Головна » 2013 » Червень » 03
Стартувала відкрита першість Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос»АПК України з футболу серед юнаків сільських ДЮСШ 1998-99 рр.н.,в якій приймає участь 8 команд, розділених на дві групи за георгафічним принципом.


Матч-відкриття відбувся 27 травня в с.Велика Білозерка, де команда Запорізької обласної комплексної школи "Колос" з села Степне Кам`янсько-Дніпровського району приймала суперника з міста Енергодара - команду "Енергія". В напруженому поєдинку команди не виявили переможця - рахунок 2-2.
29 травня в протистоянні цієї ж групи команда з міста Вільнянська "СВ-Колос" не без труднощів перемогла суперника з села Роздол Михайлівського району - команду "Таврія-Скіф".Вівши в рахунку по ходу зустрічі михайлівці врешті-решт поступилися господарям з рахунком 3-1.
Цьог ... Читати далі »
Переглядів: 692 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.06.2013 | Коментарі (0)

Саме під таким гаслом 30-31 травня проводились змагання в селищі Кирилівка з міні-футболу серед юнаків 2002 року народження та пляжного волейболу в залік обласної спартакіади сільських школярів.


Серед футболістів ,вперше за останні роки , перемогли спортсмени Чернігівської ДЮСШ( тренер Перетятько В.А.-на фото нижче)


У фінальному поєдинку вони змогли перемогти команду з Приморського району з рахунком 2-0.Третє місце посіли юні футболісти Мелітопольської районної ДЮСШ.
Кращим гравцем турніру визначено Олександра Мовсесяна - з Мелітопольського району.(на фото ... Читати далі »
Переглядів: 668 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.06.2013 | Коментарі (0)

З 29 травня по 02 червня в м.Генічеськ Херсонської області проводились фінальні змагання з футболу ВФСТ «Колос» АПК України серед ветеранів віком 40-45, 46-50 та 50 років і старші. Збірна команда Запорізької обласної організації була сформована на базі колективів фізкультури К-Дніпровського району та м. Енергодару і виступала у віковій групі 40-45 років. Змагання проводились на полях зменшених розмірів за участю семи польових гравців та воротаря. З восьми команд наші ветерани у підсумку посіли третє місце, пропустивши вперед господарів та футболістів полтавщини. Готував команду до змагань тренер на громадських засадах Володимир Севинський .
Переглядів: 514 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 03.06.2013 | Коментарі (0)