Головна » 2014 » Січень » 29
З посиланням на управління у справах преси та інформації облдержадміністрації у Національному олімпійському комітеті України минулого тижня відбулися врочистості з нагоди вручення цінних призів та пам’ятних дипломів переможцям тринадцятого Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська» за підсумками 2013 року. Олімпійський дім зібрав представників ЗМІ, подарунки лауреатам вручили президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та голова комісії НОКУ «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков. Ця комісія вже втринадцяте визначає найкращих спортивних журналістів і ЗМІ. На розгляд комісії надходять роботи з усіх куточків України і з кожним роком зростає кількість учасників. Наприклад, за підсумками 2013 року НОК отримав рекордну кількість робіт з 24 регіонів країни. Вітаючи присутніх журналістів, Сергій Бубка, зокрема, сказав: «Дуже приємно усвідомлювати те, що українські ЗМІ ефективно працюють на ниві пропаганди здорового способу життя, спорту, в ... Читати далі »
Переглядів: 491 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

Великий сезон легкої атлетики в Україні офіційно розпочався. 27-28 січня у Запоріжжі відбувся командний чемпіонат України в приміщенні та командний чемпіонат України з легкоатлетичного багатоборства.
461 атлет ( з них 6 заслужених майстрів спорту, 38 майстрів спорту міжнародного класу, всі інші майстри спорту та кандидати в майстри спорту ) з усіх куточків України боролися не лише за власні результати, а й за очки для своїх областей і спортивних товариств. Були серед них і представники Запорізького «Колосу » які в складі збірної команди області посіли друге місце у командній естафеті ( 200м.х400м.х600м.х800 м,) - це Сергій Калмиков, Віталій Балавін та Олександр Роговнін . В особистих змаганнях в бігу на 800 метрів Сергій Калмиков з результатом 1,53,00 посів четверте місце.
Підготували спортсменів заслужені тренери України , тренери-викладачі Запорізької районної ДЮСШ «Колос» Микола Мальцев та Олександр Свириденко.
На фото парад відкриття змагань в спортивному манежі комб ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)