Головна » 2019 » Березень » 25
З 22 по 24 березня в м. Кобиляки Полтавської області проходили фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2004-2005 р.р.н та 2006-2007 р.р.н. Yes В останній віковій категорії нашу область вперше представляли вихованки вчителя фізичної культури Відрадненської ЗОШ ( Широківська об’єднана територіальна громада) Сергія Васильєва). Не маючи досвіду виступів та змаганнях такого рівня, дівчата відчайдушно боролись за кожен м’яч, але смак першої перемоги не відчули . Але все ще попереду, бо головне, що є бажання займатися цим видом спорту та ставити перед собою амбітні плани. В підсумку п’яте місце та море позитивних емоцій. Громадська організація «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» висловлює велику вдячність г ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.03.2019

В звании 25-кратного чемпиона Украины по гиревому спорту вернулся из Киева наш земляк, многократный чемпион мира, Европы и Олимпийских игр — Тимофей Семенович Косенко. Yes 15-16 марта в Киеве собрались сильнейшие гиревики из всех областей Украины. Здесь проходил чемпионат страны по гиревому спорту среди юношей, юниоров, женщин, мужчин, ветеранов и инвалидов. Одновременно проходил один из этапов отбора на чемпионат мира в Австралии. В числе выходивших на помост и наш прославленный атлет Тимофей Косенко. Выступал он в возрастной категории 65-69 лет и весовой до 90 кг. Уже много лет никто не может составить Тимофею Семеновичу конкуренцию на помосте. Так и на нынешнем турнире конкурентов, по сути, не было. Так что выиграл Семенович ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 25.03.2019

22-23 березня у спортивному залі міста Пологи пройшли фінальні змагання XXVIIІ обласної спартакіади сільських школярів під гаслом "Хто ти, майбутній олімпієць?" з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження. Yes У фінальній стадії найсильнішого визначали шість кращих команд області: Пологівського, Мелітопольського, Василівського, Веселівського районів та Приморської і Оріхівської об’єднаних територіальних громад. Жеребом команди були розділені на дві групи, ігри в яких проходили за коловою системою. Zemlyakoff | Дата: 25.03.2019