Головна » 2013 » Листопад » 21
17 листопада пройшла фінальна гра осіннього кубка Михайлівського району з футболу, а також церемонія нагородження фіналістів першості району з футболу. За звання володаря осіннього кубка суперничали СВК «Нива» (смт Михайлівка) та «Обрій» (с. Плодородне). У напруженій боротьбі перемогу виборола команда «Обрій». Рахунок — 3:2.


Посилаючись на матеріали газети «Михайлівські новини», боротьба справді була дуже серйозною (далі – текст “Новин”). Спортсмени обох команд боролися за право володіти м’ячем та забити гол у ворота суперника, як справжні леви! У першому таймі два голи забили футболісти «Обрію», але після перерви гравці «Ниви» зібралися з силами та почали атакувати ворота суперників. В результаті рахунок зрівнявся — 2:2, і напруга наростала з кожною секундою. У д ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

У Харкові стартував чемпіонат України з дзюдо . Для участі в головному українському старті заявилися понад 350 дзюдоїстів з усіх областей України .
Вдало дебютувала вихованка Новомиколаївської ДЮСШ у вазі до 57 кг Марія Скора ( нині Запорізька школа- інтернат спортивного профілю) , завоювавши першу в своїй кар'єрі "бронзу " чемпіонату України серед дорослих. У першій зустрічі жереб " подарував " нашій спортсменці першого номера ваговій категорії Шушанна Гевондян . Сутичка проходила на рівних , результат зустрічі вирішило лише одне " шидо " (зауваження судді). Далі Марія пройшла крізь втішний зустрічі і в боротьбі за трійку була сильнішою Єрмалаєвої Марти . Своєрідний сюрприз підніс «колосівець» Віктор Чирко ( 73 кг) , який піднявся на третю сходинку п'єдесталу пошани , опинившись слабкіше лише учасника Олімпіади Сергія Дребота . У сутичці за бронзову нагороду чемпіонату України 2013 Віктор був сильнішим другого номера України у ваговій категорії до 73 кг Антона Тищенко ( Севасто ... Читати далі »
Переглядів: 461 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

За повідомленням сайту Василівської районної державної адміністрації на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», зокрема щодо збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів і популяризації здорового способу життя19 листопада у Дніпрорудненській школі «Талант» урочисто відкрито тренувальну боксерську залу. В заході взяли участь голова Василівської районної ради Денис Калінін, заступник голови Василівської райдержадміністрації Любов Ханенко, Дніпрорудненський міський голова Євген Матвєєв, учні школи та юні спортсмени на чолі з тренером Андрієм Захаровим.


Силами батьків, колективу й самих дітей приміщення було переобладнано, проведено ремонт, встановлено боксерський ринг. Тренує дітей Захаров Андрій Миколайович, я ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)