Головна » 2013 » Червень » 3 » «Хто ти, майбутній олімпієць?»
16:00
«Хто ти, майбутній олімпієць?»
Саме під таким гаслом 30-31 травня проводились змагання в селищі Кирилівка з міні-футболу серед юнаків 2002 року народження та пляжного волейболу в залік обласної спартакіади сільських школярів.


Серед футболістів ,вперше за останні роки , перемогли спортсмени Чернігівської ДЮСШ( тренер Перетятько В.А.-на фото нижче)


У фінальному поєдинку вони змогли перемогти команду з Приморського району з рахунком 2-0.Третє місце посіли юні футболісти Мелітопольської районної ДЮСШ.
Кращим гравцем турніру визначено Олександра Мовсесяна - з Мелітопольського району.(на фото)

Він був нагороджений призом від обласної організації ВФСТ «Колос».


Погода внесла свої корективи в змагання пляжників і тому довелось перенести гру з території пляжу на відкриті майданчики дитячо-оздоровчого центру «Одісей» та базу відпочинку «Северное сияние».
У юнаків нарешті досягли перемоги над своїми більш досвідченими суперниками з Якимівки волейболісти з Приазовського району - Орешков В`ячеслав та Попов Максим. Вони вперше вибороли чемпіонство серед юнаків. Маркін Микита та Самофалов Сергій посіли друге місце. Третє Саржан Дмитро та Гнєдой Павло з Михайлівського району.


У дівчат конкуренція за призові місця була більш гострою. У фіналі зустрілись давні суперники з Вільнянського та Якимівського районів. Перемогли вільнянці з рахунком 2-0 - в складі Мігова Анна та Притула Єлизавета. Друге місце – Гуздан Вікторія та Лукашенко Ганна , третє місце - Бондаренко Анастасія та Бучнєва Аліна з Василівського району. В командному заліку з пляжного волейболу, який стає все більш популярним серед сільських спортсменів, перемогли якимівці, друге – за михайлівцями, третє- приморцями.
Переглядів: 670 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: