Головна » Архів матеріалів
1 квітня в спортивному залі ДЮСШ міста Пологи Запорізької області відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу. та шашок районної спартакіади територіальних громад. О 10:00 відбулось урочисте відкриття першої спартакіади сільських територіальних громад в якій прийняло участь 10 команд. Учасників вітали: голова районної Ради Павло Журавльов, голова райдержадміністрації Юрій Коноваленко і депутат обласної ради Віктор Межейко.
В змаганнях з волейболу було 6 команд. І місце - команда Чапаєвської сільської ради. ІІ місце - команда Семенівської сільської ради. ІІІмісце - команда Інженерненської сільської ради.
В змаганнях з шашок приймало участь 9 команд. І місце - команда Кінськороздорівської сільської ради (Зачепа Микола і Данішевська Анабелія). ІІ місце - команда Григорівської сільської ради (Петро Банько і Лариса Фірман). ІІІ місце - команда Чапаєвської сільської ради (Євген Євтушенко і Юлія Гузенко). В змаганнях з настільного тенісу приймало участь 9 команд. І місце ... Читати далі »
Переглядів: 446 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)


1 квітня , на базі спортивного комплексу фізкультурно-оздоровчого клубу «Таврія» м. Василівки, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» пройшли змагання з вільної боротьби в залік обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Змагались юнаки та дівчата 1997-1998 років народження. Більше 110 учасників з вісьми районів області представляли практично всі центри розвитку цього виду спорту.


Головний суддя змагань, суддя національної категорії, заслужений тренер України Алтай Абдулаєв відзначив технічну підготовку деяких перспективних молодих спортсменів та підвів командні та особ ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (0)

Минулих вихідних, 24 березня, селище Новомиколаївка Запорізької області гостинно зустрічала учасників 2-го обласного юнацького турніру з боротьби дзюдо присвяченого памяті Федора Муравченка, колишнього керівника КБ « Івченно-Прогрес», підприємство якого опікується проблемами району, в тому числі і спортивними. Завдяки їхній підтримці учасники цього турніру мали змогу змагатися на новому татамі.


У турнірі приймали участь більше 150 юнаків 2000-2002 року народження Запорізької та Дніпропетровської областей. Учасників вітали голова Новомиколаївської райдержадміністрації Олександр Мануйлов , вдова покійного Зінаїда Іванівна та голова Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков , який вр ... Читати далі »
Переглядів: 530 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 26.03.2012 | Коментарі (0)

У м. Гребінка Полтавської області з 19 по 21 березня 2012 року відбулися змагання фінальної частини першості ВФСТ «Колос» АПК України з міні-футболу (футзалу) серед жіночих команд. Полтавщина в цьому році втретє приймала змагання такого рівня, а м. Гребінка з недавніх часів славиться жіночим та дівочим міні-футболом.
Рівень жіночого футболу у Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товаристві з кожним роком стає все вище. Цей вид спорту не так давно почав свій розвиток в нашому регіоні І завоював багато шанувальниць. В селі Басань Пологівського району жіноча команда створена зусиллями тренера на громадських засадах, працівника місцевої загальноосвітньої школи, Бєлікова Юрія, який за підтримки місцевих спонсорів Цикало Володимира та Решко Володимира вирішив організаційні питання пов’язані з участю команди в цьому заході. Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» надала команді екіпіровку та м’яч ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.03.2012 | Коментарі (0)

16-18 березня в м. Кривий Ріг проходив всеукраїнський юнацький турнір з художньої гімнастики . Серед тринадцяти команд були і представники Запорізького спортивного товариства «Колос».

Перші місця посіли: Савченко Олександра у вправах без предмета , Шкіндер Ліза( без предмета) та Пересада Поліна у вправі з обручем та скакалкою. Другі місця вибороли-Кравець Аделіна (без предмета та зі скакалкою), Шерстньова Ліза(скакалка , обруч), Двиняніна Кароліна( з булавами та мячем), Суховая Анастасія( обруч,м’яч). Треті місця посіли Малих Ріта ( без предмета , скакалка) та Павлятенко Ліля (обруч, м’яч).
Тренуються дівчата під керівництвом майстра спорту України Ілони Югай
... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 23.03.2012 | Коментарі (0)

З 20 по 22 березня в м. Мелітополі Запорізької області проходили Всеукраїнські зональні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат за програмою Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Мінагрополітики України. В змаганнях прийняли участь аграрні вищі навчальні заходи I-2 рівнів акредитації з південно-східного регіону України: Донецька, Харківська, Луганська ,Дніпропетровська та Запорізька області.


На урочистому відкритті учасників привітав голова Запорізької облорганізації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков та директор Мелітопольського аграрного коледжу Михайло Побігун.
... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (0)

На чемпіонаті України з армспорту серед юнаків , який проходив в Одесі з 14 по 16 березня ,перше місце у змаганнях на правій та лівій руці ( вагова категорія 55 кг) виборов спортсмен Приморської районної ДЮСШ Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос»
Іллля Бонгар. Виступаючи у віковій категорії -юніори 18 років та старші – цей спортсмен спромігся посісти друге та третє місця відповідно. Тренер- Андрій Філіпов.
Переглядів: 513 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2012 | Коментарі (0)

16-18 березня в Ялті проходив зимовий чемпіонат України з триатлону. В суперспринтерській дистанції бронзову нагороду в особистій першості виборола спортсменка Запорізького обласного спортттовариства «Колос» , член збірної команди України Юлія НІконенко ( тренер , ЗТУ Валерій Биков).
Переглядів: 467 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 19.03.2012 | Коментарі (0)

На Чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ серед дорослих м.Харкові (10-13 березня ) вдало виступили представники Запорізької облорганізації ВФСТ «Колос». МСМК Грабко Гана у ваговій категорії -73 кг посіла ПЕРШЕ місце, МСМК Черкун Олександр- друге ( в/к 87 кг), а на чемпіонаті України по тхеквондо ВТФ серед юнаків 2000-2002 р.н. , який проходив паралельно, Капля Анастасія ( тренер Максим Грабко) у ваговій категорії -41 кг посіла третє місце.
Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.03.2012 | Коментарі (0)

Спартакіада сільських школярів Запорізької області стартувала
3=4 березня в м. Приморську , під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», на базі спортивних залів ДЮСШ та аграрного коледжу , ,проходили змагання з волейболу серед юнаків в залік обласної спартакіади сільських школярів «Хто ти, майбутній олімпієць?».
Про популярність цього виду свідчить те, що в них прийняли участь представники 14 сільських районів області. Змагання в підгрупах проходили за коловою системою,переможці яких в фіналі розіграли місця з першого по четверте, а інші місця визначились в стикових іграх. За підсумками ігор перше місце посіли волейболісти Якимівського району, друге-господарі, Приморського району , третє та четверте місця відповідно посіли спортсмени Приазовського та Михайлівського районів.
Всі призери були нагороджені грамотами та медалями від обласної організації ВФСТ «Колос» та призами від головного спонсора, приватного підприємства «Домофон-Люкс».

... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 07.03.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 106 107 108 109 110 ... 121 122 »