Головна » 2014 » Січень » 29 » «Запорізька правда» – краща спортивна газета року!!!
20:17
«Запорізька правда» – краща спортивна газета року!!!
З посиланням на управління у справах преси та інформації облдержадміністрації у Національному олімпійському комітеті України минулого тижня відбулися врочистості з нагоди вручення цінних призів та пам’ятних дипломів переможцям тринадцятого Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська» за підсумками 2013 року. Олімпійський дім зібрав представників ЗМІ, подарунки лауреатам вручили президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та голова комісії НОКУ «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков. Ця комісія вже втринадцяте визначає найкращих спортивних журналістів і ЗМІ. На розгляд комісії надходять роботи з усіх куточків України і з кожним роком зростає кількість учасників. Наприклад, за підсумками 2013 року НОК отримав рекордну кількість робіт з 24 регіонів країни. Вітаючи присутніх журналістів, Сергій Бубка, зокрема, сказав: «Дуже приємно усвідомлювати те, що українські ЗМІ ефективно працюють на ниві пропаганди здорового способу життя, спорту, виховання здорового покоління. Отже, робота ця плідна, вона має результати, а журналісти, які виступають на спортивні теми, роблять велику справу, не меншу, ніж самі спортсмени. Вони – наші партнери та однодумці. Тому інформаційна підтримка, висвітлення олімпійського руху та спорту має велике значення у виконанні нашого з вами першочергового завдання – популяризації здорового способу життя та вихованні здорової молоді».
Сергій Бубка та Олег Волков вручили диплом лауреата та цінний подарунок і газеті «Запорізька правда», який отримала головний редактор Алла Кобинець у номінації «Найкраща громадсько-політична газета року» (рубрика «Спорт»). Цій перемозі газета завдячує своєму постійному ведучому спортивної сторінки, заслуженому журналісту України Аркадію Копеліовичу, який системно висвітлює спортивні події, що відбуваються в області.

Варто додати, що це вже третя нагорода від НОКУ, яку отримала «Запорізька правда», починаючи з 2007 року, за пропаганду спорту та здорового способу життя.

P.S. Газета «Запорізька правда» - лауреат огляду-конкурсу ЦР ВФСТ «Колос»- спортивний 2012» від Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.
Переглядів: 491 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: