Головна » 2014 » Січень » 17
З 8 по 10 січня в спортивному залі Пологівської ДЮСШ проходили змагання районної спартакіади школярі «Різдвяні канікули».


Турнір включав в себе змагання з міні-футболу, гандболу, пауерліфтингу, армспорту, настільного тенісу, атлетичного багатоборства і шахів.
В змаганнях з шахів, у старшій групі переможцем став Михайло Орловський (колегіум №1). В молодшій групі призерами стали:
1 місце – Данило Колчін; 2 місце – Ярослав Ветров (гімназія «Основа»); 3 місце – Богдан Мофа (Пологівський НВК).
В змаганнях з міні-футболу приймали участь 5 команд юнаків 2003-2004 р.н.
1 місце посіла команда «Славія»; 2 місце – команда ДЮСШ; 3 місце – СРШ №2.
В змаганнях з гандболу приймало участь 4 команди. Переможцем стала команда ДЮСШ.

Га ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

12 січня в ДЮСШ відбулась першість району з міні-футболу. Результати змагань серед дорослих гравців:
«Басань» - «Транзит» - 1:13; «Путієць» - «Славія» - 7:3; «Україна» - «Батьківщина» - 5:5;
«Інженерне» - «Локомотив» - 4:10; «ДЮСШ» - «Хімік» - 4:6.

Результати змагань серед юнаків:

«Путієць» -«Славія» - 9:1; «ДЮСШ» - «Локомотив» - 5:3; «Басань» - «Батьківщина» - 8:1; «Інженерне» - «Україна» - 4:0.

Переглядів: 455 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

8 січня у тренажерному залі Пологівської ДЮСШ відбулась районна першість з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи.
За сумою триборства чемпіонами своїх категорій стали: Олександр Миргорода, Максим Шамраєнко а переможці з жиму: Вадим Землянухін, Денис Крепиця, Володимир Бабич, Богдан Гончар, Юрій Шкода, Андрій Кононенко.
9 січня школярі району змагались з атлетичного багатоборства (силова витривалість). Чемпіоном в цих змаганнях став Олександр Сіденко.
10 січня відбулась першість району з армспорту. Чемпіони своїх вагових категорій: Андрій Лебезун, Степан Григоренко, Віталій Луценко, Богдан Тернавський, Дмитро Ткач, Олександр Климович. На фото: чемпіони та призери змагань та кращі моменти турніру.


Газета «Районка» Пологівський район Автор: Олег ПЛ ... Читати далі »
Переглядів: 471 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)

У суботу, 4 січня, в Гуляйполі, у залі ДЮСШ КСК «Сучасник» пройшов баскетбольний обласний турнір під назвою в дусі Нестора Махна: «Перемога або смерть!». У турнірі брали участь збірні команд з Гуляйполя, Токмака та Дніпрорудного. Перед початком змагання ми поспілкувалися з капітаном гуляйпільської збірної та одним з організаторів Ігорем Ціпіньо: «Ми вирішили провести саме баскетбольний міжміський турнір, бо, на жаль, ця гра в нас не така популярна, як футбол чи волейбол. Хотілося б її розвинути. Крім того, залучити молодь, як нашу, так і з сусідніх районів. Наразі активна дитяча група, а от старша чомусь відстає. Тому намагаємось частіше проводити подібні змагання та захоплювати якомога більше напрямків і людей. Дуже б хотілося серед учасників бачити пологівців. Такі близькі сусіди, а м’ячем досі не перекинулися».
Потім Ігор побіг перевдягатися до гри, а ми пішли займати місце в залі. Там було людно та гомінливо, глядачів зібралося багато, тож конкретного місця не знайшлося, та це ... Читати далі »
Переглядів: 527 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.01.2014 | Коментарі (0)