Головна » 2014 » Січень » 17 » Під лозунгом «Перемога або смерть» гуляйпільські баскетболісти обіграли суперників
13:33
Під лозунгом «Перемога або смерть» гуляйпільські баскетболісти обіграли суперників
У суботу, 4 січня, в Гуляйполі, у залі ДЮСШ КСК «Сучасник» пройшов баскетбольний обласний турнір під назвою в дусі Нестора Махна: «Перемога або смерть!». У турнірі брали участь збірні команд з Гуляйполя, Токмака та Дніпрорудного. Перед початком змагання ми поспілкувалися з капітаном гуляйпільської збірної та одним з організаторів Ігорем Ціпіньо: «Ми вирішили провести саме баскетбольний міжміський турнір, бо, на жаль, ця гра в нас не така популярна, як футбол чи волейбол. Хотілося б її розвинути. Крім того, залучити молодь, як нашу, так і з сусідніх районів. Наразі активна дитяча група, а от старша чомусь відстає. Тому намагаємось частіше проводити подібні змагання та захоплювати якомога більше напрямків і людей. Дуже б хотілося серед учасників бачити пологівців. Такі близькі сусіди, а м’ячем досі не перекинулися».
Потім Ігор побіг перевдягатися до гри, а ми пішли займати місце в залі. Там було людно та гомінливо, глядачів зібралося багато, тож конкретного місця не знайшлося, та це не завадило спостерігати.
Відкрився турнір грою між командами Токмака та Дніпрорудного. Всюди чулися галас та скрип спортивного взуття. Після гри команди пішли на відпочинок, а захід продовжився запальним танком колективу «Грація» під керівництвом Олени Вовк.
Гарненькі дівчата запалили настрій присутніх під всесвітньо відомий сингл Джеймса Брауна «Hello, Jack». Далі з привітаннями та побажаннями виступив заступник голови Гуляйпільскої РДА Павло Науменко, а потім з новими силами на майданчик вийшли баскетболісти Гуляйполя і Токмака. Також відбулася гра між Гуляйполем та Дніпрорудним. Незважаючи на те, що напередодні зустрічали Новий рік, гравці усіх команд були на диво в чудовій формі. Хоча втома давалася взнаки: на питання: «Як грається в Новому році?» хлопці відповідали: «Добре» або мовчки підіймали великий палець.



Кінцеві рахунки матчів були такі: Токмак – Дніпрорудне 60 – 55, Гуляйполе – Токмак 66 – 62, Гуляйполе – Дніпрорудне 75 -66. Тож, перемога та І місце заслужено дісталися Гуляйполю, ІІ місце посіла команда Токмака, і бронзу отримало Дніпрорудне. Були визначені кращі гравці турніру: ними стали Ігор Ціпіньо (Гуляйполе), Максим Гальченко ( Дніпрорудне) та Артем Козлов (Токмак). Усі учасники були нагороджені грамотами, пам’ятними медалями та статуетками. Глядачі ж отримали вихор емоцій та гарний настрій.

13 Січня, Газета «Районка» Пологівський район ,Юлія Лінник
Переглядів: 527 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: