Головна » 2019 » Березень » 05
З 28 лютого по 3 березня у смт. Ворохта Івано-Франківської області проходили Всеукраїнські сільські спортивні ігри серед активу ГО "ВФСТ "Колос". У змаганнях взяли участь представники 16 областей України. Команди виборювали нагороди у змаганнях з волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Yes Збірна команда Запорізької області теж взяла участь у цьому масштабному спортивно-масовому заході. Запорізькі "колосовці" були представлені командою з волейболу у складі: Кирила Землякова (директора ЗОК ДЮСШ «Колос»), Людмили Казанцевої (голови Куйбишевського МФОК «Колос»), Сергія Короткова (директора Мелітопольської районної ДЮСШ), Сергія Шершньова ( директора КЗ «КДЮСШ» Михайлівської с/р), Олексія Яроша (заступника голови Вільнян ... Читати далі »
Переглядів: 373 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.03.2019

02 березня в спортивному залі ОНЗ Новомиколаївська СЗОШ №1 була проведена особиста першість Громадської організації «ВФСТ «Колос»» у Запорізькій області» з настільного тенісу серед юнаків та дівчат, чоловіків та жінок. В змаганнях прийняли участь 16 учасників. Yes Ігри проходили в цікавій та напруженій боротьбі. У підсумку місця у вікових категоріях розподілилися наступним чином: у дівчат перше місце виборола Злата Андрєєва, друге - Олександра Третяк, третє - Анна Поставна; у юнаків перше місце у Данила Котелевського, друге у Володимира Матвєєва; у жінок перемогу здобула Світлана Голуб, друге місце у Тетяни Чорнобаєвої, третє у Злати Андрєєвої; у чоловіків на першому місці Павло Нечет, другим став Ігор Біленко, на третьому ... Читати далі »
Переглядів: 342 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.03.2019

24 лютого у м.Василівка, за ініціативи Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» та підтримки Підгірненської територіальної громади і його територіального центру «Спорт для всіх», пройшов відкритий обласний турнір з футзалу серед ветеранів віком 55 років та старші. У змаганнях прийняли участь вісім команд з міст та районів області: «Таврія» м.Василівка, «Хортиця» м.Запоріжжя, «Восток» с.Велика Криниця, «Ветеран» м.Мелітополь, «Ветеран» Підгірненська ОТГ, «Олімпієць» Приморськ, «Рідня» м.Оріхів та команда селища Веселого. Yes Команди були розподілені на групи по чотири в кожній, де за коловою системою визначали переможців. До фіналу вийшли ветерани з Веселого та «Восток» з села Верхня Криниця. З рахунком 3:1 п ... Читати далі »
Переглядів: 326 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 05.03.2019