсмени спортивних клубів м. Запоріжжя «Мотор» та «Олімпієць», загалом 60 учасників.

Змагання, за підтримки батьків, спонсорів були добре організовані і обслуговувались кваліфікованими суддями . Юні спортсмени мали змогу спілкуватись з членом збірної України, МСМК Анною Грабко. Церемонію ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.04.2012 | Коментарі (0)




Ветеран товариства «Колос», гирьовик Тимофій КОСЕНКО з села Червоноармійське Якимівського району Запорізької області в 17-й раз став чемпіоном світу та в 12-й - чемпіоном Європи серед ветеранів. За свої досягнення він, єдиний з українських спортсменів, нагородження міжнародним орденом «Крилатого лева» та золотою гирею.
Чемпіонат світу, Європи та країни СНД проходив з 26 березня по 4 квітня в м. Архангельськ (Росія). У ньому приймали участь більше 300 спортсменів з 19 країн. Україну представляли шість гирьовиків, а Запорізьку область - Тимофій Косенко та Любов Черепаха.
Спортсмен відмічає, що за своєю спортивною програмою цей Чемпіонат світу був одним з самих важчих.
Зустріли нас дуже добре, зібрали всіх у великому залі. Учасників змагань вітали губернатор, ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.04.2012 | Коментарі (0)

Минулої п'ятниці у спортивному житті Запорізького району сталася значна подія. На території Кушугумської селищної ради відбувся І районний турнір з гирьового спорту серед школярів на кубок багаторазової чемпіонки світу, заслуженого майстра спорту Любові Черепахи, яка працює тренером районного спортивного клубу "Колос". Турнір був присвячений Всесвітньому дню здоров'я і проведений у відремонтованій спортивній залі НВК "Інтелект" за підтримки районного відділу освіти і селищної ради.
Відкрив І шкільний турнір з гирьового спорту голова районного ФСК "Колос" Микола Земляк. Урочистими промовами його підтримали директор школи Тетяна Апостолова, начальник районного відділу освіти Ольга Комаровська, голова селищної ради Галина Загребельна і чемпіонка світу Любов Черепаха. З нагоди дня народження чемпіонки Запорізька обласна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" нагородила її грамотою за розвиток гирьового спорту в районі.
Взяти участь у змаганнях зго ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 105 106 107 108 109 ... 121 122 »