Головна » 2014 » Лютий » 23 » ЗВЕРНЕННЯ ДО ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ДИСКРЕДИТАЦІЇ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС»
22:58
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ДИСКРЕДИТАЦІЇ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО ТОВАРИСТВА «КОЛОС»
На сайті електронного видання «Главком» 13 лютого 2014 року о 10.30 годині з’явилась інформація з оригінальною назвою «Решение суда: глава общества «Колос» Александр Мендусь незаконно занимает свою должность». Після цього ще деякі видання продовжували інформаційне нагнітання.


На мій погляд, ця «інфа» є вершиною айсберга, за яким криється група впливових людей, які планують в рейдерський спосіб захопити управління громадською організацією з 65-річною славною історією.

Початок інформаційної атаки за підтримкою судових рішень, фальсифікація кримінальних справ, силове захоплення офісу – все це є стандартним набором ділків від юриспруденції, які в такий спосіб поховали не одну організацію.

У вищевказаній статті Власенко Марія Петрівна та її представник Роман Александрук вже назвали голову Товариства, її Президію і всі органи управління "незаконними”, і такими, яких не визнав у своєму рішенні Дніпровський районний суд м. Києва. Але вони чомусь сором’язливо промовчали, що в природі існує Ухвала Апеляційного суду міста Києва від 27 січня 2014 року «про відкриття апеляційного провадження на рішення Дніпровського суду, яка відбудеться 6 березня 2014 року.

Роман Александрук мав би знати, що подібна ухвала призупиняє рішення, прийняте Дніпровським судом.

Хочу прокоментувати вислови із статті про фактичний захват посади голови Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України. Вибори голови та керівних органів відбулись 21 березня 2013 року в м. Києві в готельному комплексі «Турист». З’їзд пройшов організовано та у відповідності до Статуту товариства «Колос» та законодавства України. Із 242 делегатів та з’їзд прибули 215 делегатів. Кожен делегат заповнив анкету, залишив копію паспорту та ідентифікаційного коду і розписався у реєстраційному листі обліку делегатів. Всі ці документи та матеріали з’їзду зберігаються в управлінні юстиції Дніпровського району м. Києва.

Згадуючи «нелегітимне» рішення Президії про зібрання з’їзду, Власенко М.П. заплуталась у цифрах та фактах. Вона чомусь «забула», що на той момент вона мала повноваження виконуючого обов’язки голови та голови Оргкомітету з підготовки з’їзду. Напрошується питання: якщо щось було організоване нею «не так», чому вона своєчасно це не виправила або ж чому вона про це не заявила на самому з’їзді? І навіщо нею було витрачено 90,0 тис. грн бюджетних коштів на проведення цього заходу?..

Відповідь до смішного проста. Марія Петрівна, на жаль, є тільки інструментом у руках шахраїв, які хочуть привласнити існуючі спортивні бази Товариства, що розміщені в найбільш престижних місцях України: Вишгород, Переяслав-Хмельницький, Скадовськ, смт. Ворохта, Берегове (спортбаза з термальними водами).

Саме матеріальна база та земельні ділянки на них стала об’єктом уваги людей, які стоять за Власенко.

Крім того, Власенко М.П. дуже потрібний такий захист. Адже працюючи в Товаристві «Колос» на посаді першого заступника з серпня 2011 року по березень 2013 рік, вона залишила після себе цілий ряд фінансово-господарських порушень, а в деяких випадках перевищила свої повноваження. Як приклад: за власною ініціативою без рішення президії продала спортивну базу «Тиса», що знаходиться в селищі Ясіня під горою Драгобрат за 435,0 тис. грн., мінус податки, і у розпорядженні організації залишилося 270,0 тис. грн. Це ціна трьохповерхового готелю на 100 місць, площею біля 1000 м² плюс приміщення їдальні – 450 м².

За попередні роки у ремонт «Тиси» Товариство вклало 2,0 млн. грн., а вона була продана як зруйнована хата.

Я розумію, що тактика Власенко М.П. та її помічників, це "кращий захист – атака”.

І атака відбувається досить потужна, добре організована та профінансована. За нею стоїть розгляд у Дніпровському суді справи про поновлення Власенко М.П. на посаді. А суддя Ластовка Н.Д. – та сама, що винесла рішення 24 грудня 2013 р. про скасування органів управління товариства «Колос». Це є дива «випадкового» жеребкування про призначення суддів!

Крім того, у Печерському суді за заявою Власенко М.П., слухається справа про відсторонення мене від управління організацією та ізоляцію під домашній арешт. Це – очевидна схема чисто рейдерського захоплення організації.

Я хочу запевнити всіх членів Товариства та структурні підрозділи, що ми робимо максимум для захисту інтересів організації та органів її управління.

Крім того, сподіваємось на об’єктивний розгляд нашої справи в апеляційному суді м. Києва 6 березня 2014 року.

І насамкінець, є рішення Центральної контрольно-ревізійної комісії від 10.01.2014 р. про скликання VІІІ позачергового з’їзду. Дату з’їзду визначила президія – 12 березня 2014 р.

З’їзд – це вищий керівний орган нашої організації, який дасть оцінку діяльності і керівникам, і виконавцям.

Голова ВФСТ «Колос» АПК України О.П.Мендусь
Переглядів: 555 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: