Головна » 2013 » Червень » 27
Наближається до свого завершення груповий етап відкритої першості Запорізької обласної організаціїї ВФСТ "Колос" АПК України з футболу. Залишається зіграти останній тур , після чого команди, які відповідно посіли 1 та 2 місця в своїх групах(кожен переможець відповідної групи зіграє в півфіналі з другим місцем протилежної групи), визначатимуть найсильнішого в фінальній частині першості(місце та час фіналу буде визначено після усіх зіграних матчів).
В групі "В" команда ДЮСШ Приазовське, яка ще раніше забезпечила собі вихід з групи, одержала свою чергову п'яту перемогу над Азовцем з Кирилівки з рахунком 2-0.Тепер навіть результат останнього матчу не вплине на розташування в турнірній таблиці Приазовської команди.Вони перші в своїй групі і чекають на свого суперника(другу команду з протилежної групи) в півфіналі.
А ось друге місце і відповідно другу путівку до півфіналу виборола команда Мелітопольської РДЮСШ з села Костянтинівка,обігравши в досить не простому для них матчі ко ... Читати далі »
Переглядів: 542 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)