Головна » 2012 » Квітень » 25 » Президія Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос»
13:22
Президія Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос»


На засіданні президії Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос», яке відбулась на минулому тижні, було підведено підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу фізкультурно-спортивну роботу серед районних організацій ФСТ «Колос» у 2011 році та обласного конкурсу агітаційно-пропагандистських матеріалів на фізкультурну тематику.
В номінації «Фізкультурно-масова робота» визначено кращих - це Вільнянський спортивний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос» ( голова та директор рай ДЮСШ» Колос» Ігор Пілявський), Приморська рай організація ФСТ «Колос» ( Володимир Васильєв), Камянко-Дніпровська рай організація ( Сергій Горєлов) та Запорізький районний фізкультурно-спортивний клуб «Колос» (Микола Земляк). Кращими в номінації «Спорт вищих досягнень» стали – Вільнянська районна ДЮСШ «Колос», Мелітопольська районна ДЮСШ ( директор Вячеслав Гречко) та Запорізька районна ДЮСШ «Колос» ( директор Олександр Міщенко).
В конкурсі агітації кращими визначені газети «Приморская степь»( головний редактор Вікторія Горбатко) та "Юг-Інформ" (Андрій Сторонюк)
Всі призери були нагороджені почесними грамотами та кубками, а керівники вищеназваних організацій- цінними подарунками від обласної організації.
Переглядів: 490 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: