Головна » 2013 » Червень » 13
Зігравши напередодні 3-й тур,команди завершили перше коло відкритої першості Запорізької обласної організації ВФСТ "Колос" АПК України з футболу.
Розпочався 3-й тур в понеділок матчем у Вільнянську між командами "СВ-Колос" та "Енергія".Вже на 3-й хвилині енергодарці вдало виконали стандартне положення і відкрили рахунок.До 25 хвилини все для гостей матчу складалось добре.Після чергового виконаного стандарту,але вже вільняньцями,неузгодженістю діями захисників скористався Сосна Дмитро та проштовхнув м`яч у ворота суперників.На перерву команди пішли за нічийного рахунку.Але вже на початку другого тайму напротязі 10 хвилин м`яч ще двічі побував в воротах гостей.Енергодарці пішли відігруватись,мали кілька добрих нагод забити,але відквитали тільки один гол.Тож загальний рахунок 3-2 на користь Вільнянської команди,яка після першого кола утримує в своїй групі перше місце.
У вівторок, після перемоги команди "ЗОК ДЮСШ Колос-Степной" в гостях над командою "Таврія-Скіф"(с.Роздол) з раху ... Читати далі »
Переглядів: 656 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.06.2013 | Коментарі (0)