Головна » 2013 » Листопад » 21 » «ОБРІЙ» с. ПЛОДОРОДНЕ – ВОЛОДАР КУБКА МИХАЙЛІВСЬКОГО РАЙОНУ
18:16
«ОБРІЙ» с. ПЛОДОРОДНЕ – ВОЛОДАР КУБКА МИХАЙЛІВСЬКОГО РАЙОНУ
17 листопада пройшла фінальна гра осіннього кубка Михайлівського району з футболу, а також церемонія нагородження фіналістів першості району з футболу. За звання володаря осіннього кубка суперничали СВК «Нива» (смт Михайлівка) та «Обрій» (с. Плодородне). У напруженій боротьбі перемогу виборола команда «Обрій». Рахунок — 3:2.


Посилаючись на матеріали газети «Михайлівські новини», боротьба справді була дуже серйозною (далі – текст “Новин”). Спортсмени обох команд боролися за право володіти м’ячем та забити гол у ворота суперника, як справжні леви! У першому таймі два голи забили футболісти «Обрію», але після перерви гравці «Ниви» зібралися з силами та почали атакувати ворота суперників. В результаті рахунок зрівнявся — 2:2, і напруга наростала з кожною секундою. У другому таймі кожна з команд отримала по жовтій картці, а гравець «Ниви» навіть отримав червону за недостойну поведінку, – так до кінця матчу футболісти «Ниви» і грали у неповному складі. Можливо, це й стало причиною їх програшу, адже майже на останніх хвилинах футболісти «Обрію» забили вирішальний гол.

Спортсмени нагороджені медалями та грамотами, а в арсеналі команди-переможця з’явилась нова нагорода — «Осінній кубок Михайлівського району 2013». Змагання проходили під патронатом народного депутата А.В. Пшонки та молодіжної ГО «Молоді регіони».
Переглядів: 506 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: